Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 Plus και iphone 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει εκτός αν θες να τραβάς 4κ video σε 60fps που δεν ξέρω αν μπορεί το 7ρι.

Επίσης θα χάσεις σε μπαταρία,σε μνήμη ram και την δεύτερη κάμερα.

Δημοσ.

Μάλιστα άρα η πάω σε 8 Plus η σε 10. Αν δώσω το δικό μου π είναι άριστο 6 μηνών για ένα 8 Plus ποσό περίπου θα πρέπει να δώσω σε χρηματική διαφορά ;

Δημοσ.

Όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω θα μπορείς να τραβάς 4k σε 60fps αντί για 30 που είναι τώρα στο 7 plus. Αν για αυτό εσύ δίνεις 150-200 παραπάνω τότε οκ προχώρα το. Για εμένα δεν αξίζει...

Δημοσ.

Σα συσκευή, δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Αξίζει όμως, να δώσεις το 7 τώρα γιατί σε 1 μήνα θα είσαι 2 γενιές πίσω οπότε θα ρίξεις την τιμή.

Εντάξει, τα iPhone δε χάνουν πολύ σε αξία όπως οι άλλες εταιρίες, αλλά όπως και να έχει, θα πέσει.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι δεν αξίζει, οι διαφορές είναι πολύ μικρές και δεν αξίζουν για να μπεις σε διαδικασία αλλαγής. Επίσης επειδή ακριβώς τα Iphone είναι Iphone και σε 1-2 χρόνια να το πουλήσεις πάλι θα βγάλεις ένα καλό ποσό.

Θα άξιζε αν πήγαινες για το Iphone X το οποίο επίσης δεν έχει τρελές διαφορές, την οθόνη θα πληρώσεις κυρίως. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις και σου προτείνω είναι να κρατήσεις το τηλέφωνο σου το οποίο πετάει και κοίτα για την επόμενη γενιά Iphone η οποία από ότι έχω ακούσει θα έχεις νέες οθόνες (παρόμοιες με του Iphone X) και τότε θα μιλάμε για μια αλλαγή που αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Η γνώμη μου αξίζει αρκετά πιο δυνατό το 8αρι + λογικά θα χει καλύτερη κάμερα πάντως όχι χειρότερη

Δημοσ.

Από το 7 plus από που κι ως που θα έχει καλύτερη κάμερα το 8άρι το απλό ρε παιδιά; Άντε να συγκρίνουμε 7 plus με 8 plus που έχουν και τα δύο διπλή κάμερα για portrait mode. Αλλά 7 plus με 8 σε κάμερα κερδίζει το 7 plus.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι απλό το πράγμα. Αν σε τρώνε τα χέρια και τα έχεις άλλαξε το. Αφού μέσα σου το ξερεις ότι μια χαρα είναι το 7 plus σου , απλά σε έπιασε η καταναλωτική μανία :P :p :P

• Like 2
Δημοσ.

Από 7+ να πας σε 8+ θα χρειαστείς περίπου στα 300€ ίσως και παραπάνω ( ανάλογα ποσά g είναι το 7αρι σου )

Να πας σε 8αρι απλό - όχι plus - δεν αξίζει με την καμία

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το οικονόμικο του θέματος .. ότι και να κανείς ψιλό αναβάθμιση θα είναι

Αν θέλεις να πας σε X θα χρειαστείς ακόμα περισσότερα λεφτά - γυρω στα 450-500€...

Όποτε επειδή κι εγώ έχω το 7+ ... και δεν έχω λεφτά να μου περισσεύουν ... μένω ως έχω ...

Δημοσ.

και εγω θα μεινω με το 7 Plus Μου.Εκανα μια αποπειρα να παω σε s8 plus λεω να δω πως ειναι το android Μετα απο 4 χρονια σε ios  και αντεξα 4 ημερες.Επιστροφη στο iphonaki Και αραγμα.ισως με το νεο χρονο που θα πεσουν οι τιμες να μπορει καποιος να κανει αναβαθμιση με κανα 150 !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...