Dev1l Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλησπερα, ψαχνω για μαγαζι το οποιο να του δωσω το πλαϊνο πανελ και απο πλαστικο που ειναι να το κανει tempered glass, το προβλημα ειναι πως θα εφαρμόσει το χερουλι - κλιψακι ωστε να κλεινει κιολας γιατι ειναι λιγο περιεργη η κατασκευη του. Μιλαμε για το κουτι Corsair Carbide Inverted 600C. Μενω Χαλκιδικη αλλα δεν εχω θεμα αν ειναι Θεσσαλονικη και το κανει αυθημερόν. Καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Απο θεμα χρημάτων δεν αξιζει θα δωσεις πανω απο 70 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Απο θεμα χρημάτων δεν αξιζει θα δωσεις πανω απο 70 80 Δυστυχώς ομως το plexi glass εχει γεμισει γραντζουνιες. Παντως δεν νομιζω να δωσω 80€, μου φαίνονται υπερβολικα πολλα χρηματα. Ακομα ειμαι στην αναζητηση, βρηκα εναν που μου προτειναν αλλα επειδη ειναι μακρια θα παω απο βδομαδα που εχω ρεπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχώς ομως το plexi glass εχει γεμισει γραντζουνιες. Παντως δεν νομιζω να δωσω 80€, μου φαίνονται υπερβολικα πολλα χρηματα. Ακομα ειμαι στην αναζητηση, βρηκα εναν που μου προτειναν αλλα επειδη ειναι μακρια θα παω απο βδομαδα που εχω ρεπο. αν εχεις γρατζουνιες παρε μια οδοντοκρεμα λευκη βαλε σε ενα πανακι επανω και μετα κανε κυκλικεσ κινησεις πανω στο plexi glass ασε γ λιγο την οδοντοκρεμα πανω στο πλεξι και μετα απο κανα 2-3 λεπτα σκουπισετο και θα εχεις ενα καλο αποτελεσμα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα