Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ίσως είναι κάπως άκυρο το θέμα στο συγκεκριμένο κατάλογο αλλά ψάχνω πληροφορίες άμεσα.

Με ενδιαφέρει ένα μεταπτυχιακό στο τει αθήνας "Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνας και Σχεδιασμός Γραφικών".

Εχώ τελειώσει πληροφορική αλλά σαν αντικείμενο θα μου άρεσε πολύ.

Υπάρχει λοιπόν κάποιος που να έχει τελειώσει αυτο το τμήμα  ή να γνωρίζει το οτιδήποτε?

Οποιαδήποτε άποψη ή γνώμη είναι προφανώς δεκτή :)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ίσως είναι κάπως άκυρο το θέμα στο συγκεκριμένο κατάλογο αλλά ψάχνω πληροφορίες άμεσα.

Με ενδιαφέρει ένα μεταπτυχιακό στο τει αθήνας "Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνας και Σχεδιασμός Γραφικών".

Εχώ τελειώσει πληροφορική αλλά σαν αντικείμενο θα μου άρεσε πολύ.

Υπάρχει λοιπόν κάποιος που να έχει τελειώσει αυτο το τμήμα  ή να γνωρίζει το οτιδήποτε?

Οποιαδήποτε άποψη ή γνώμη είναι προφανώς δεκτή :)

Ευχαριστώ!

καλησπέρα, σπουδαζω στο ΤΕΙ Αθηνας στο Τμημα Μηχανικων πληροφορικης στο προπτυχιακο επιπεδο. Εχω ρωτησει 2-3 καθηγητες μου για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο και μου εχουν πει παρα πολυ καλα λογια. Αν θυμαμαι καλα το κανουν σε συνεργασια με ενα γαλλικο πανεπιστημιο και κανεις το μισο εδω και το μισο εκει, αν θυμαμαι καλα δλδ, χωρις να ειμαι σιγουρος. θα σου προτεινα να πας μια βολτα απο το τει να ρωτησεις...

Δημοσ.

Και σε βοηθάει να πιάσεις δουλειά που;

Εντάξει, μην είμαστε και υπερβολικοί :P Ίσως για Ελλάδα δύσκολα αλλά έξω υπάρχουν θέσεις για τα πάντα. Εμένα μου ήρθε σήμερα μια "προσφορά" για μια εταιρία που ασχολείται με επεξεργασία εικόνας (C++, Cuda, OpenCL). Το βάζω στα εισαγωγικά γιατί επειδή έχω βάλει στο Linkedin και C++ που με ενδιαφέρει και μάλλον υπέθεσαν ότι ξέρω καλά.

p.s Δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλή η εταιρία που κάνει το recruiting, αλλά αφου δεν έχω και καμία πρόθεση να πάω την λινκάρω εδώ μήπως ενδιαφέρεται κανένας ή έχει να κάνει κανένα αρνητικό σχόλιο να μαθαίνουμε και εμείς

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τα παιδιά πως δεν υπάρχει πολλή ζήτηση για το αντικείμενο, αλλά το πιο σημαντικό είναι αν σ' αρέσει ή όχι. 

Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με επεξεργασία εικόνας, αήδιασα τη ζωή μου. Είναι για τους περισσότερους από μας δύσκολο, αλλά όχι ενδιαφέρον-δύσκολο πιο πολύ αγγαρεία-δύσκολο και βαρετό.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί μόνος σου ήδη σε καλούτσικο βαθμό τουλάχιστον, μη κοιτάς μεταπτυχιακά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...