wizard Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Όσο για τον blaster αν δεις το topic στο software (νομίζω ή στο λειτουργικά) θα σε κατατοπίσει πλήρως. Πάντως τα βήματα είναι τα εξής: Ανεβάζεις firewall, αν θελεις να μπεις στο Internet για να κατεβάσεις ένα, απλά μόλις σου βγάλει αυτό το μήνυμα πατάς έναρξη->εκτέλεση shutdown -a. Κατεβάζεις το removal tool, και ακολουθείς τις οδηγίες της symantec για remove (απενεργοποίηση επαναφοράς κ.ο.κ.) μετά κάνεις ένα update στο antivirus και κάνεις ένα scan στο pc σου. Ακριβώς επειδή ούτε ο blaster έχει σταματήσει να κυκλοφορεί ούτε έχουν σταματήσει να βγαίνουν καινούργιοι ιοί (το Norton τον τελευταίο μήνα κατεβάζει μέρα παρά μέρα νέα updates) λέμε στο internet ΠΑΝΤΑ ΜΕ FIREWALL!!!!!!! Τον ιό δεν τον έχεις στο cd των Windows (99,999999 %) αλλά αμέσως μόλις μπαίνεις internet και κυρίως χωρίς Service Pack 1 τον κολλάς. Όσο για το άλλο πρόβλημά σου εμένα μου μυρίζει (κάτι καίγεται) επεξεργαστής και fan. Κοίταξε λίγο τις θερμοκρασίες σου και δες μήπως σταματάει να δουλεύει το fanάκι σου ή μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά. Στο bios υπάρχει μια επιλογή που σε ειδοποιεί αν το ανεμιστηράκι σταματήσει να λειτουργεί και άλλη μια αν το σύστημα φτάσει πάνω από κάποια θερμοκρασία. Ενεργοποίησέ τα και τα δύο. Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό, εκτός και αν έχει πρόβλημα. ΑΥΤΙΑΑΑΑ!!!! 8)
redxaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 afto pou les (oxi gia ton blaster) mou thimizei provlima me thermokrasies...pigene sto bios kai kitaxse tis giati pistevw oti afto fteei....
dreaming123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 32 η cpu και 34 η μητρική.Νομίζω ότι είναι μια χαρά τι λέτε?Mέχρι πόσο είναι επιτρεπτά τα όρια?(γιατί πρωτη φορά πήρα amd και έχω κάποιες ανησυχίες για την θερμοκρασία)αν και μου έχουν πει ότι με την volcano 11 που έχω δεν θα έχω πρόβλημα τροφοδοσίας. Οσο για τον ιο θα κάνω ένα format και μετά θα μπαίνω μόνο με firewall.
GIA_Blackmore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 ama sou ksanavgei i antistrofi metrisi ,grapse sto RUN shutdown -a ,gia na min sou kleisei .oposdipote katevase to removal tool kai to update ton windows.
wizard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Οι θερμοκρασίες που γράφεις είναι μια χαρά. Πότε όμως τις πήρες? Αν τις πήρες μόλις πρωτοάνοιξε το pc από το Bios δεν μου λένε κάτι. Το θέμα είναι να έχεις θερμοκρασίες όταν κλείνει. Έτσι ενεργοποίησε τις επιλογές που σου έγραψα από το bios,΄βάζοντας ως θερμοκρασία που θα σε ειδοποιήσει τος 50 βαθμούς, ώστε αν αρχίσει να χτυπάει να ξέρεις αν κάτι δεν πάει καλά. Πάντως δοκίμασε και όλα τα υπόλοιπα, μνήμη (έλεγξέ την με το memtest) και δοκίμασε αν τα πάντα έχουν κουμπώσει σωστά (και κυρίως το ανεμιστηράκι όπως σου είπα).
dreaming123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Tις θερμοκρασίες τις πήρα με το πρόγραμμα asuspobe αλλά είναι καλύτερα απο το bios που μου είπες. Ευχαριστω θα το κάνω μέσω bios.
ee3509 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 oso gia to allo pou den sou ksekinaei, dokimase na alaksis ton tropo me ton opio exeis sindesmologisei ta kalodia tou reumatos epano sta periferiaka eixa auto to provlima me to palio trofodotiko, to ekane se oles tis sindesmologies plin mias.
wizard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Και το asuspobe και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα βάλεις από το bios παίρνει τη θερμοκρασία. Εγώ αυτό που σου είπα είναι ότι αν το pc δεν έχει δουλέψει 3-4 ενδέχεται να μην παρουσιάσει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Όσο για το bios, απλώς σου είπα να το χρησιμοποιήσεις ώστε να σε ειδοποιεί. Τώρα αν αυτό γίνεται και με το asuspobe να τρέχει βαλ'τε και αυτό.
dreaming123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Κάτι άλλο που μου έκανε πριν λίγο αναβόσβησε η οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.