Προς το περιεχόμενο

Τερματισμός H/Y.

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στα καλά καθούμενα μου κλέινει ο h/y.Και όταν πάω να τον ανοίξω πάει να ξεκινήσει και σβήνει πάλι.

(Αυτό γίνετε περίπου 1 φορά την ημέρα)

Έχω athlon2200+,Asus a7n8x,256 ram,30gb,gf4mx400,dvd hitachi,dvd-r nec 1300a,sblive5.1,karta tv pixelviev και τροφοδοτικό 400.

Τι λέτε να φταίει?

(μην μου πείτε το τροφοδοτικό γιατί θα τον καρυδώσω αυτόν που μου έιπε ότι φτάνει και περισέυει)

Και άλλον ένα πρόβλημα όταν είμαι στο internet που πετάει ένα μύνημα ο χρήστης nt επέλεξε τερματισμό h/y λόγω τερματισμού απομακρυσμένης σύνδεσης και κλέινει σε 1 λεπτό.(ίσως να μην το λέω σωστά όταν μου το βγάλει ξανά θα το γράψω ακριβώς τι λέει)

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου πρέπει να είναι αρκετό υπό φυσιολογικές συνθηκες, αλλά αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα να παρουσιάζει πλέον κάποιο πρόβλημα (λίγο δύσκολο μιας και πιστεύω θα στο έκανε συχνότερα...). Όσο για το δεύτερο πρόβλημα, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως κυκλοφορεί ακόμα ο Blaster ;) ...

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=355753

Δημοσ.

πήγαινε εδώ για τον Blaster

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html

Εδώ θα βρείς το Removal Tool για τον Blaster. Και όταν τελειώσεις από το σκότομα του Blaster, πήγαινε στο link που θα σου πει το Removal Tool και κατέβασε από Microsoft το Patch που έχουν βγάλει!

Τόσο απλά :)

Δημοσ.

Κλέινει ο h/y χωρίς αιτία και αν πάω να τον ανοίξω αμέσως πάει να ξεκινήσει ακούγετε το τροφοδοτικό και σβήνει.

Για τον ιό είναι μόνο στα win η μπορεί να τον έχω μεταφέρει και σε cd.

Δημοσ.

μόνο στα Windows είναι ο Blaster, θα έλεγα καλύτερα στα CD των Windows.

όσο για το πρόβλημα που περιγράφεις, θα έλεγα Update στο Bios.

Ίσως και η RAM, δες αμά ακουμπάνε καλά, ή άλλαξε της θέση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Aligator21 ευχαριστώ.

Burner αν βάλω το cd των xp που μπορώ να δώ αν έχει τον ιο?(Γιατί δεν θυμάμαι με ποιο cd το έκανα εγκατάσταση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...