Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/26/2018 στις 12:14 ΠΜ, JeSter_D είπε

Το έχω κάνει να δουλέψει με τάμπλετ της προκοπής και mirroring σε smart tv με κολπάκι.

tv box δύσκολο το βλέπω

Τελικά υπάρχει τρόπος για σύνδεση σε smart tv με miracast; Εγώ δεν έχω καταφέρει κάτι και όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα...

Επεξ/σία από chrisde
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, chrisde είπε

Τελικά υπάρχει τρόπος για σύνδεση σε smart tv με miracast; Εγώ δεν έχω καταφέρει κάτι και όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει τίποτα...

Δοκίμασε πρώτα να συνδεθείς στην Tv χωρίς να έχεις την εφαρμογή ανοιχτή, ούτως ώστε την επόμενη φορά να μπει γρήγορα. 

Κλείσε το miracast και άνοιξε το TvGo, και βάλε να παίζει ένα κανάλι.

Tράβα τα toggles κάτω, (wifi, bluetooth κλπ) και ενεργοποίησε τώρα το miracast.

good luck :D

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπα δεν γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς, με το που ανιχνεύει miracast σταματάει η  προβολή. Thanks anyway! Αν το πετύχει και κάποιος άλλος ας ενημερώσει από περιέργεια...

Δημοσ.
Στις 4/1/2018 στις 8:45 ΜΜ, chrisde είπε

Μπα δεν γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς, με το που ανιχνεύει miracast σταματάει η  προβολή. Thanks anyway! Αν το πετύχει και κάποιος άλλος ας ενημερώσει από περιέργεια...

Αυτό που έχω αναφέρει εδώ είναι μετά από επικοινωνία που έιχα με τεχνικό της CosmoteTV(GO) :rolleyes:

Γίνεται block εις γνώσιν τους :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO TIΣ 23/04 ΘA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE TO COSMOTE TV GO ΔΩPEAN AΠO OΠOIOΔHΠOTE WIFI 'H ΔIKTYO KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ XΩPIΣ ΠEPIOPIΣMOYΣ. H ΣYNΔEΣH ΣTHN YΠHPEΣIA ΘA EINAI ΔYNATH AΠO MIA ΣYΣKEYH. ΓIA NA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIHΣETE EΠIΠΛEON ΣYΣKEYEΣ KAI NA BΛEΠETE TAYTOXPONA AΠO ΔYO, ENEPΓOΠOIHΣTE TO ΠAKETO 'EXTRA ΣYΣKEYΩN' ΠOY ΠAPEXETAI ΔΩPEAN EΩΣ TIΣ 22/07. MAΘETE ΠEPIΣΣOTEPA ΣTO https://www.cosmote.gr/cosmotetvgo (XPEΩΣH ΠΛOHΓHΣHΣ BAΣEI TIMOKATAΛOΓOY)

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fysikos είπε

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO TIΣ 23/04 ΘA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE TO COSMOTE TV GO ΔΩPEAN AΠO OΠOIOΔHΠOTE WIFI 'H ΔIKTYO KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ XΩPIΣ ΠEPIOPIΣMOYΣ. H ΣYNΔEΣH ΣTHN YΠHPEΣIA ΘA EINAI ΔYNATH AΠO MIA ΣYΣKEYH. ΓIA NA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIHΣETE EΠIΠΛEON ΣYΣKEYEΣ KAI NA BΛEΠETE TAYTOXPONA AΠO ΔYO, ENEPΓOΠOIHΣTE TO ΠAKETO 'EXTRA ΣYΣKEYΩN' ΠOY ΠAPEXETAI ΔΩPEAN EΩΣ TIΣ 22/07. MAΘETE ΠEPIΣΣOTEPA ΣTO https://www.cosmote.gr/cosmotetvgo (XPEΩΣH ΠΛOHΓHΣHΣ BAΣEI TIMOKATAΛOΓOY)

Γίνεται απο Μ.Πεμπτη...απλα πλεον μονο μια συσκευη.

Δημοσ.
Στις 23/4/2018 στις 2:26 ΠΜ, kormos είπε

Καθόλου καλή κίνηση αυτή... Έως τώρα μπορούσες να έχεις δύο συσκευές κανονικά!

Δυστυχώς ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγουν όλοι οι περιορισμοί και να μείνουν και οι 2 συσκευές..

Επίσης μέχρι 22/7 μπορεί να προστεθεί 2η συσκευή δωρεάν.. από κει και πέρα μπορεί με 5euro το μήνα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JeSter_D είπε

Δυστυχώς ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγουν όλοι οι περιορισμοί και να μείνουν και οι 2 συσκευές..

Επίσης μέχρι 22/7 μπορεί να προστεθεί 2η συσκευή δωρεάν.. από κει και πέρα μπορεί με 5euro το μήνα

Το παράλογο είναι πως αν θέλω να βλέπω από το Smartphone και έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή στον υπολογιστή σπίτι μου ακυρώνει την υπηρεσία ουσιαστικά που την "πληρώνω"...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα ,υπαρχει καποιος που ανοιγοντας να παρακολουθησει το προγραμμα , ανοιγει και αλλο ενα παραθυρο με το καναλι ταυτοχρονα μεσα στην εικονα?

Δημοσ.
Στις 25/4/2018 στις 8:46 ΜΜ, geortsaki είπε

Η μια και μοναδική συσκευή, θα μπορούσε να είναι και PC Desktop? 

Το δοκίμασε κάνεις; 

Ναι, ισχύει!

8 ώρες πριν, sylas είπε

Καλησπερα ,υπαρχει καποιος που ανοιγοντας να παρακολουθησει το προγραμμα , ανοιγει και αλλο ενα παραθυρο με το καναλι ταυτοχρονα μεσα στην εικονα?

???

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sylas είπε

Κάηκα, να βλέπεις 2 κανάλια θες ταυτόχρονα;

Δημοσ.
Στις 9/8/2018 στις 8:43 ΜΜ, JeSter_D είπε

Κάηκα, να βλέπεις 2 κανάλια θες ταυτόχρονα;

Το αναφερω σαν προβλημα ,ανοιγει και δευτερη φορα η εφαρμογη του cosmotetv στην  ηδη τρεχων εικονα .

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sylas είπε

Το αναφερω σαν προβλημα ,ανοιγει και δευτερη φορα η εφαρμογη του cosmotetv στην  ηδη τρεχων εικονα .

Πρώτη φορά το ακούω, δοκίμασε τελείως uninstall το app και βαλτο πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...