splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) μολις πήγα να μπω απ το πσ μου 9 λεπτά πριν, JeSter_D είπε Για να γίνει η επαληθεύση όταν παίζεις σε άλλο wifi, η συσκευή που θα δεις tv go θα πρέπει να στείλει sms. Οπότε μόνο κινητό η τάμπλετ με sim στο όνομα του κατόχου του OteTv Επίσης for the record, δοκίμασα να δω απο το κινητό μου( στο οποίο βλέπω απο παντού) σε wifi hotspot απο αλλη συσκευή το tv go μου έριξε άκυρο. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από splanis
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 γιατι; πηγα να το δοκιμασω με το κινητο μου και μου λεει αποστολη δωρεαν sms(δεν θυμαμαι αν εχω βαλει το δικο μου η του πατερα μου), παταω ναι και μου πεταει το ιδιο μηνυμα με το πσ 3 λεπτά πριν, JeSter_D είπε Ήταν σίγουρο το άκυρο
JeSter_D Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, splanis είπε γιατι; πηγα να το δοκιμασω με το κινητο μου και μου λεει αποστολη δωρεαν sms(δεν θυμαμαι αν εχω βαλει το δικο μου η του πατερα μου), παταω ναι και μου πεταει το ιδιο μηνυμα με το πσ Πέρα απο το ότι πρέπει να είναι στο όνομα του πατέρα σου, πρέπει επίσης να είναι και δηλωμένο στην υπηρεσία CosmoteTvGo. Μπορούν να δηλωθούν μέχρι και 2 νούμερα.
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, JeSter_D είπε Πέρα απο το ότι πρέπει να είναι στο όνομα του πατέρα σου, πρέπει επίσης να είναι και δηλωμένο στην υπηρεσία CosmoteTvGo. Μπορούν να δηλωθούν μέχρι και 2 νούμερα. αρα και απο πσ για να μπεις πρεπει το ονομα της γραμμης να ειναι στο ονομα του κατοχου του cosmotetv? lol
JeSter_D Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Για να το καταλάβεις καλύτερα. Εγώ μπορώ να μπω απο πισι η non sim tablet μόνο στο wifi του συγκεκριμένου σπιτιού και μόνο, και απο συσκευές με σιμ πρέπει να είναι τα 2 νούμερα που έχω δηλώσει. Μaximum συσκευών που μπορώ να έχω δηλωμένες = 2 Δεν μπορούν όμως να βλέπουν ταυτόχρονα
splanis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 άρα ύπαρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να δουλέψει στην τβ μου, με κάποιο καρτοκινητο κοσμοτε στο ονομα του πατερα μου και android box? 17 λεπτά πριν, JeSter_D είπε Για να το καταλάβεις καλύτερα. Εγώ μπορώ να μπω απο πισι η non sim tablet μόνο στο wifi του συγκεκριμένου σπιτιού και μόνο, και απο συσκευές με σιμ πρέπει να είναι τα 2 νούμερα που έχω δηλώσει. Μaximum συσκευών που μπορώ να έχω δηλωμένες = 2 Δεν μπορούν όμως να βλέπουν ταυτόχρονα
JeSter_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 με tv box θα μπλέξεις, πρέπει να ειναι non root, και πως θα στείλει το sms επιβεβαίωσης;; για Τablet σε βλέπω
splanis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 τάμπλετ έχω μια μπακατέλα αλλά πως θα το συνδέσω στην τβ εξαλλου; δεν θα κοπει το σήμα; αν πάρω ένα box(που να παιρνω σιμ, αν υπαρχει;) ας πούμε το κάνω unroot και το συνδεσω με ιντερνετ παιζει να δουλψει;
JeSter_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Το έχω κάνει να δουλέψει με τάμπλετ της προκοπής και mirroring σε smart tv με κολπάκι. tv box δύσκολο το βλέπω
geortsaki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, JeSter_D είπε Για να γίνει η επαληθεύση όταν παίζεις σε άλλο wifi, η συσκευή που θα δεις tv go θα πρέπει να στείλει sms. Οπότε μόνο κινητό η τάμπλετ με sim στο όνομα του κατόχου του OteTv Επίσης for the record, δοκίμασα να δω απο το κινητό μου( στο οποίο βλέπω απο παντού) σε wifi hotspot απο αλλη συσκευή το tv go μου έριξε άκυρο. Άρα ο καλύτερος τρόπος είναι με κινητό που να είναι δηλωμένο, και να κάνω κατοπτρισμό οθόνης με Miracast ( δεν διαθέτει η tv μου οπότε άκυρο ) ή Google Cast ή με καλώδιο hdmi. Τον σταθερό υπολογιστή υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω by pass τους ελέγχους τους και να τον χρησιμοποιώ με ξένη σύνδεση ίντερνετ.
JeSter_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, geortsaki είπε Άρα ο καλύτερος τρόπος είναι με κινητό που να είναι δηλωμένο, και να κάνω κατοπτρισμό οθόνης με Miracast ( δεν διαθέτει η tv μου οπότε άκυρο ) ή Google Cast ή με καλώδιο hdmi. Τον σταθερό υπολογιστή υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω by pass τους ελέγχους τους και να τον χρησιμοποιώ με ξένη σύνδεση ίντερνετ. οχι δεν παίζει by pass miracast δοκιμασμένο, hdmi δε νομίζω να δουλέψει Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από JeSter_D 1
chrisde Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Με TV-BOX δουλεύει μια χαρά αν είσαι συνδεδεμένος με dsl της γραμμής OTE που έχεις δηλώσει, αρκεί να του κάνεις unroot ή να του κρύψεις το root με κάποιο πρόγραμμα τύπου suhide. Με miracast εμένα πάλι δεν μου δουλεύει, πως το κατάφερες;
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 3/25/2018 στις 10:08 ΜΜ, geortsaki είπε Αν συνδέσω το κινητό, το οποίο παίζει με διαφορετικό WiFi από το την σταθερή κύρια σύνδεση, με καλώδιο hdmi στην τηλεόραση θα μπορέσει να το αναπαράγει ή θα το καταλάβει και θα σταματήσει την αναπαραγωγή του προγράμματος ; Δεν μπορεί να παίξει με άλλο πάροχο πλην της Cosmote. Είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία, δεν θα λειτουργήσει. Στις 3/25/2018 στις 11:05 ΜΜ, JeSter_D είπε Για να γίνει η επαληθεύση όταν παίζεις σε άλλο wifi, η συσκευή που θα δεις tv go θα πρέπει να στείλει sms. Οπότε μόνο κινητό η τάμπλετ με sim στο όνομα του κατόχου του OteTv Επίσης for the record, δοκίμασα να δω απο το κινητό μου( στο οποίο βλέπω απο παντού) σε wifi hotspot απο αλλη συσκευή το tv go μου έριξε άκυρο. Μπορεί να παίξει και σε συσκευές χωρίς υποδοχή για κάρτα sim μόνο αν είναι στο δίκτυο της Cosmote το wi-fi. Στις 3/25/2018 στις 11:14 ΜΜ, splanis είπε μολις πήγα να μπω απ το πσ μου Λογικά συνδέεσαι από άλλο πάροχο...ή δεν έχεις ενεργό πακέτο με δεδομένα (ΜΒ).
geortsaki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ουτε με το chromecast λειτουργησε που το δοκιμασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα