Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ψαξεις κατι.. Καθε ξενοδοχειο/ενοικιαζομενο ή ακομη και hostel εν ετει 2017 που σεβεται τον εαυτο του εχει μια TV με ενα απλο HDMI.. Aν ειναι στις κατω ραχες και ειναι ακομη με 480p TV και scart ε οκ τι να σου πω αλλα μιλαμε για 2017 και συσκευες συγχρονες.. Ενα απλο HDMI ειναι..

Τα εξαρτηματα οπως απαντησα και απο επανω δεν ειναι αποκλειστικα μονο για ενα χρηστη του Dex.. Δηλαδη εγω ταξιδι με το trackpad δεν παω ποτε στο laptop γιατι θα το σπασω δεν παιζει, εχω bt mouse.. Ο σκληρος ειναι επιλεκτικος αλλα ειλικρινα ποσο βαρος μπορει να εχει ενα passportaki; USB OTG ή το πεταω κατευθειαν τον εξωτερικο στο dex και τελος..Και δεν χρειαζεται καν αυτο με τις micro sd που εχει το κινητο μου περνω μια 256αρα και τελειωνω, απλα ειναι ευκολια.. Οποτε τι μας εχει μεινει στην ουσια ενα mouse bt και ενα καλωδιο hdmi.. Αν πελαγωνετε με αυτα παιδια σορρυ αλλα οκ μαλλον εχουμε εντελως αντιθετη αποψη περι φορητοτητας.. Σε ενα πουγκακι χωραει ολη η πραματεια παιδια μην προσπαθουμε τωρα να απαξιωσουμε πραγματα και καταστασεις χωρις λογο νομιζω κοιταμε εκει που κοροιδευουμε..

Εν παση περιπτωσει επειδη ειναι αλλο thread εδω και επειδη δεν ειμαι εδω να πουλησω το dex station της Sammy δεν με καιει τι κανει ο καθενας και τι θεωρει ο καθενας πρεπον και φορητοτητα ή next big thing που απλουστευει την ζωη του και γλυτωνει και πολλα λεφτα απο παραπλευρες αναβαθμισεις (λεγε με tablet ή λεγε με λαπτοπ)  ενω κλαιγεται για τα 200+ του iPhone X και του Note 8, εγω οτι ειχα να πω το ειπα.. 

On topic λοιπον..

Οποτε κουβαλας μαζι σου:

1) dex station

2) ποντικι

3) πληκτρολογιο

4) hdmi καλωδιο

για χειροτερες επιδοσεις και εργονομια και με περιορισμους(χρειαζεσαι παντα αλλη οθονη, οποτε δεν μπορεις πχ να δουλεψεις στο αεροπλανο) αντι να κουβαλας ενα tablet ή ενα λαπτοπακι με παχος <15mm και βαρος <1.3kg.

• Like 2
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε κουβαλας μαζι σου:

1) dex station

2) ποντικι

3) πληκτρολογιο

4) hdmi καλωδιο

αντι να κουβαλας ενα tablet ή ενα λαπτοπακι με παχος <15mm και βαρος <1.3kg.

Νομιζω απαντησα εκτενεστατα.. Κανε τον κοπο αν θες και ξαναδιαβασε μην γεμισουμε το τοπικ με πληροφοριες αχρηστες που πιθανοτατα δεν ενδιαφερουν και κανενα αλλο.. Ειδικα αυτους που δεν θελουν να καταλαβουν..

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω απαντησα εκτενεστατα.. Κανε τον κοπο αν θες και ξαναδιαβασε μην γεμισουμε το τοπικ με πληροφοριες αχρηστες που πιθανοτατα δεν ενδιαφερουν και κανενα αλλο.. Ειδικα αυτους που δεν θελουν να καταλαβουν..

Το διαβασα, αυτα που απαιτουνται ειναι περισσοτερα(και με σοβαρους περιορισμους) και χοντροτερα απο ενα λαπτοπ <15mm ή απο ενα tablet.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ουσιαστικα ενα gimmick και ελαχιστα χρησιμοποιεται απο τους χρηστες αυτη η δυνατοτητα.

Ενδιαφερον θα ειχε να εβγαζες σε φωτο μαζι αυτα που ελεγες οτι κουβαλαγες μαζι σου αυτο το καλοκαιρι για να καταλαβεις οτι δεν ακριβως πιο φορητα απο ενα tablet ή ενα λαπτοπακι. Αλλα κατι μου λεει οτι για προφανεις λογους δεν θα το κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το διαβασα, αυτα που απαιτουνται ειναι περισσοτερα(και με σοβαρους περιορισμους) και χοντροτερα απο ενα λαπτοπ <15mm ή απο ενα tablet.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ουσιαστικα ενα gimmick και ελαχιστα χρησιμοποιεται απο τους χρηστες αυτη η δυνατοτητα.

Αν δεν κανεις καποιο σοβαρο 3D editing ή καποια εργασια οπως αρχιτεκτονας π.χ που απαιτει σοβαρη επεξεργαστικη ισχυ την οποια το ταμπλετ ΔΕΝ μπορει να την κανει ουτως ή αλλως το αφηνουμε στην ακρη αυτο, τι ακριβως σε περιοριζει στο Dex; 

Και επειδη αναφερεις συνεχως τα 15mm του λαπτοπ εχεις δει το dex ποσο μικρο ειναι και τι χωρο πιανει; Στην τσεπη σου μπαινει. 

Και τα αλλα οπως ειπα σε ενα πουγκι χωρανε! Στην τσαντα μεταφορας του λαπτοπ σου ή στην τσαντα σου την ταξιδιωτικη!  Στο λαπτοπ εσυ δεν χρησιμοποιεις ενα bt mouse αν κανεις σοβαρες εργασιες; Εγω excelakia και powerpoint ανοιγω και διορθωνω και γραφω καμια αναφορα στο word και μου σπανε τα νευρα αν δεν εχω ενα mouse να κανω την δουλεια μου οπως στο σπιτι μου.. H δεν εχεις ποτε ενα εξτρα hdd; Ενα usb peripheral; Γιατι τωρα παιζουμε την κολοκυθια; 

Προφανως επισης μιλας για ενα λαπτοπ τα οποια στοιχιζουν αρκετα για αναβαθμιση καθοτι ειναι ultra thin και portable friendly.. Για καποιους αυτο δεν αποτελει προβλημα για καποιους ομως αποτελει και σοβαρο..

Προσωπικα τα tablet τα εχω πεταξει στην ακρη εδω και παρα πολυ καιρο καθως δεν βλεπω σοβαρο λογο χρηστικο με ενα high end κινητο ανα χειρας για να δικαιολογουν ενα εξτρα κοστος ετησιο ή ανα δυο χρονια.. 

Εαν λοιπον μπορω να γλυτωσω το κοστος ενος λαπτοπ για το 80% και βαλε των χρηστων γιατι να μην το κανω με ενα απλο gimmick οπως το περιγραφεις; 

Δημοσ.

Δεν εχει ο average joe της greatest country of the world 999$, η εστω 400$ και 60$ τον μηνα για ενα προγραμμα κινητης να παρει ενα ψωρο-smartphone?

Βασικα χ@στηκε ο cook.

40.000.000 ειναι ο στοχος τους δηλαδη σχεδον το 0.5% του πλανητη να πληρωσει first, 999$ για μια συσκευη.

Για πλακα το εχει, οχι μονο θα τους βρει, αλλα θα κανουν και ουρες και πιθανοτατα αν ισχυουν τα περι χαμηλης παραγωγης, θα παρει φωτια στο τελος και η μαυρη αγορα.

αν πληρώσει το 0,5% του πλανήτη 999$ θα βγάλουν 35 δις. όχι 40 εκατομμύρια για ψιλικατζήδες τους πέρασες; 

Δημοσ.

Αν δεν κανεις καποιο σοβαρο 3D editing ή καποια εργασια οπως αρχιτεκτονας π.χ που απαιτει σοβαρη επεξεργαστικη ισχυ την οποια το ταμπλετ ΔΕΝ μπορει να την κανει ουτως ή αλλως το αφηνουμε στην ακρη αυτο, τι ακριβως σε περιοριζει στο Dex;

Και επειδη αναφερεις συνεχως τα 15mm του λαπτοπ εχεις δει το dex ποσο μικρο ειναι και τι χωρο πιανει; Στην τσεπη σου μπαινει.

Και τα αλλα οπως ειπα σε ενα πουγκι χωρανε! Στην τσαντα μεταφορας του λαπτοπ σου ή στην τσαντα σου την ταξιδιωτικη! Στο λαπτοπ εσυ δεν χρησιμοποιεις ενα bt mouse αν κανεις σοβαρες εργασιες; Εγω excelakia και powerpoint ανοιγω και διορθωνω και γραφω καμια αναφορα στο word και μου σπανε τα νευρα αν δεν εχω ενα mouse να κανω την δουλεια μου οπως στο σπιτι μου.. H δεν εχεις ποτε ενα εξτρα hdd; Ενα usb peripheral; Γιατι τωρα παιζουμε την κολοκυθια;

Προφανως επισης μιλας για ενα λαπτοπ τα οποια στοιχιζουν αρκετα για αναβαθμιση καθοτι ειναι ultra thin και portable friendly.. Για καποιους αυτο δεν αποτελει προβλημα για καποιους ομως αποτελει και σοβαρο..

Προσωπικα τα tablet τα εχω πεταξει στην ακρη εδω και παρα πολυ καιρο καθως δεν βλεπω σοβαρο λογο χρηστικο με ενα high end κινητο ανα χειρας για να δικαιολογουν ενα εξτρα κοστος ετησιο ή ανα δυο χρονια..

Εαν λοιπον μπορω να γλυτωσω το κοστος ενος λαπτοπ για το 80% και βαλε των χρηστων γιατι να μην το κανω με ενα απλο gimmick οπως το περιγραφεις;

Δεν κουβαλαω το λαπτοπ μου σε ειδική τσαντα λαπτοπ, σε ενα sleeve μπαινει και αυτο οχι παντα, μιας και εχει ειδικό compartment για λαπτοπ/tablet η τσάντα που χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου. Και οχι δεν κουβαλαω hdd, τι να τον κανω αφου εχει χωρο το λαπτοπ. Ουτε καποιο usb peripheral. Αν χρειάζομαι κατι, σίγουρα θα χρειαζοταν αντίστοιχα και η δικη σου λυση.

Και το λαπτοπ ή το tablet μπορώ να το χρησιμοποιω και στο αεροπλάνο και στο τρένο μετα και στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου ή στο lounge του χωρίς να χρειαζομαι υποχρεωτικα την tv του ξενοδοχείου. Μπορω επίσης να δουλεψω ανετα και σε μια καφετέρια.

Επισης, τα Windows tablet βγαίνουν και με δυνατες εκδόσεις με hardware σαν λαπτοπ οπου μια χαρα κανουν σοβαρές εργασιες.

Αν δεν πάρεις δυνατο tablet, τοτε τα απλα windows tablet κανουν περι τα 200€, οχι μεγάλη διαφορά απο το dex station που απαιτεί αλλα πράγματα για να δουλέψει και μόνο σε συγκεκριμενο χώρο.

Τελος, συνεχεια ξεχνας να αναφέρεις το πληκτρολόγιο που αυτο πιανει τον πολυ χωρο, ιδιο με αυτον ενος tablet και λιγο λιγότερο απο ενα λαπτοπακι.

Γιατι δεν βγαζεις μια φωτο τα εξαρτήματα που οπως είπες οτι χρησιμοποιησες αυτο το καλοκαίρι να δουμε πόσο κερδισες σε φορητοτητα;

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω οτι παλι τα ιδια θα πουμε οποιος δεν θελει να καταλάβει δεν καταλαβαινει..τι φωτος να βαλω εξηγησα τιχωρο πιανει νομιζω ημουμ σαφεστατος.. Επίσης τι δουλειες κανει ο καθενας αφορά αποκλειστικά αυτον και σε αυτό σαφεστατος ημουν. Εξω κανω αυτα που θέλω με κινητό. Μεσα ανέφερα τα κερδη περαν τους εμφανούς δηλαδη του κοστους που για τον περιστασιακο χρηστη ειναι σημαντικό σημερα. Είναι μια επιπλεον λυση που δεν αποκλειει τις αλλες και ουτε ισχυρίστηκα κατι τετοιο που για λογους αδιανοητους σε εμενα προφανώς δεν τους κατανοείς ή δεν θες να τους κατανοήσεις.

Πιανει χωρο το bt keyboard και το mouse που τα πουλανε για τα tablets.. Οκ οκ.. Νομιζω ολοι καταλαβαινουμε..

Δημοσ.

Νομιζω οτι παλι τα ιδια θα πουμε οποιος δεν θελει να καταλάβει δεν καταλαβαινει..τι φωτος να βαλω εξηγησα τιχωρο πιανει νομιζω ημουμ σαφεστατος.. Επίσης τι δουλειες κανει ο καθενας αφορά αποκλειστικά αυτον και σε αυτό σαφεστατος ημουν. Εξω κανω αυτα που θέλω με κινητό. Μεσα ανέφερα τα κερδη περαν τους εμφανούς δηλαδη του κοστους που για τον περιστασιακο χρηστη ειναι σημαντικό σημερα. Είναι μια επιπλεον λυση που δεν αποκλειει τις αλλες και ουτε ισχυρίστηκα κατι τετοιο που για λογους αδιανοητους σε εμενα προφανώς δεν τους κατανοείς ή δεν θες να τους κατανοήσεις.

Πιανει χωρο το bt keyboard και το mouse που τα πουλανε για τα tablets.. Οκ οκ.. Νομιζω ολοι καταλαβαινουμε..

Αυτο που προτείνεις είναι μια "λυση" που δεν δουλεύει στους περισσότερους χωρους, ουτε καν στα περισσότερα δωματια ξενοδοχείων.

Δεν συγκρινεται με πιο φορητες και βολικες λυσεις όπως ενα λαπτοπακι ή ενα tablet.

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω οτι η ανακοίνωση καινούγιου μοντέλου κάθε χρόνο είναι λίγο υπερβολή για την Apple έως πολλή υπερβολή για την Samsung. Η Apple ποιο πιθανόν είναι να κυκλοφωρήσει iPhone 8S του χρόνου χωρίς μεγάλες αλλαγές. Η Samsung απο την άλλη άμα δεν κάνει καλές πωλήσεις με το Note 8 δεν βλέπω να κυκλοφωρεί καινούργιο Note του χρόνου.

Πιστέω οτι τα SmartPhones κρατάνε δεν κρατάνε 4 χρόνια.  Ειδικά στα Android μέσα σε 2 χρόνια σταματάνε να βγάζουνε Updates και το πολύ να βγάλουν κανά patch για security vulnerability.

Εγώ πιστεύω ότι υπερβολή δεν είναι να παρουσιάζουν νέο μοντέλο κάθε χρόνο, αλλά να αλλάζει κάποιος τη συσκευή του κάθε χρόνο! Ειδικά σε τόσο δυνατά μοντέλα!

Για τη φορητότητα που λέτε, προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με υβριδικό windows tablet. Άλλοι δεν τα μπορούν καθόλου, δεν μπορεί να τους βολεύει όλους το ίδιο πράγμα!

Δημοσ.

Πληροφωριακά το iphone 7 των $649 κόστιζε $220 στην Apple. Δηλαδή περιθώριο κέρδους  195%

To Iphone X των $999 κοστίζει γύρω στα $581 υπολογιζόντας το κόστος της οθόνης απο την Samsung(περίπου $80 δίοτι το σχήμα της οθόνης είνα ιδιαίτερο). To περιθόριο κέδους είναι 75%.  Άμα είχει το ίδιο περιθώριο κέρδους τότε η πραγματική τιμή έπρεπε να ήταν $1,700+.  

Η τιμή είνα πραγματικά καλή και η Apple δεν βασίζεται στο Χ για να βγάλει κέρδος αλλά στο 8. Οπότε συμφωνώ με τον Cook οτι το Χ πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Αρκεί βέβαια να τα έχεις.

http://bgr.com/2017/09/18/iphone-x-price-vs-iphone-8-vs-iphone-7/

Sorry αλλα το κοστος ενος προιοντος δεν μεταφραζεται μονο στο κοστος των υλικων του. 

Αρα ο υπολογισμος σου δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

Και τα αλλα οπως ειπα σε ενα πουγκι χωρανε! 

Χωράνε σε "πουγκί" πληκτρολόγιο, ποντίκι, σκληρός, dex?? Μα τι πουγκί είναι αυτό? Sport Billy?  :P  :P

Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ καν την έννοια της "φορητότητας" όταν πρέπει να ψάξω να βρω οθόνη/TV.

• Like 1
Δημοσ.

Χωράνε σε "πουγκί" πληκτρολόγιο, ποντίκι, σκληρός, dex?? Μα τι πουγκί είναι αυτό? Sport Billy?  :P  :P

Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ καν την έννοια της "φορητότητας" όταν πρέπει να ψάξω να βρω οθόνη/TV.

Δεν αρκει να βρεις οθονη/TV. Πρεπει να βρεις tv που να ειναι σε βολικο μεγεθος για να δουλεψεις(αρα οχι 40" tv και μαλλον οχι 32") και φυσικα να ειναι σε γραφειο.

Σε πολλα ξενοδοχεια, οι τηλεορασεις ειναι κρεμασμενες στον τοιχο απεναντι απο το κρεβατι και δεν μπορεις να στησεις το "φορητο γραφειο" (μονο φορητο δεν ειναι οταν χρειαζεσαι ρευμα, πληκτρολόγιο, ποντίκι, σκληρό, dex). και να δουλεψεις ανετα.

Ειναι θεωρητικα ολα αυτα που γραφει ο φιλος και δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα.

Ενδεικτικα, στο Divani Caravel δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να δουλεψει καποιος με το dex, οπως και στα περισσοτερα ξενοδοχεια που εχουν κρεμασμενη tv στον τοιχο:

https://www.booking.com/hotel/gr/divanicaravel.en-gb.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaDqIAQGYAS7CAQNhYm7IAQzYAQHoAQH4AQuSAgF5qAIE;sid=33a738a5a7ee5c585a5763e2840fad8b;dest_id=-814876;dest_type=city;dist=0;hapos=3;hpos=3;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1506086695;srfid=50374f3df2df0d78153a0a266cfc891a7456cbcbX3;srpvid=21365e536c5202bd;type=total;ucfs=1&

107664539.jpg

ή στο intercontinental:

https://www.booking.com/hotel/gr/athenaeum-intercontinental.en-gb.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaDqIAQGYAS7CAQNhYm7IAQzYAQHoAQH4AQuSAgF5qAIE;sid=33a738a5a7ee5c585a5763e2840fad8b;dest_id=-814876;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;hapos=12;hpos=12;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1506086695;srfid=50374f3df2df0d78153a0a266cfc891a7456cbcbX12;srpvid=21365e536c5202bd;type=total;ucfs=1&

11666144.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...