Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν φαινεται στη φωτο σαν να εχει 2 τεραστια κερατα με λαμπακια;

φωτοστέφανο είναι βλάσφημε! :P

Δημοσ.

Δεν ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί?

Screenshot_20170921-001034.png

Επειδή εγώ δεν θα έδινα 1 ευρώ για το παραπάνω, γιατί δεν εμπιστεύομαι και τις φτηνές μεθόδους φόρτισης.. κοίταξα και εγώ πριν ακόμα βγει το X από περιέργεια για να βάλω ένα Pad μέσα στην θήκη μου και να το συνδέσω μέσω lightning, πόσο το βρήκα; 10-15€ και αυτοί το πουλάνε λες και είναι κάτι που κοστίζει λες και είναι καλυμμένο με επίστρωση από χρυσάφι.

Δημοσ.

Αν και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα πώ κάτι θετικό για την Apple.

Είναι ίσως το μοναδικό από τα προϊόντα της που τα αξίζει τα λεφτά του (ίσως αρχίζουν να βάζουν μυαλό ποιος ξέρει ο Θεός είναι μεγάλος)! Κάμερα της προκοπής, 4k 60fps, amoled screen, αισθητήρες που δεν έχουμε δει σε άλλη συσκευή(?) και άλλα.

Αν και βλέποντας αυτό εδώ το βιντεάκι κόντεψα να πάθω δεύτερο εγκεφαλικό!!!! :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=fWo_o-0TZdU

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ίσως το μοναδικό από τα προϊόντα της που τα αξίζει τα λεφτά του (ίσως αρχίζουν να βάζουν μυαλό ποιος ξέρει ο Θεός είναι μεγάλος)!

Αν και βλέποντας αυτό εδώ το βιντεάκι κόντεψα να πάθω δεύτερο εγκεφαλικό!!!! :D :D :D

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Είναι ίσως το μοναδικό από τα προϊόντα της που τα αξίζει τα λεφτά του (ίσως αρχίζουν να βάζουν μυαλό ποιος ξέρει ο Θεός είναι μεγάλος)!

Ανόητα και ανώριμα κλισέ για 15χρονα το βίντεο... ότινανε.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί?

Screenshot_20170921-001034.png

Δεν είναι αντικειμενική η πληροφορία αυτή. Αυτή είναι η λιανική! Χονδρική σε χιλιάδες τεμάχια το κόστος δεν ξεπερνά 2-3 σεντ.

Δεν είναι όμως αυτό που πληρώνεις σε αυτή τη συσκευή. Ενώ παραμένει πολύ ακριβή έχει να δώσει κάποια νέα πράγματα που ίσως τελικά να αξίζει τα λεφτά του. Οι αισθητήρες, η υψηλής ποιότητας γυαλιού, οι κάμερες που έχει (60fps 4k τα διέλυσε όλα αν και κάτσε πρώτα να το δούμε από κοντά τι ακριβώς κάνει και μετά λέμε) η οθόνη του, τα νέα καλούπια κατασκευής που επιτέλους έφυγε από εκείνο το γελοίο ντιζάιν και τέλος ο υψηλότατος μισθός της προγραμματιστικής ομάδα που σίγουρα δούλεψε υπέρτατες υπερωρίες για τις μεγάλες αλλαγές και προσθήκες στο λογισμικό... 

Δημοσ.

Επειδή εγώ δεν θα έδινα 1 ευρώ για το παραπάνω, γιατί δεν εμπιστεύομαι και τις φτηνές μεθόδους φόρτισης.. κοίταξα και εγώ πριν ακόμα βγει το X από περιέργεια για να βάλω ένα Pad μέσα στην θήκη μου και να το συνδέσω μέσω lightning, πόσο το βρήκα; 10-15€ και αυτοί το πουλάνε λες και είναι κάτι που κοστίζει λες και είναι καλυμμένο με επίστρωση από χρυσάφι.

Η συγκεκριμένη μέθοδο φίλε Neg δουλεύει άψογα εδώ και 2 χρόνια έχω πάρει με 6 ευρώ qi για το δικό μου και φορτίζει μια χαρά. Η Apple όλα τα πράγματα από χρυσάφι τα φτιάχνει ξέρει ότι ο κόσμος θα τρέξει και βαράει. Αν δεν είναι θράσος αυτό δεν ξέρω τι είναι.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μέθοδο φίλε Neg δουλεύει άψογα εδώ και 2 χρόνια έχω πάρει με 6 ευρώ qi για το δικό μου και φορτίζει μια χαρά. Η Apple όλα τα πράγματα από χρυσάφι τα φτιάχνει ξέρει ότι ο κόσμος θα τρέξει και βαράει. Αν δεν είναι θράσος αυτό δεν ξέρω τι είναι.

Εκμετάλλευση των καταστάσεων, όταν υπάρχει εκατομμύρια κόσμος που θα δώσει τα 1100-1350€ για ένα Smartphone της εταιρίας, γιατί να μην το εκμεταλλευτεί; Αν οι πελάτες της εταιρίας δεν το αγόραζαν και έπεφτε σε πωλήσεις, να δεις πως θα έπεφτε η τιμή της συσκευής ραγδαία. Ξέρει ότι είναι ο μοναδικός κατασκευαστής συσκευών με iOS και το εκμεταλλεύεται, αν μου έδιναν εμένα ένα S8 με iOS θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι αντικειμενική η πληροφορία αυτή. Αυτή είναι η λιανική! Χονδρική σε χιλιάδες τεμάχια το κόστος δεν ξεπερνά 2-3 σεντ.

Δεν είναι όμως αυτό που πληρώνεις σε αυτή τη συσκευή. Ενώ παραμένει πολύ ακριβή έχει να δώσει κάποια νέα πράγματα που ίσως τελικά να αξίζει τα λεφτά του. Οι αισθητήρες, η υψηλής ποιότητας γυαλιού, οι κάμερες που έχει (60fps 4k τα διέλυσε όλα αν και κάτσε πρώτα να το δούμε από κοντά τι ακριβώς κάνει και μετά λέμε) η οθόνη του, τα νέα καλούπια κατασκευής που επιτέλους έφυγε από εκείνο το γελοίο ντιζάιν και τέλος ο υψηλότατος μισθός της προγραμματιστικής ομάδα που σίγουρα δούλεψε υπέρτατες υπερωρίες για τις μεγάλες αλλαγές και προσθήκες στο λογισμικό...

2-3 σεντ δεν κανουν ουτε οι οδοντογλυφιδες..
  • Like 1
Δημοσ.

μου θυμίζει μαγαζί ρουχων που πάει η αλλη και ότι πιο χάλια και να φορέσει η πωλήτρια της λέει "σας πάει τέλεια"

Δημοσ.

Είναι τώρα καμιά δεκαριά σελίδες που γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους Android fanboys.

Τα οποία αν αύριο έπιαναν το τζόκερ το πρώτο πράγμα που θα έκαναν θα ήταν να αγοράσουν ένα X 256 gb και μία Bugatti Chiron και όσα τους είχαν μείνει θα τα έτρωγαν σε μετατροπές και προγράμματα βελτίωσης της Bugatti με σκούπες, χταπόδια και φίλτρα ελευθέρας, ενώ παράλληλα θα είχαν βάλει Neon μέχρι και στο χειρόφρενο, γιατί ο Έλληνας ξέρει πάντα καλύτερα τι πραγματικά χρειάζεται ένα αυτοκίνητο, ένα κινητό και μία γυναίκα. ;)

Δημοσ.

Εκμετάλλευση των καταστάσεων, όταν υπάρχει εκατομμύρια κόσμος που θα δώσει τα 1100-1350€ για ένα Smartphone της εταιρίας, γιατί να μην το εκμεταλλευτεί; Αν οι πελάτες της εταιρίας δεν το αγόραζαν και έπεφτε σε πωλήσεις, να δεις πως θα έπεφτε η τιμή της συσκευής ραγδαία. Ξέρει ότι είναι ο μοναδικός κατασκευαστής συσκευών με iOS και το εκμεταλλεύεται, αν μου έδιναν εμένα ένα S8 με iOS θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια.

Εσυ θα το επαιρνες με κλειστα ματια και οι αλλοι δεν θα ηθελαν να το δουν στα ματια τους. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...