Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο χρήστης CheOnWeb είπε:
Τι ποσοστό χρηστών ή υποψήφιων αγοραστών Smartphones, πιστεύεις ότι είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι;
Το μεγαλύτερο. (Δεν εννοώ μόνο των iphone).

Εσύ αν ήσουν CEO, σε ποια μερίδα κόσμου θα απευθυνόσουν; (Ρητορική ερώτηση).

Δημοσ.

XI μάλλον

Όντως;

Δεν νομιζω οτι θα υπαρξει τετοια συνεχεια.. Λογικα του χρονου θα εχουμε iPhone 9/9Plus ή 8s/8s Plus με oled οθονες σε φουλ διαθεσιμοτητα πλεον για ολα τα μοντελα.

Το X ειναι επετειακο και για αυτο ειχε την ξεχωριστη ονομασια. Ειναι επισης ενα προιον niche που απλα εκτελει καθηκοντα marketing για την εταιρεια δεδομενης της περιορισμενης διαθεσιμοτητας του. Tι σημασια εχει αν θα το παρει στα χερια του, του χρονου ο μεσος χρηστης, η εταιρεια το καθηκον της το εκανε και επιτυχημενα.. Δημιουργησε το hype γυρω απο το συγχρονο iPhone που μεχρι να ειναι ενα actual available market product θα μπορει πλεον να ειναι ετοιμη να λανσαρει τα νεα μοντελα..

Επισης σε γενικοτερο πλαισιο πληθωριστικα ειμαστε εκτος αρκετα και στα νεα iPhone και στo Note 8 και στο τι ετοιμαζονται να παρουσιασουν νεες ναυαρχιδες.. Εχω την εντυπωση οτι δοκιμαζουν την αγορα μεχρι που ειναι διατεθειμενη να πληρωσει και αναλογα θα κανουν adjust τις τιμες μελλοντικα..

Στα Samsung περιμενεις να πεσει λιγο η τιμη τους και τα περνεις .. 

Στα iPhone αφου θες καλη τιμη μεταπωλησης και σταθερη τιμη στην διαρκεια του χρονου,πληρωσε το καπελακι εξ αρχης.. 

Μην ανησυχειτε ξερουν πως θα τα παρουν ο καθενας.. 

Προσωπικα εχω πληρωσει πολλες φορες το bleeding edge και αδρα.. Αλλα νομος μου ειναι το bleeding edge να φερνει πραγματικα νεες τεχνολογιες και πραγματα που θελω πραγματικα να δοκιμασω για πρωτη φορα και οχι αναμασημενα προιοντα. 

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο το αν αξίζει τα λεφτά του και άλλο το αν αξίζει να το πάρεις για να κάνεις τη δουλειά σου.

Ποια η διαφορα δηλαδη? 

Δημοσ.

Ο Jobs καραγκιόζης, το Design άθλιο και ο Cook CEO τής δεκάρας... Μήπως υπερβάλλεις λίγο;

Με αυτά που λέει ναι της δεκάρας είναι.

Ρε τί σημασία έχει; Αφού ότι και να κοστολογήσουν θα το αγοράσουν. Τέρμα.

Ζω για τη στιγμή λοιπόν που θα ζητάνε 3χιλ. ακατεβατα.

Σαρκαστικά το έγραψες δηλαδή εντάξει και ναι έχεις δίκιο και 5k να ζητάνε σε 2 3 χρόνια αρκετοί θα τα σκάσουν και θα πουν και ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε όλους τους πιθανούς πελάτες, ανεξάρτητα πόσο ενημερωμένοι είναι τεχνολογικά ή για ποιο λόγο θέλουν το προϊόν μου.

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης CheOnWeb είπε:

Σε όλους τους πιθανούς πελάτες, ανεξάρτητα πόσο ενημερωμένοι είναι τεχνολογικά ή για ποιο λόγο θέλουν το προϊόν μου.

Είναι 2 target groups με, συχνά, διαφορετικά «θέλω». Όπου υπάρχει conflict, η Apple πάει κυρίως με τη μεριά τού «αναλφάβητου». Φυσικά και θέλει να «πιάσει» και τους άλλους αλλά μόνο αν δεν ενοχληθούν οι πολλοί.

Δημοσ.

Και άλλες εταιρίες βγάλανε κινητά του χιλιάρικου και σε έξι μήνες τα έβρισκες με 2-3 κατοστάρικα.

Η αγορά θα αποφασίσει το αν αξίζει τόσο ή όχι.

Αν σε ένα χρόνο όταν θα βγει το x-2, το x έχει πέσει 50% κάτω τότε τόσο αξίζει.

Αλλά αν πέσει 20-30, όπως συμβαίνει με κάθε Iphone, τότε είχε δίκιο ο μάγειρας.

Με την διαφορα οτι η apple, ελεγχει με πλαφον την ''ελευθερη αγορα'' της λιανικης και επιβλεπει τους προμηθευτες, κυριως οσους παιρνουν μεγαλες ποσοτητες, για να μην υπαρχουν φαινομενα, καποιοι να πουλανε πιο ανταγωνιστικα απο τους αλλους ή φαινομενα ''παραεισαγωγεων'' που εισαγουν μερικες χιλιαδες smartphones, αρπαζουν το φπα και μην τους ξαναειδατε.

Στις μεγαλες αλυσιδες και εταιρειες κινητης φαινεται η πραγματικοτητα.

https://www.verizonwireless.com/smartphones/

iphone 8 plus 799

galaxy s8+ 840

lg g6 672

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, εδώ που τα λέμε δίκιο έχει ο άνθρωπος. Ξέρετε πόσο κοστίζει το πρωτόκολλο της ασύρματης φόρτισης που ενσωμάτωσε η apple στο iPhone? Όχι ξέρετε;

Δημοσ.

Εντάξει, εδώ που τα λέμε δίκιο έχει ο άνθρωπος. Ξέρετε πόσο κοστίζει το πρωτόκολλο της ασύρματης φόρτισης που ενσωμάτωσε η apple στο iPhone? Όχι ξέρετε;

Δεν ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί?

Screenshot_20170921-001034.png

• Like 2
Δημοσ.

Στη συνέχεια, ο CEO της Apple, Tim Cook δήλωσε ”Η Apple δεν είχε ποτέ στόχο να πουλήσει ποτέ τα περισσότερα από οτιδήποτε – οι στόχοι μας δεν είναι τα μεγάλα έσοδα, ρε τιμ μην λες τετοιες μαλακιες θα σε ξηλωσουν απο την θεση σου .  ο στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε το καλύτερο προϊόν για να εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων. Θέλουμε να παρέχουμε βοήθεια στους ανθρώπους” απο πότε η απλ εγινε ΜΚΟ ??? ,,,,πολυ με συγκινησε ο μπαγασας ,,,. ρε τιμ δεν κοβεις τις π@π@ριες μας κοροιδευεις μες τα μουτρα μας  , οχι τιποτα αλλο αλλα εχω και iphone

• Like 2
Δημοσ.
Το αγοράζεις για να πάρεις θέση πρώτο τραπέζι για αυτά που θα γίνουν στο μέλλον.

Marketing 101 παιδιά.

(Η) το αγοραζεις για να το εχεις πρωτη θεση στο τραπεζι

:ph34r:

<Στατουσυμβολικο Προσωπικο Μαρκετινγκ>(sic)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...