Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω βέβαια γιατί, αλλά οι Αμερικάνοι έχουν τσινήσει άσχημα. Πρώτη φορά θυμάμαι να βλέπω τόσο ντόρο για την τιμή του iPhone από διάφορα αμερικάνικα sites. Εν αντιθέσει με το Note 8, που δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνότερο (ούτε 80 δολλάρια νομίζω)

Νομίζω είναι λίγο τεχνητή αυτή η αντίδραση για την τιμή. Το ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε το ίδιο και με το Note 8. Νομίζω ότι η Apple θέλει να διατηρήσει αυτή τη θέση του υπερόπτη ηγεμόνα στην αγορά και ο κόσμος ήδη την βλέπει έτσι, οπότε είναι φαύλος κύκλος και μέρος της στρατηγικής. Το υπόρρητο/ρητό μήνυμα του Iphone X είναι "Αυτό είναι το πιο ακριβό iPhone που έχουμε φτιάξει...". ("...θα μπορούσε να είναι και λίγο φθηνότερο")

• Like 1
Δημοσ.

Airdrop στο Rio με C-5 Galaxy για όποιον Αμερικάνο παραπονιέται για την τιμή του X!

Πέρα από την πλάκα, θεωρώ πως αν διατείθεσαι να δώσεις το premium που ζητάει η Apple για το iPhone 8/Plus (και δεν καταλήγεις σε φθηνότερες επιλογές) τότε τα 1000 δεν είναι τόσο μακρία. Όχι τόσο ώστε να γίνεται αυτός ο ντόρος σε σημείο που να βγαίνει ο Tim να υπερασπιστεί την τιμολόγηση

• Like 1
Δημοσ.

Ενα decent article για το price tag των mobiles....  :-)

We are the ones making the iPhone and Pixel more expensive

''Smartphones are simply that important to us now, that indispensable. Most people use them as much for business as they do for leisure, and a work computer that fits into your pocket is not the most irrational way to spend $1,000.''

https://www.theverge.com/2017/9/20/16338022/iphone-x-google-pixel-2-price-change

• Like 1
Δημοσ.

Με τον "τίτλο" που παρέθεσες θα διαφωνήσω bomber. Κατά τη γνώμη μου τα Smartphones είναι πιο πολύ για media consumption/creation, γι'αυτό και η μεγάλη μάχη γίνεται σε οθόνες, κάμερες, αυτονομία και ταχύτητα (για apps). Πολύ απλά αν σε ενδιαφέρει για λόγους επαγγελματικούς (που μάλλον κουβαλάς και καμιά τσάντα/χαρτοφύλακα) παίρνεις laptop ή έστω tablet (να τσεκάρεις και να απαντάς σε mails και ΙΜ)

• Like 1
Δημοσ.

Μα AR εμπειρία προσφέρει και το 8, έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Εγώ αναφέρομαι στην υψηλότερη τιμή σε σχέση με το 8

Ας πούμε τώρα για το FaceID οτι δεν είναι άγνωστος Χ. Ας προεξοφλήσουμε οτι όσο βολευόταν κάποιος με το TouchID, το ίδιο θα βολεύεται και με το FaceID. Ναι μεν λοιπόν για να το επιτύχει η Apple αυτό (γρήγορη και ακριβής αναγνώρισηκαι ξεκλείδωμα) χρησιμοποιεί πολύ υψηλή τεχνολογία, αλλά εγώ σαν χρήστης είτε μου δώσεις το 8 είτε το X, την ίδια εμπειρία έχω.

Το 8 δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες να σκαναρει πρόσωπο, και σαφώς αφήνει διαφορετική αίσθηση όταν το κοιτάς.

Τώρα θα μου πεις σιγά τα ωα, και πιθανότατα θα έχεις δίκιο. Αλλά όπως και με το touchID (που στο μυαλό μου είναι χίλιες φορές καλύτερο) και το παράδειγμα με το βιολί: όταν αγοράζεις το X δεν αγοράζεις στενά features. Αγοράζεις μια γεύση από το μέλλον σήμερα. Αν δεν είσαι ο τύπος που θα αγόραζε κάτι τέτοιο δεν το παίρνεις, παίρνεις το 8+.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως λέω να περιμένω το X2 ή 11 or something.

XI μάλλον

Το 8 δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες να σκανάρει πρόσωπο, και σαφώς αφήνει διαφορετική αίσθηση όταν το κοιτάς.

Τώρα θα μου πεις σιγά τα ωα, και πιθανότατα θα έχεις δίκιο. Αλλά όπως και με το touchID (που στο μυαλό μου είναι χίλιες φορές καλύτερο) και το παράδειγμα με το βιολί: όταν αγοράζεις το X δεν αγοράζεις στενά features. Αγοράζεις μια γεύση από το μέλλον σήμερα. Αν δεν είσαι ο τύπος που θα αγόραζε κάτι τέτοιο δεν το παίρνεις, παίρνεις το 8+.

Όντως;

• Like 1
Δημοσ.

XI μάλλον

Όντως;

Tα 8αρια δεν εχουν ΤrueDepth Camera  :X  

8, 8+

FaceTime HD Camera

• 7MP camera
  • 1080p HD video recording
  • Retina Flash
  • ƒ/2.2 aperture
  • Wide colour capture for photos and Live Photos
  • Auto HDR
  • Backside illumination sensor
  • Body and face detection
  • Auto image stabilisation
  • Burst mode
  • Exposure control
  • Timer mode

Iphone X

TrueDepth Camera

• 7MP camera
  • Portrait mode
  • Portrait Lighting (beta)
  • Animoji
  • 1080p HD video recording
  • Retina Flash
  • ƒ/2.2 aperture
  • Wide colour capture for photos and Live Photos
  • Auto HDR
  • Backside illumination sensor
  • Body and face detection
  • Auto image stabilisation
  • Burst mode
  • Exposure control
  • Timer mode
Δημοσ.

Βασικά αν ψάχνεσαι για iPhone αγοράζεις το 7αρι και καθάρισες. Ούτε X, ούτε XXX, ούτε τπτ.

Απλά διακρίνω εδώ την προσπάθεια όλων των εταιριών να δημιουργήσουν μία premium κάστα πελατών που θα έχει τεχνολογικά προηγμένα κινητά και οι φτωχοί συγγενείς θα βολευόμαστε με κανένα μεταχειρισμένο διετίας, όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα, προκειμένου καταιδρωμένοι να προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

Σάμπως κάπως έτσι δεν συμβαίνει και με τις GPU, που για να παίξεις ένα παιχνίδι στα τέρματα πρέπει να αποκτήσεις 2 κάρτες των 700€?

Η Apple έδειξε τον δρόμο και σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι (Samsung Note 8 ήδη ακολουθεί).

Απλά η Apple δέχεται να μαζέψει και το ανάθεμα.

Δημοσ.

Με τον "τίτλο" που παρέθεσες θα διαφωνήσω bomber. Κατά τη γνώμη μου τα Smartphones είναι πιο πολύ για media consumption/creation, γι'αυτό και η μεγάλη μάχη γίνεται σε οθόνες, κάμερες, αυτονομία και ταχύτητα (για apps). Πολύ απλά αν σε ενδιαφέρει για λόγους επαγγελματικούς (που μάλλον κουβαλάς και καμιά τσάντα/χαρτοφύλακα) παίρνεις laptop ή έστω tablet (να τσεκάρεις και να απαντάς σε mails και ΙΜ)

Τα παραπονα στο Verge για τον τιτλο.... :P

Professional ειναι και ο παρακατω κυριος ομως.....  :-)

http://mashable.com/2017/07/01/michel-gondry-iphone-7-film/#9ECAPs..bkq2

Ο καθενας μας το αντιλαμβανεται διαφορετικα το ''λογους επαγγελματικους''  :-)

Δημοσ.

Ρε τον μπαγλαμά αυτός τρολλάρει τους πελάτες του μπροστά στα μούτρα τους. Καραγκιόζης από τους λίγους τα ίδια έκανε και ο Jobs.

Εν το μεταξύ τι 40% περιθώριο κέρδους για τα προιόντα τους?

Οι οικονομολόγοι του φόρουμ το υπολόγιζαν στα 300-400%...

40 γράφαμε αγαπητέ για δείξε που γράφαμε 300 όταν εσείς γράφατε 15 και 20% μόνο. Αρμεγμα από τα λίγα να τους χαίρεστε τέτοιους που τους κάνατε.

Και 3.000$ να το πάνε, αξίζει τα λεφτά του.

Αν δεν τρολλάρεις γρήγορα στον ψυχίατρο

Παιδιά τόσο τα iPhones όσο και τα flagships των android τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται σε αυτές τις τιμές . Ο βασικός λόγος που γίνεται αυτό (πέραν από τα κέρδη των εταιρειών ) είναι ότι στον υπόλοιπο κόσμο πλην Ελλαδιστάν , τόσο οι εταίριες που τα παράγουν όσο και οι καταναλωτές που τα αγοράζουν τα θεωρούν πλέον "υπολογιστές " . Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, έχουν δίκιο !!!

για το 95% του κόσμου ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αυτά τα μηχανάκια είναι στην καθημερινότητα ένας πλήρης υπολογιστής . Εγώ έχω κατάστημα , και από το κινητό μου έχω όλη την επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές που χρειάζομαι , εκτυπώνουν ηλεκτρονικά τιμολόγια με εφαρμογή και τα στέλνω mail , δημιουργώ PDF προσφορές , τσεκάρω τις κάμερες του μαγαζιού κλπ κλπ ........

Υπάρχει 1450 ευρώ Android η παλιότερο iPhone? Γιατί το 64αρι μοντέλο είναι άχρηστο εφόσον δεν πέρνει επέκταση.

Αυτο με τον φορτιστη + καλωδιο πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω πως το καταπινουν μερικοι μερικοι..

Εδω καταπίνουν το αθλιο design με τα αυτιά στο φορτιστη θα κολλήσουν?

εψαξα το περσινό νουμεράκι https://investorplace.com/2017/07/apple-tim-cook-salary-aapl-stock/

Του κόσμου είναι όλα αυτά τα χρήματα ας είναι καλά που τα σκάνε κάθε χρόνο για να έχει αυτά τα εκατομμύρια ο ceo της 10αρας που λέει αρλούμπες κάθε τόσο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν για το μέσο Αμερικανό η τιμή θεωρείται αλμυρή, τι να πει και ο μέσος Έλληνας.

Ο μέσος έλληνας θα πεί ωωωωω Σουλταν!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...