Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή το κινητό στις μέρες μας έχει φτάσει να θεωρείτε κοινωνικό αγαθό, όπως το νερό, ηλεκτρισμός, υγεία;
Με ποιο σκεπτικό ρώτησε αν θεωρείτε ακριβό ένα gadget;
Δηλαδή αν κάποιος θέσει την ίδια ερώτηση στον διευθύνων σύμβουλο της Mercedes ή της Louis Vuitton, τι απάντηση θα πάρει;
Για τσεκάρετε πόσο είχε το Nokia 8800 Arte to 2007. Χιλίαρικο και βάλε. Επειδή είχε OLED.

ποσο αραγε στοιχιζε μια oled οθονη το 2007 ?μαλλον καμια σχεση με το 2017

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε σχέση με το iPhone 8 Plus τί παραπάνω έχει; OLED bezel-less οθόνη (με μεγαλύτερο PPI) και OIS στον τηλεφακό, έτσι δεν είναι; Προφανώς προσφέρει παραπάνω, αλλά το αν προσφέρει 200 δολλάρια παραπάνω, μόνο οι υποψήφιοι αγοραστές θα το κρίνουν.

(παραδόξως, μου φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται τόσο ντόρος στις ΗΠΑ για την τιμή του iPhone. Είναι τα 200 δολλάρια τόσο μεγάλο ζήτημα γι'αυτούς; )

Δημοσ.

Πραγματικά είναι τρελό να λέει ότι είναι "Value price" + που για να έχεις το Quick charge πρέπει να δώσεις άλλα +90$ για τον φορτιστή.

Μαρέσει που μερικοί το δέχονται και τους λένε κι ευχαριστώ

Αυτο με τον φορτιστη + καλωδιο πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω πως το καταπινουν μερικοι μερικοι..
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κ είμαι ιφονακιας κ σαν πρόβατο θα το πάρω. Ο λόγος του ειναι απλα τραγικός. Πες ειναι ακριβό η λίγο τσιμπημένο κ άσε της πατάτες περί εξέλιξης κτλ

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι η apple ξερει οτι εχει ενα φανατικό fanbase και "τεστάρει" μεχρι που μπορει να φτασει τις τιμες, για καινοτομίες/RnD και αν τα αξιζει όντως σαν συσκευη να πω την αληθεια δεν γνωρίζω δεν ακολουθώ πολυ τις εξελιξεις στα smartphones απλα δεν ειδα κατι "groundbreaking" με την πρωτη ματια στο Χ. Αλλα σαν στρατηγική μου δινει αυτη την εντύπωση. Μου θυμιζει την Sony απο μια αποψη, ναι ειχε κερδίσει την μαχη κατα κρατος εγιναν arrogant και εβγαλαν το ps3 στα 599$ (τεράστιο ποσο για κονσόλα τοτε) με δηλωσεις του στυλ "ειναι ακριβο γιατι το αξιζει" "ειναι σαν να τρως σε ενα καλο εστιατόριο" κτλπ.

Ειδαμε τι εγινε μετα και πως ετρεχε να τα μαζεψει αφου ετρωγε ξυλο τα πρωτα χρονια απο το x360, δεν λεω οτι το ιδιο θα γινει και στην apple απλα για εμενα τα smartphones πρέπει να έχουν ενα ταβάνι που "θελω" οχι "μπορω" (μην αρχίσουν παλι οι πλούσιοι να λενε διάφορα) να πληρώσω γιατι οκ και δεν αξίζουν τοσο και θελεις σχετικά συχνά να αλλάζεις.

Εγω προσωπικά ειμαι committed στο οικοσύστημα και παλι apple θα παρω (τωρα θα ειναι το 8 θα είναι το Χ σε καλη τιμη w/e παντως iphone θα παρω) και οντως ποντάρει πολυ και σε αυτο.

Δημοσ.

Το tech που επικαλείται θεωρώ πως είναι του FaceID το οποίο όντως είναι πολύ μπροστά. Όμως ο καταναλωτής δεν αγοράζει το tech, αυτό που τον απασχολεί είναι να ξεκλειδώνει το τηλέφωνό του. Άσχετα του πόσο μπροστά είναι η τεχνολογία αυτή ή πόσα ξόδεψε η Apple για να την αναπτύξει/αγοράσει, ο καταναλωτής βλέπει τη χρηστικότητα που του προσφέρει. Και σαν χρηστικότητα δεν είναι κάτι διαφορετικό από το touch ID. Ξεκλειδώνει το τηλέφωνο σου στον ίδιο χρόνο. Δεν είναι το βήμα από κωδικό σε Touch ID. 

Επομένως, αν και η τεχνολογία που επικαλείται είναι όντως πρωτοποριακή, τον χρήστη δεν ξέρω γιατί πρέπει να τον δελεάσει αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

Το tech που επικαλείται θεωρώ πως είναι του FaceID το οποίο όντως είναι πολύ μπροστά. Όμως ο καταναλωτής δεν αγοράζει το tech, αυτό που τον απασχολεί είναι να ξεκλειδώνει το τηλέφωνό του. Άσχετα του πόσο μπροστά είναι η τεχνολογία αυτή ή πόσα ξόδεψε η Apple για να την αναπτύξει/αγοράσει, ο καταναλωτής βλέπει τη χρηστικότητα που του προσφέρει. Και σαν χρηστικότητα δεν είναι κάτι διαφορετικό από το touch ID. Ξεκλειδώνει το τηλέφωνο σου στον ίδιο χρόνο. Δεν είναι το βήμα από κωδικό σε Touch ID. 

Επομένως, αν και η τεχνολογία που επικαλείται είναι όντως πρωτοποριακή, τον χρήστη δεν ξέρω γιατί πρέπει να τον δελεάσει αυτό.

Το touch id βολευε σε ολους, ανεξαρτητα την χρηση που κανει στο κινητο, απο την τσεπη, στο αμαξι, στο γραφειο παντου. Προσωπικα θελω το κινητο να ξεκλειδωνει επανω στο γραφειο οταν το εχω χωρις να το σηκωνω, γιαυτο και λογικα δεν θα με βολευει αυτο το πραμα.

Δημοσ.

Το touch id βολευε σε ολους, ανεξαρτητα την χρηση που κανει στο κινητο, απο την τσεπη, στο αμαξι, στο γραφειο παντου. Προσωπικα θελω το κινητο να ξεκλειδωνει επανω στο γραφειο οταν το εχω χωρις να το σηκωνω, γιαυτο και λογικα δεν θα με βολευει αυτο το πραμα.

Ναι, δε λέω κάποιους θα τους βολέψει κάποιους όχι. Απλώς αυτό που θέλω να πω, είναι πως το "δελεαστικό" στοιχείο του X έναντι του Plus ας πούμε, είναι η τεχνολογία οθόνης, η ανάλυσή της, και το μέγεθός της σε σχέση με το μέγεθος της συσκευής, καθώς ενδεχομένως και το OIS στον τηλεφακό. Το FaceID είναι μεν μια πολύ high-tech υλοποίηση, αλλά δε δίνει κάποια επιπλέον χρηστικότητα σε σχέση με το Touch ID του 8

• Like 1
Δημοσ.

Λογικοτατη απαντηση εδωσε ο Τim,  για εναν CEO μιας τετοιας μεγεθους εταιριας.  (μην ξεχναμε οτι πρεπει και οι shareholders να μενουν ευχαριστημενοι)  :-D

JLmb9.gif

ps: οσο για την ερωτηση της κοπελας, ειναι λιγο αστεια, οταν  βλεπεις αυτο https://www.usatoday.com/story/money/2017/09/12/household-incomes-rise-3-2-2016-2nd-straight-increase/655310001/

Μιας και μενεις αμερικη, 60Κ $ τον χρονο ως μεσο οικογενειακο εισοδημα, ειναι αρκετα για να νοικιασεις/αγορασεις ενα ανθρωπινο σπιτι, να μεγαλωσεις 1-2 παιδια, με το ιδιωτικο σχολειο τους και πανεπιστημιο, να πληρωνεις ενα νορμαλ ασφαλιστικο/συνταξιοδοτικο και να μενουν στην οικογενεια να παρει 2 iphone γονεις (και πιθανοτατα και τα 1-2 παιδια τους, αν ειναι πανω απο μια ηλικια) καθε 2 χρονια; 

Δεν ειναι πιο λογικο η μεση οικογενεια, να τσιμπήσει απλα 4 συσκευες των 250$ max και οχι 4 που κυμαινονται απο 699 εως 999;

Ειπαμε το iphone X θα παει first day στο 0.5% του αφρου, οχι των ΗΠΑ, αλλα γενικα του πλανητη. 

Τραγικο αν σκεφτεις, οτι η apple θα σπρωξει 40m iphone X σε χρονο dt, οσοι ειναι και ανθρωποι που μενουν σε κατασταση φτωχιας στην greatest country of the world, συμφωνα με το αρθρο απο το usatoday.

Δημοσ.

Καλα ενταξη εργαζεται στην apple και δεν παινευει τιμολολογικα το προιον τους το οποιο ειναι παμθηνο!!! και πεταει σποντες ''οτι αξιζει τα λεφτα του''.... πες το ευθεως οτι σε βαλανε να πεις οτι ''αξιζει τα λευτα του'' ενω το χαριζεται!!!!!!!  ειναι τσαμπα!!!! <και μπαινει facebook!! και viber!! > αλλα για λογους μαρκετινγκ σε εβαλαν να πεις οτι ''αξιζει τα λευτα του'' για να κανεται ντορο!!! θελετε να μας τρελανεται ετσι??? θα σαρωσει στην ελλαδα που ρεει και το χρημα αυθονο.. :)

Δημοσ.

Όσο κολλημένος και να είσαι ξέρεις ότι κανένα νέο iphone δεν προσφέρει τις σούπερ καινοτομίες με βάση το προηγούμενο μοντέλο που θα δικαιολογούσε την αυξημένη τιμή του. Αυτό όμως πριν την εποχή Pixel και της κάθε κινέζο κατασκευής με τιμή πώλησης όσο ένα iphone....

Δημοσ.

αν θεωρεις πως οι execs της apple και δη ο cook παιρνει μονο 300Κ τον χρονο κανε ενα googleαρισμα και μετα βαλε τα κλάματα

εψαξα το περσινό νουμεράκι https://investorplace.com/2017/07/apple-tim-cook-salary-aapl-stock/

Cook took home $145 million in 2016, primarily from vested stock of 1.26 million shares, valued at $136 million. Those shares were awarded when he took over as Apple’s CEO from co-founder Steve Jobs in 2011.

Meanwhile, Cook was reported to have taken home a pay of $8.75 million in salary and cash awards last year, which ranked him as bottom third of all CEOs in the S&P 500 companies. Notably, this was below his reported pay of $10.3 million in 2015. Cook’s net worth stands at an estimated $785 million.

Δημοσ.

Αυτό με τις γκόμενες να γυαλίζουν τα πόδια τους τι πράμα... έχω ανάμικτα συναισθήματα ανάλογα ποιο κεφάλι θα ρωτήσεις.

Όταν το κάτω κεφάλι κάνει κουμάντο το πάνω πάει περίπατο...

Δημοσ.

Λογικοτατη απαντηση εδωσε ο Τim,  για εναν CEO μιας τετοιας μεγεθους εταιριας.  (μην ξεχναμε οτι πρεπει και οι shareholders να μενουν ευχαριστημενοι)  :-D

JLmb9.gif

Θέλει να μας δείξει πως κολυμπάει στο χρήμα. Όπως έκανε και ο Σκρουτζ Μακ Ντακ στο θυσαυροφυλάκιο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...