Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά είναι τρελό να λέει ότι είναι "Value price" + που για να έχεις το Quick charge πρέπει να δώσεις άλλα +90$ για τον φορτιστή.

Μαρέσει που μερικοί το δέχονται και τους λένε κι ευχαριστώ

• Like 11
Δημοσ.

Όντως, πολλά ζητάει μια εταιρεία που έχει R&D πέντε μόνιμων υπαλλήλων και άλλων πέντε πιτσιρικάδων με τετράωρη σύμβαση, ανανεούμενη κάθε μέρα.

Δημοσ.

Εεε αφού αξίζει Mr Cook τότε θα πάρω τα Χριστούγεννα απο ένα σε κάθε μέλος της οικογένειας μου, έτσι μωρέ..για το καλό του χρόνου!

• Like 1
Δημοσ.

Σας τα λέει όμορφα, σας τα εξηγεί ωραία: Ελάχιστοι θα το πληρώσουν ντούκου, όλοι οι άλλοι είτε θα το βάλουν σε δόσεις, είτε θα το πάρουν μέσω προγραμμάτων κινητής.

Και για εσάς που ρωτάτε ποια είναι η σκοπιμότητα ύπαρξης του 8 παράλληλα με το X είναι απλό:

Κάποια στιγμή το 8 θα πέσει τιμολογιακά και θα φανεί ευκαιρία, στο X δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Το 8 υπάρχει για να διατηρεί ψηλά την τιμή του X, so simple.

• Like 6
Δημοσ.

"οι στόχοι μας δεν είναι τα μεγάλα έσοδα, ο στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε το καλύτερο προϊόν που εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων. Θέλουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους"

Και κάπου εδώ, δια στόματος του διευθύνων συμβούλου της Apple, λήγει κάθε διαμάχη με τα funboys της εταιρείας, αφού και ο ίδιος τους έχει για χαζούς.

Αφού προσπαθείς που προσπαθείς να πεις την εξυπνάδα σου, τουλάχιστον γράφε σωστά το "fanboys".

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού προσπαθείς που προσπαθείς να πεις την εξυπνάδα σου, τουλάχιστον γράφε σωστά το "fanboys".

Φαντάζομαι το γράφει έτσι γιατί του προσφέρουμε και διασκέδαση εκτός των άλλων! :P

• Like 1
Δημοσ.

τρολαρει άσχημα ο ceo όσο και γυαλιά Apple να φοράςκ. γενικά όποια εταιρία αν σου αρέσει η λειτουργικό αυτά που λέει δείχνουν ότι σε δουλεύει. είναι σαν την Νατάσα θεοδωριδου που τη ρωτούσαν αν έχει κάνει πλαστικές κ έλεγε όχι ο. άντρας μου δεν μ έχει κάνει καμία.. Κ είχε κάνει μέχρι κ στις πατούσες.. σκοπός μας δεν είναι το κέρδος κ βοηθάμε τον κόσμο λυπάμαι δεν θα γραφτώ στο φιλοπτωχο ταμείο σας άγιε πατέρα μάγειρα μας

• Like 3
Δημοσ.

Νταξ, καλούτσικη μωρέ αλλά "οι στόχοι μας δεν είναι τα μεγάλα έσοδα", νομίζω το ψόφησε λίγο.

Κατανοητό αυτό που λες. Προσωπικά όταν ακούω κάτι που μου φαίνεται τόσο εξώφθαλμα εκτός πραγματικότητας όπως αυτό, σταματάω και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση απ' αυτό που έχω στο μυαλό μου με την οποία δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Ή για να το πώ με άλλα λόγια, "μήπως αντί να με θεωρούν μαλάκα υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω;"

Στην προκειμένη, ίσως βοηθούμενος λίγο και από εμπειρία, καταλαβαίνω 1000% τι ακριβώς θέλει να πει ο Cook. Μη ξεχνάς, δεν είναι αγράμματος τσομπάνης που μιλάει με όρους του τι είναι χειροπιαστό σε ακτίνα 20 μέτρα. Κάποια πράγματα είναι δεδομένα.

Προφανώς η Apple σαν εταιρεία εν τέλει έχει σα στόχο τα μεγάλα έσοδα.

Επίσης προφανώς, τα μεγάλα έσοδα της Apple σα σύνολο (ο τρόπος με τον οποίο μεταφράζεις το quote) δεν συμβαδίζουν με τα μεγάλα έσοδα από τα κέρδη λόγω πωλήσεων iPhone (που έτσι το εννοούσε ο Cook).

Τα έσοδα για την Apple μεγιστοποιούνται όταν γίνεσαι πελάτης του οικοσυστήματός τους: έχεις iPhone, έχεις Mac, τα σκας στο app store, και κυρίως: δεν αλλάζεις το apple hardware σου με κάτι ανταγωνιστικό. Γιατί νομίζεις π.χ. ότι τα παλιά iPhone υποστηρίζονται με ενημερώσεις iOS για πέντε χρόνια; Προφανώς όχι επειδή δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν ή τους βάραιναν τα λεφτά στην τσέπη. Το κάνουν ακριβώς επειδή ξέρουν ότι πολύς κόσμος που έχει iPhone δε μπορεί να αγοράζει το καινούριο κάθε φορά, και αυτός ο κόσμος δε θέλουν να αισθάνεται παρατημένος στην τύχη του από την Apple όπως γίνεται αν πάρεις οτιδήποτε σε Android. Θέλουν να μείνει στο iPhone, και όταν ξαναέχει λεφτά να ξαναπάρει iPhone. Όχι γιατί θα πλουτίσουν από τα 400 ψωροευρώ που θα βγάλουν κέρδος από το συγκεκριμένο πελάτη ανά 3 χρόνια (ή και μηδέν, αν πάρει μεταχειρισμένο), αλλά επειδή long term κέρδος της εταιρίας = σταθερό user base. App Store, iTunes κλπ άνοιξαν και σας περιμένουν, και δε χρειάζεται να έχεις να σκάσεις μπραφ ένα χιλιάρικο για να βγάλουν κέρδος απο κει.

Νομίζω λοιπόν τώρα καταλαβαίνεις και συ τι εννοεί όταν λέει "ο στόχος μας με το κάθε καινούριο iPhone είναι όχι τα μεγάλα έσοδα (από τις πωλήσεις) αλλά να εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων". Δε χρειάζεται να αγοράσουν όλοι το καινούριο. Αρκεί όταν θα έρθει η ώρα να αγοράσουν, να σκέφτονται πως μόνο iPhone τους κάνει. Κι ας είναι και μετά από 3 χρόνια οικονομίες.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν μπορώ να δεχτώ την κριτική για την πολιτική της Apple

από μερίδιο κόσμου...

Οι οποίοι πριν από λίγους μήνες πουλούσαν σε τούτο το site...

Τις ρημάδες τις RX 480 500 ευρώ

Πριν κρίνετε τον καθένα...

Να κρίνετε πρώτα τον εαυτό σας.

Αν δεν σου αρέσει ο Τιμ να μην τον προτιμήσεις.

Σε κάποιους αρέσει.

Γι αυτό πριν πεις οτιδήποτε...

Σκέψου τι έκανες κι εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

ΕινΙ ένα 4μηνο περίπου το ενοίκιο που δίνω το iPhone X. Αν είναι πάνω από 1100 ευρώ πάμε στο 6μηνο!

Καλή φάση. Θα πω στον ιδιοκτήτη μου: Πήρα iPhone X όποτε ξεχνά το νοίκι μέχρι το καλοκαίρι του 2018 παλιό νουμπα!

Δημοσ.

ΕινΙ ένα 4μηνο περίπου το ενοίκιο που δίνω το iPhone X. Αν είναι πάνω από 1100 ευρώ πάμε στο 6μηνο!

Καλή φάση. Θα πω στον ιδιοκτήτη μου: Πήρα iPhone X όποτε ξεχνά το νοίκι μέχρι το καλοκαίρι του 2018 παλιό νουμπα!

200€ ενοίκιο; τυχερέ για εμένα η τιμή του iPhone είναι δύο ενοίκια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή το κινητό στις μέρες μας έχει φτάσει να θεωρείτε κοινωνικό αγαθό, όπως το νερό, ηλεκτρισμός, υγεία;
Με ποιο σκεπτικό ρώτησε αν θεωρείτε ακριβό ένα gadget;
Δηλαδή αν κάποιος θέσει την ίδια ερώτηση στον διευθύνων σύμβουλο της Mercedes ή της Louis Vuitton, τι απάντηση θα πάρει;
Για τσεκάρετε πόσο είχε το Nokia 8800 Arte to 2007. Χιλίαρικο και βάλε. Επειδή είχε OLED.

Qtek 9000 - 2005.

1.050 ευρώ (νομίζω από τα Fnac στο Mall)! Είχα ταξιδέψει Berlin μόλις το είχα πάρει και με ρωτούσαν εκεί τι συσκευή είναι αυτή!   :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...