Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει ο average joe της greatest country of the world 999$, η εστω 400$ και 60$ τον μηνα για ενα προγραμμα κινητης να παρει ενα ψωρο-smartphone?

Βασικα χ@στηκε ο cook.

40.000.000 ειναι ο στοχος τους δηλαδη σχεδον το 0.5% του πλανητη να πληρωσει first, 999$ για μια συσκευη.

Για πλακα το εχει, οχι μονο θα τους βρει, αλλα θα κανουν και ουρες και πιθανοτατα αν ισχυουν τα περι χαμηλης παραγωγης, θα παρει φωτια στο τελος και η μαυρη αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Φέτος θα τρίβουν τα μάτια τους από την πτώση πωλήσεων που θα έχει το 8/8 plus σε σχέση με τα περσινά 7/7plus

Θα το χαρώ γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι παρουσιάζοντας τα τελευταία χρόνια πολυ λίγα πράγματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Έχω την αίσθηση ότι οι προαναγγελίες πάνε χάλια κοιτώντας την διαθεσιμότητα από διάφορα applestore.

Για το Χ θα υπάρχει μια πλάστη έλλειψη για να ανεβάσουν τις πωλήσεις του 8/8plus

Και οι πιο πολλοί -εκτός από τρελαμένους - θα περιμένουν βρουν από Γενάρη και μετά σε μια πιθανά χαμηλότερη τιμή.

αυτά

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τις γκόμενες να γυαλίζουν τα πόδια τους τι πράμα... έχω ανάμικτα συναισθήματα ανάλογα ποιο κεφάλι θα ρωτήσεις.

Θεούλης...κλάιω

• Like 1
Δημοσ.

”Η Apple δεν είχε ποτέ στόχο να πουλήσει ποτέ τα περισσότερα από οτιδήποτε – οι στόχοι μας δεν είναι τα μεγάλα έσοδα, ο στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε το καλύτερο προϊόν που εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων. Θέλουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους”.

Και τα υπερκέρδη της εταιρείας πώς προκύπτουν;

• Like 6
Δημοσ.

Ask a silly question, get a silly answer. Ποιός είπε ότι το άιφον είναι για να το πληρώσει με άνεση ο average american?

Anyway, σωστή απάντηση έδωσε: "κοίτα, αυτοί που δεν έχουν να το πάρουν έτσι στο χαλαρό θα βρουν κάποιον άλλο τρόπο να το κάνουν σε μάκρος χρόνου".

”Η Apple δεν είχε ποτέ στόχο να πουλήσει ποτέ τα περισσότερα από οτιδήποτε – οι στόχοι μας δεν είναι τα μεγάλα έσοδα, ο στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε το καλύτερο προϊόν που εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων. Θέλουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους”. Και τα υπερκέρδη της εταιρείας πώς προκύπτουν;

Είναι δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο "λανσάρουμε προϊόν όχι με βάση το πώς θα ξεπουπουλίσουμε short term τον αγοραστή" και το "είμαστε κοινωφελές ίδρυμα";

• Like 3
Δημοσ.

...

Anyway, σωστή απάντηση έδωσε:...

Νταξ, καλούτσικη μωρέ αλλά "οι στόχοι μας δεν είναι τα μεγάλα έσοδα", νομίζω το ψόφησε λίγο.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει δικιο πάντως.

Το iphone X όντως αξίζει τα χρήματα του.

Το iphone 8 και κυρίως 8 plus είναι που δεν τα αξιζουν,σε σχέση μα τα 7ρια πάντα..

Δημοσ.

Παιδιά τόσο τα iPhones όσο και τα flagships των android τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται σε αυτές τις τιμές . Ο βασικός λόγος που γίνεται αυτό (πέραν από τα κέρδη των εταιρειών ) είναι ότι στον υπόλοιπο κόσμο πλην Ελλαδιστάν , τόσο οι εταίριες που τα παράγουν όσο και οι καταναλωτές που τα αγοράζουν τα θεωρούν πλέον "υπολογιστές " . Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, έχουν δίκιο !!!

για το 95% του κόσμου ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αυτά τα μηχανάκια είναι στην καθημερινότητα ένας πλήρης υπολογιστής . Εγώ έχω κατάστημα , και από το κινητό μου έχω όλη την επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές που χρειάζομαι , εκτυπώνουν ηλεκτρονικά τιμολόγια με εφαρμογή και τα στέλνω mail , δημιουργώ PDF προσφορές , τσεκάρω τις κάμερες του μαγαζιού κλπ κλπ ........

• Like 1
Δημοσ.

Οκ τι περίμενε η κοπέλα αυτή να της απαντήσει ο CEO της Apple; Ότι το κινητό είναι πανάκριβο και όχι vfm?

Επίσης θεωρώ λίγο υποκριτικό ενας CEO εταιρίας να λέει ότι το κέρδος δεν είναι σκοπός μας. Όλες οι εταιρίες στο κέρδος προβλέπουν, καλώς ή κακώς.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω βρε παιδιά. Νομίζω οτι όλες εταιρίες ξέφυγαν. 1000+ apple, 1000+ samunsg. 1000+ Huawei.

Θεωρητικά τα ηλεκτρονικά φθηναίνουν και αυτοί αντί να έχουν μειωμένο κόστος τα φουσκώνουν όσο μπορούν. Πάνω από 600 άντε βια 700€ είναι κοροϊδία πραγματικά.

Δεν είναι 3 φορές καλύτερα από τηλέφωνα των 300 ευρώ ουτε σε ταχύτητα, ουτε σε ποιότητα κάμερας ουτε σε διάρκεια μπαταρίας για να δικαιολογήσουν την τιμή τους.

Ευτυχώς που κυκλοφορούν και οι ποιο λογικές λύσεις από άλλους δευτεροκλασάτους (στο μάρκετινγκ όχι στην ποιότητα) κατασκευαστές.

Δημοσ.

Δεν ξέρω βρε παιδιά. Νομίζω οτι όλες εταιρίες ξέφυγαν. 1000+ apple, 1000+ samunsg. 1000+ Huawei.

Διστυχος οσο θα ανεβαζει η apple της τιμες θα ακολουθουν και οι αλλοι ,ακομα και οι κινεζοι ,ας ειχε το x 800 ε και θα σου ελεγα εγω αν το note ειχε 1000+

Δημοσ.

Λογικοτατη απαντηση εδωσε ο Τim,  για εναν CEO μιας τετοιας μεγεθους εταιριας.  (μην ξεχναμε οτι πρεπει και οι shareholders να μενουν ευχαριστημενοι)  :-D

JLmb9.gif

ps: οσο για την ερωτηση της κοπελας, ειναι λιγο αστεια, οταν  βλεπεις αυτο https://www.usatoday.com/story/money/2017/09/12/household-incomes-rise-3-2-2016-2nd-straight-increase/655310001/

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...