Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Tim Cook μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, με 40% περιθώριο κέρδους μπορεί και είναι άνετος και έτσι είναι φυσιολογική γι αυτόν η αξία του iphone X.

Μπορεί και για πολλούς να είναι φυσιολογική η τιμή και να το αγοράσουν γι αυτά που προσφέρει.

Εγώ, αν και λυπάμαι που δεν θα συνεισφέρω στα έσοδα του, δεν θα πάρω.

Δεν θέλω να βοηθηθώ από την Apple!

• Like 5
Δημοσ.

Σκεφτόμουν, "πόσο λείπει" φαίνεται και... έγινε, ότι έγινε. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Έγινε διόρθωση.

Εξαιρετική δουλειά!  Και πολύ σωστή η παρατήρηση. Λείπει σαφώς, και ούτε καμία παρουσίαση της προκοπής βλέπουμε (εκτός από τον Federighi που κάτι πάει να σώσει από τους άλλους "υπνωτιστές") ούτε καμία σοβαρή καινοτομία. Με τις πέτρες θα τους είχε πάρει αν μετά από 10 χρόνια αυτό που έδιναν ήταν μεγαλύτερη οθόνη και FaceID. Τελοσπάντων, τι να πει κανείς. Το χιλιαρικάκι πάντως δύσκολα θα το δει ο Τιμόθεος εδώ στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Βέβαια κι εγώ εάν έβγαζα 300,000 τον χρόνο θα τα αξιζε τα λεφτά του,ούστ ρε πάτε να ραβδίσετε καμμία ελιά να σας πώ εγώ.

αν θεωρεις πως οι execs της apple και δη ο cook παιρνει μονο 300Κ τον χρονο κανε ενα googleαρισμα και μετα βαλε τα κλάματα

• Like 10
Δημοσ.

Άσε μας ρε Tim με τις παπαριές σου, άμα έπαιρνα και εγώ τα λεφτά που βγάζεις εσύ και εγώ αυτό θα έλεγα. 

άρα καλά τα λέει

• Like 1
Δημοσ.

στο Χ διαβασα πως εχει μικροτερο κερδος από ότι στα συμβατικα 7/8 κλπ.

μια χαρα θα ηταν το Χ να ηταν LCD με 120hz refresh rate και να κοστιζε 800. αλλα φαγωθηκαν να βαλουν OLED ποιοτητας που μπορει να φτιαξει μονο ο Samsung που τους δαγκωσε (και καλα τους εκανε)

Δημοσ.

Ωραιο αρθρο για αυτους που νομιζουν οτι στο εξωτερικο πετανε χιλιαρικα για τον χαβαλε.

Κατα τα αλλα , υποστηριζει το προιον του, nothing to see here

• Like 17
Δημοσ.

Είναι δεν ειναι vfm θα το αγοράσει ο κόσμος γιατι η Apple εχει το δικο της "στρατό". Το ιδιο θα συμβει και με το Note 8, για τον ίδιο λόγο.

Κανένα από τα δύο κινητά δεν προσφέρουν εμπειρία αξίας 1000 ευρώ όταν δε δίνουν κατι παραπάνω από τα (κατά πολύ) φθηνότερα "μικρότερα" μοντέλα.

Όλα αυτά ισχύουν για το μέσο χρήστη φυσικά.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...