Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Ψυκτικο υγρο

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά 1L σου περισσεύει κιόλας, εγώ πάντως τα 'παιρνα δυό δυό.

Ότι υγρό και να βάλεις μέσα, αν δεν έχει μέσα biocides πρέπει να προσθέσεις κάποιο συμβατό εσύ.

Εναλλακτικά αν δεν θες να βάλεις κάποιο πρόσθετο μπορείς να βάλεις φίλτρο από ασήμι,

ή να βάλει εσύ λίγο ασήμι μέσα στη λούπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτο με το ασημι ειναι σιγουρο??Αλλοι βαζουν αλλοι δν βαζουν αντε αποφασισε :P

Aυτα της EK λενε τπτ,γνωριζεις??Να παρω ενα ετοιμο η ενα μικρο κ να το φτιαξω εγω,μιας κ ΕΚ ειναι οτι εχω παρει, εκτος αντλια k λογικα θα κανω αλλη μια παρεγγελεια απο εκει γτ θελω κατι fittings π μ λειπουν..
https://www.ekwb.com/shop/accessories/cooling-liquids-coolants?dir=asc&order=price

Δεν υπάρχει κανείς που να μη βάζει ασήμι αν δεν έχει βάλει κάποιο άλλο βιοκτόνο.

Αν βάλεις (δισ)απεσταγμένο νερό χωρίς κάποιο πρόσθετο βιοκτόνο χρειάζεσαι ασήμι.

Μια χαρά είναι και τα premix της ek διάβασε προσεκτικά όλες τις οδηγίες μην τυχόν

υπάρχει κάποια ασυμβατότητα αν και δεν νομίζω.

Είχα καιρό να μπω στο site της ek, είχα ξεχάσει ότι βαράνε στο σταυρό.

Βέβαια κορυφαία προϊόντα.

Δεν υπάρχει κανείς που να μη βάζει ασήμι αν δεν έχει βάλει κάποιο άλλο βιοκτόνο.

Αν βάλεις (δισ)απεσταγμένο νερό χωρίς κάποιο πρόσθετο βιοκτόνο χρειάζεσαι ασήμι.

Μια χαρά είναι και τα premix της ek διάβασε προσεκτικά όλες τις οδηγίες μην τυχόν

υπάρχει κάποια ασυμβατότητα αν και δεν νομίζω.

Είχα καιρό να μπω στο site της ek, είχα ξεχάσει ότι βαράνε στο σταυρό.

Βέβαια κορυφαία προϊόντα.

Θα στειλω να τους ρωτησω εκει να δω τι θα μ πουν γτ εχω νικελ cpu χαλκο ψυγειο κ POM acetel δοχειο :P

Oσο για τις τιμες..Πλακα κανεις..Πηγαινε δες διαφορες στις τιμες με caseking π ειναι απο τα φθηνοτερα μαγιαζια,,Ιδιες τιμες ακριβως εχουν σε φαση οτι κ καποια πραγματα η ΕΚ τα ειχε 1-3 ευρο πιο κατω απο caseking οταν εψαχνα εγω..

Οτνως εχει καλο πραμα η ΕΚ,χαιρομαι

Aα δλδ το ασημι ειναι στην ουσια βιοκτονο..Ειτε βαζεις τετοιο ειτε κατι αλλο.. οκ :P

Έχω καιρό να τσεκάρω τι παίζει με τις custoμιές.

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αν η asus βγάλει poseidon volta θα ξαναστήσω μια λούπα.

Εχει αρκετα καλες τιμες η ΕΚ στο σιτε της,απο κει ηταν να τα παρω απλα ηθελα αλλη αντλια κ κατι fiitings π δν ειχε..27-28 το μινα θα ερθουν λογικα,ελα να κερασω Frappe ,σουβλακια να κατσουμε να το στισουμε.. :P 

Κ συ ΕΚ δλδ θα επερνες αν επερνες??

• 1 μήνα μετά...

γεια στην παρεα εδω στηνω ενα pc  σιγα σιγα.Θα χρειαστω περιπου στα 1.5L υγρο  κατα προτιμηση θελω να ειναι σαν της Mayhems uv green  τι προτεινεται να παρω σε θεμα ποιοτητας οικονονικα δεν το κοιταιμαι προς το παρον :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...