aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα,θα ηθελα λιγες πληροφοριες απο τους γνωστες του επαγγελματος Προχθες εριξα παραγγελεια απο caseking σχεδον ολα τα parts για custom loop..Το μονο π με προβληματιζει ειναι το παραφλου,μπορει καποιος να μ πει πιο ειναι το πιο safe υγρο για αυτη τη δουλεια??Απο τι εχω διαβασει το πιο κλασικο ειναι απιονισμενο νερο η το WFI....Με αυτα πρεπει να βαλω κ καποιο "φαρμακο" μεσα η ειναι κομπλε??Τα premix ειναι τα εχουν ολα μεσα ειναι ετοιμο για χρηση η θελει κ αυτο τπτ μεσα??Τελος θα ηθελα να μ προτεινετε καποιο υγρο ειτε καθαρο ειτε κιτρινο...Εχω δει το eshop εχει αρκετα πραγματα απλα δν τα πολυ ξερω κ θα ηθελα πρωτα λιγες γνωμες πριν παρω κατι μην τα σκουριασω κ ολα Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα,θα ηθελα λιγες πληροφοριες απο τους γνωστες του επαγγελματος Προχθες εριξα παραγγελεια απο caseking σχεδον ολα τα parts για custom loop..Το μονο π με προβληματιζει ειναι το παραφλου,μπορει καποιος να μ πει πιο ειναι το πιο safe υγρο για αυτη τη δουλεια??Απο τι εχω διαβασει το πιο κλασικο ειναι απιονισμενο νερο η το WFI....Με αυτα πρεπει να βαλω κ καποιο "φαρμακο" μεσα η ειναι κομπλε?? Τα premix ειναι τα εχουν ολα μεσα ειναι ετοιμο για χρηση η θελει κ αυτο τπτ μεσα?? Τελος θα ηθελα να μ προτεινετε καποιο υγρο ειτε καθαρο ειτε κιτρινο...Εχω δει το eshop εχει αρκετα πραγματα απλα δν τα πολυ ξερω κ θα ηθελα πρωτα λιγες γνωμες πριν παρω κατι μην τα σκουριασω κ ολα Ευχαριστω... σε WFI πρεπει να βαλεις κατι για την αλγη σιγουρα Στα premix δεν θελει τιποτα εξτρα Σε ενδιαφερει διαφανο υγρο χρωματισμενο η καθαρο κιτρινο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 σε WFI πρεπει να βαλεις κατι για την αλγη σιγουρα Στα premix δεν θελει τιποτα εξτρα Σε ενδιαφερει διαφανο υγρο χρωματισμενο η καθαρο κιτρινο ? Καλησπερα φιλε.. Το απιονισμενο νερο ειναι ιδιο με το Wfi? Ωραια τα premix δν θελουν τπτ απολυτος μεσα οκ.. Δν ξερω εσυ τι προτινεις καλυτερα?Να βαλω διαφανο κ να παρω κανα DYE πως λεγονται να ριξω μεσα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το απιονισμενο νερο ειναι ιδιο με το Wfi? Tι το πέρασες το pc, ατμοσίδερο? Θες να κάνεις οικονομία με κάνα μπιτονάκι από το Σκλαβενίτη μπαγάσα. Χρειάζεσαι (δις)απεσταγμένο νερό κι όχι απιονισμένο. Αν πάρεις wfi από το φαρμακείο φρόντισε να ξεκαθαρίσεις στον φαρμακοποιό ότι θες το τελείως σκέτο γιατί υπάρχει και wfi με άλατα. Αν έχεις στόχο να φτιάξεις μια λούπα που θα πάει στον αυτόματο για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται θα σου πρότεινα να μη βάλεις χρωματιστό υγρό. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις χρωματιστό σωλήνα και σε κάποιο κρυφό σημείο βάζεις και λίγο διάφανο για να βλέπεις τι γίνεται, αν κυκλοφοράνε βατράχια αν έχεις φυσαλίδες, αν έχεις ροή κλπ. Όλες οι μάρκες με χρώματα διαφημίζουν αρκετά μεγάλες περιόδους χωρίς συντήρηση/καθάρισμα της λούπας, στη πράξη έχω διαπιστώσει ότι αργά ή γρήγορα χρειάζεται στοργή και προδέρμ. Η χειρότερη φάση που θυμάμαι είναι πριν 3-4 χρόνια σε pc φίλου με παστέλ mayhems όπου ήθελε ξεβούλωμα κάθε 3-4 μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Tι το πέρασες το pc, ατμοσίδερο? Θες να κάνεις οικονομία με κάνα μπιτονάκι από το Σκλαβενίτη μπαγάσα. Ασε καλυτερα να εμενα στα ηχεια...Απο το κακο στο χειροτερο πηγα μονο π εδω η παραγγελεια εχει γινει..Ρε μπαγασα μεχρι κ το το ονομα π super πετυχες..χαχα Χρειάζεσαι (δις)απεσταγμένο νερό κι όχι απιονισμένο. Αν πάρεις wfi από το φαρμακείο φρόντισε να ξεκαθαρίσεις στον φαρμακοποιό ότι θες το τελείως σκέτο γιατί υπάρχει και wfi με άλατα. Θα το εχω το νου μου αν κ για αποστεγμενο νερο με κοβω γτ απο τι διαβαζω εδω κ εκει λενε ειναι καλο κ απο αποδοση κ σε θεμα οτι δν μαζευει μικροβια ευκολα λογο διαφορων μεταλλων...Δν ξερω αν το λεω σωστα Αν έχεις στόχο να φτιάξεις μια λούπα που θα πάει στον αυτόματο για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται θα σου πρότεινα να μη βάλεις χρωματιστό υγρό. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις χρωματιστό σωλήνα και σε κάποιο κρυφό σημείο βάζεις και λίγο διάφανο για να βλέπεις τι γίνεται, αν κυκλοφοράνε βατράχια αν έχεις φυσαλίδες, αν έχεις ροή κλπ. Το σκεφτηκα κ αυτο αλλα δν ξερω δν μ πολυ αρεσε η ιδεα.. Όλες οι μάρκες με χρώματα διαφημίζουν αρκετά μεγάλες περιόδους χωρίς συντήρηση/καθάρισμα της λούπας, στη πράξη έχω διαπιστώσει ότι αργά ή γρήγορα χρειάζεται στοργή και προδέρμ. Η χειρότερη φάση που θυμάμαι είναι πριν 3-4 χρόνια σε pc φίλου με παστέλ mayhems όπου ήθελε ξεβούλωμα κάθε 3-4 μήνες. Για τα παστελ της μαχιεμς πιο παλια βεβαια ειχα διαβασει τα χειροτερα... Aν παρω νερακι απο το σουπερ θα πρεπει να βαλω κατι μεσα??κατι silver killer που λενε η τπτ βιοκτονο? xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Aν παρω νερακι απο το σουπερ θα πρεπει να βαλω κατι μεσα??κατι silver killer που λενε η τπτ βιοκτονο? xD Να μην πάρεις νεράκι από το σούπερ δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Δεν ξέρω τι διάβασες που, μην το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να μην πάρεις νεράκι από το σούπερ δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Δεν ξέρω τι διάβασες που, μην το κάνεις. Ελα ρε γτ ετσι??Τι εχεις να προτινεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θες χρώμα πάρε ένα έτοιμο χρωματισμένο πχ mayhems και ακολούθα τις οδηγίες. Αν προτείνει η mayhems πχ κάποιο πρόσθετο με το συγκεκριμένο το βάζεις. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι wfi, ένα έλασμα από καθαρό ασήμι απ΄ το κοσμηματοπωλείο και χρωματιστός σωλήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Mπορω να παρω κατι τεοιο κ να το ανακατεψω με αποσταγμενο νερο η wfi??http://www.e-shop.gr/mayhems-aurora-2-concentrate-blue-250ml-p-PER.815618 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Και το wfi (δισ)απεσταγμένο είναι https://mayhems.co.uk/coolants/aurora/aurora-concentrate/aurora-blue-250ml/ https://mayhems.co.uk/mayhems-aurora-guide/ Στο πρώτο link είναι η περιγραφή του προϊόντος και κάποιες βασικές οδηγίες χρήσης. Στο δέτερο link είναι μια λίστα συμβατότητας κι άλλες οδηγίες χρήσης. Καλύτερα να μη πάρεις aurora όπως λέει και ο ίδιος ο κατασκευαστής . Τσέκαρε https://mayhems.co.uk/coolants/x1-coolants/x1-pre-mix-1ltr/ https://mayhems.co.uk/coolants/pastel-coolants/pastel-pre-mix-1ltr/blue-1ltr/ Έτοιμα προς χρήση δεν χρειάζονται πρόσθετα ούτε αραίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια οχι ορορες δν μας κανουν..Δλδ οτι πρεμιξ ειναι ετοιμο για μεσα δν θελει φαρμακα..Αυτα τα παστελ ειναι καλα ρε??Εδω σε μερικους χαλαγε το χρωμα κ τετοια κ κραζανε τον jz εκει στην mayhems..Ειναι λιγο παλιο το βιντεο μεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τα premix της Mayhems δεν θέλουν, από άλλες εταιρίες πάντα τσεκάρεις το site του κατασκευαστή. Στα forum διαβάζες διάφορα. Ότι διαλέξεις για τη λούπα θα διπλοτσεκάρεις με τον κατασκευαστή. Δεν έχω δοκιμάσει τα pastel πρόσφατα, εδώ κι έξι μήνες δεν έχω καν custom loop... Σ'αρέσουν τόσο? Τα X1 είναι σταθερή αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αν λες για τα παστελ αν μ αρεσουν, οχι δν με τρελενουν..Εμενα πιο πολυ με απασχολει το να βαλω ελα καλο υγρο μεσα να μην τα σκουριασει κ οξυδωσει ολα, παρα η αισθητικη..Δλδ εσυ λες μακρυα τελειος απο αποσταγμενο νερο??Θα το ψαξω λιγο για τα Χ1...ΔΛδ με ενα τετοιο τελειωσα??https://mayhems.co.uk/coolants/x1-coolants/x1-pre-mix-1ltr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλο απιονισμένο, άλλο απεσταγμένο, άλλο δισσαπεσταγμένο. Λέω μακρυά από απιονισμένο. ΔΛδ με ενα τετοιο τελειωσα??https://mayhems.co.uk/coolants/x1-coolants/x1-pre-mix-1ltr/ Ναι. Πάρε δύο, δεν ξέρω το μέγεθος της λούπας που στήνεις αλλά καλό είναι να έχεις μια καβάτζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 370mL Rad ,+250mL Reser κ λιγο λαστιχο ελπιζω ενα μετρο το πολυ να μ φτασει...Ναι αποσταγμενο εννοω οχι απιονισμενο συγνωμη λαθος...Δλδ το αποσταγμενο κανει δουλεια,αλλα θελει καποιο "φαρμακο" μεσα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα