Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

προσπαθω να βαλω την καρτα γραφικων στο pc μου κ μου βγαζει αυτο το error.

Intel® AMT enabled - Firmware version 2.6.1.1030

Intel® AMT not configured

Inventory Update

Field Replaceable Unit List:

Intel® AMT Table Valid

Media List:

Intel® AMT Table Valid

SMBIOS Table:

Intel® AMT Table Valid

ASF Table:

Τωρα θα μου πεις τι pc ειναι. Ειναι σιγουρα Dell optiplex 7xx Μαλλον ειναι 780.

Ειναι με intel core2duo. Απλα δεν ειμαι σπιτι και δεν θυμαμαι ακριβως. 

Η καρτα γραφικων σιγουρα ειναι η Asus geforce 210 1GB ddr3

Δημοσ.

Είναι για remote management και θέλει να το κάνεις configure (άστο), μπες στο bios εκεί που λέει Intel Active Management Technology και κανε το disable.

Δημοσ.

Είναι για remote management και θέλει να το κάνεις configure (άστο), μπες στο bios εκεί που λέει Intel Active Management Technology και κανε το disable.

Δοκιμαζω κ ενημερωνω.. 

Λοιπόν. Είναι HP compaq model ts-h493 τελικά.

Κ το bios είναι πολύ διαφορετικό. Είναι τα παλιά. Μα μπλε οθόνη. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή που με είπες.

Καμία άλλη ιδέα;

Έκανα κ restore το bios φυσικά

Δημοσ.

Καταρχάς βρες πως λέγεται ακριβώς ο υπολογιστής και το service tag (HP compaq model ts-h493 που έγραψες είναι λάθος).

Δημοσ.

Καταρχάς βρες πως λέγεται ακριβώς ο υπολογιστής και το service tag (HP compaq model ts-h493 που έγραψες είναι λάθος).

Ναι εχεις δικιο.. HP compaq dc 7700p ειναι. 

Τωρα το service tag δεν φαινεται καλα απο το αυτοκολλητο. 

Δημοσ.

Αν είναι όντως HP DC7700P (το Intel vPro capable SKU) θα έπρεπε να υπάρχει option στο BIOS (Advanced -> Power Options ->MEBx Setup Prompt). Βάλτο στο [Displayed], θα σου δώσει CTRL+P επιλογή στο POST. Αφού μπεις στο Management Engine BIOS Extension (MEBx) θα επιλέξεις το Intel ME Configuration menu, ύστερα Intel® ME Features Control νManageablilty ώστε να αλλάξεις το Feature Selection item σε one, Intel® AMT or ASF.

Αν δεις μόνο Quiet Technology πεδίο στο MEBX τότε έχεις DC7700 (όχι vPro).

https://www.google.gr/url?q=http://images10.newegg.com/UploadFilesForNewegg/itemintelligence/HP/c007671381400122659280.pdf&sa=U&ved=0ahUKEwjgg9HSsLXWAhUBnRQKHTEmDk8QFggSMAM&usg=AFQjCNEIFuMH1BoETYZnuL3YMbsWY3LlSg

Δεν είπες τι ακριβώς συμβαίνει στο post, σταματάει στο device enumeration λόγω table mismatch ή συνεχίζει? Είναι μηχάνημα δεκαετίας, έχω παρόμοιο (εξίσου βλαμμένο).

Δημοσ.

Ναι σταματάει εκεί κ δεν καμία τίποτα μετά. Ακούγεται ένας ήχος μόνο.

Με άλλη κάρτα γραφικών θα δουλέψει ή είμαι καταδικασμένος; Έχω κ μια ati randeon 5450 για αυτό.

Είναι σίγουρα Intel vPro πάντως.

Μα καλά γιατί τόσο δύσκολο;

Δημοσ.

Είναι για να κάνουν το remote management πιο εύκολο. Ακολούθησε τις οδηγίες παραπάνω.

Δημοσ.

Είναι για να κάνουν το remote management πιο εύκολο. Ακολούθησε τις οδηγίες παραπάνω.

Θα το δοκιμασω λιγο αργοτερα και θα σε ενημερωσω. Ελπιζω να πετυχει. 

Δημοσ.

Εκανα το πρωτο σκελος με το disable και μετα για να συνεχισω στο αλλο βημα μου ζηταει κωδικο. Δοκιμασα οτι ειναι πιθανο αλλα δεν.... 

post-221469-0-76111500-1505998202_thumb.png

Δημοσ.

Αυτό είναι το default και προφανώς το άλλαξαν. Κάνε clear cmos και ξαναδοκίμασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...