Aggeluska Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, εχω ενα modem router της Cyta το οποιο συνδέεται ασυρματα με ενα dlink wifi extender, στο οποιο συνδέω ενσυρματα με το σταθερο μου πιει και ασυρματα με λαπτοπ, κιν κλπ. Τις περισσοτερες φορες το ιντερνετ δουλευει κανονικα αλλα πολλες φορες μου βγαζει λαθος παραμετρος IP. Τι να κανω;
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Α.το extender θα πρεπει να εχει κλειστο dhcp και να ειναι στο ιδιο δικτυο με το router της cyta αλλα εκτος ευρος dhcp. στο Pc τα εχεις στο αυτοματο για Ip/dns ή τα εχεις δωσει καρφωτα? αν το ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.1 εσυ βαλε το extender 192.168.1.254 1
Aggeluska Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Α.το extender θα πρεπει να εχει κλειστο dhcp και να ειναι στο ιδιο δικτυο με το router της cyta αλλα εκτος ευρος dhcp. στο Pc τα εχεις στο αυτοματο για Ip/dns ή τα εχεις δωσει καρφωτα? αν το ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.1 εσυ βαλε το extender 192.168.1.254 Παντού αυτόματα το έχω να πέρνει IP
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εσυ λες για τις συσκευες που χρησιμοποιεις το internet. Ο poulinos σου λεει για τις συσκευές που σου ΔΙΝΟΥΝ internet. Router και extender πρεπει να εχουν διαφορετικo gateway ΜΙΑ συσκευή που δινει interent πρεπει να εχει dhcp ενεργοποιημένο και συνήθως πρεπει να ειναι αυτή που ειναι πιο κοντά στο τηλεφωνο (στην περιπτωση σου το router). Στις αλλες πρεπει να ειναι OFF
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 επισης στο extender καλο ειναι να μπει καρφωτα Ip και το gateway θα ειναι η ip του ρουτερ σε περιπτωση που το εχει 0.0.0.0 οπως κανουν τα tp link
Aggeluska Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 επισης στο extender καλο ειναι να μπει καρφωτα Ip και το gateway θα ειναι η ip του ρουτερ σε περιπτωση που το εχει 0.0.0.0 οπως κανουν τα tp link το δικό μου είναι D-Link DAP-1330 και εχω μπει στο μενου και εχω ψαξει ολες τις επιλογες να βρω πω σεταρω μονος μ την ποεπιλεγμενη πυλη, αλλα δν το βρικω...
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 το δικό μου είναι D-Link DAP-1330 και εχω μπει στο μενου και εχω ψαξει ολες τις επιλογες να βρω πω σεταρω μονος μ την ποεπιλεγμενη πυλη, αλλα δν το βρικω... δεν θα δεις επιλογη για default gateway αν δεν φυγει η επιλογη το Extender να ΜΗΝ παρει ip απο τον dhcp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα