Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δες λιγο μηπως εχει μαζεψει σκονη ο ανεμηστηρας αλλιως μετα με κανενα προγραμα για ιους κοιταξε μηπως και εχει φαει κανεναν ιο και η καρτα ειναι στο 100% το τελευταιο μετα μπωρει να θελει λιγο παστα να βαλεις στον επεξεργαστη αν ξερεις να το κανεις, αλλιως μετα σε καποιον τεχνικο

Δημοσ.

Την καθαρισα και παλι το ιδιο δεν ειχε και τιποτα...

Θα αλλαξω και παστα την περιμενω...

Θα τσεκαρω για ιους ..

Δημοσ.

δες λιγο με προγραμα της καρτας οταν ειναι 70 βαθμους ειναι στο 100% λειτουργειας τα ρολογια;  για ιους αρχικα δοκιμασε το malwerebytes

Δημοσ.

Αδερφέ ανέβασε καλύτερες φωτό. Μην χρησιμοποιείς το κινητό. Υπάρχει και ένα πλήκτρο που λέγεται Print Screen.Κάνε paste μετά στο paint.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν προλαβαινω καν να την στρεσσαρω μετα απο λιγη ωρα κλεινει το pc...

Τωρα ανοιγει μονο σε ασφαλη λειτουργεια ...

Δημοσ.

Απο ασφαλη λειτουργία με ddu βγαλς κ ξαναβαλε τα ντραιβερς. Αμα δε μπορεις ουτε κ αυτό κανε φορματ

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και σορρυ που δεν απαντησα νωριτερα με εχει φαει η δουλεια θα κατσω να ασχοληθω το σαββατο οτι νεοτερο εχω θα σας ενημερωσω...

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και σορρυ που δεν απαντησα νωριτερα με εχει φαει η δουλεια θα κατσω να ασχοληθω το σαββατο οτι νεοτερο εχω θα σας ενημερωσω...

Αμα μπαινει σε ασφαλη λειτουργια μονο και στην κανονικη σου πεταει καμια μπλε οθονη τοτε μαλλον ψοφαει η καρτα σου.. :shifty:

Δημοσ.

Πέρα από την πάστα που μπορεί να θέλει αλλαγή και να βιδώδεις έπειτα χιαστί για σωστή τποθέτηση της ψύκτρας, όπως έχει προαναφερθεί, ρίξε μία ματιά στα links  που παραθέτω διότι εγώ έκανα downgrade σήμερα γιατί προέκυψε πρόβλημα με drivers.

-Πρώτα διάβασε και μετά κάνε.

Είδα διαφορά σε θερμοκρασία σε gaming της τάξεως των 6-10 βαθμών ' σταθερά.

gigabyte R9 270x oc 2gb windforce.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...