Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο κατάστημα ή eshop (Ελλάδα ή εξωτερικό) όπου μπορώ να βρω με λίγα χρήματα παλιά εξαρτήματα υπολογιστών (που λειτουργούν εννοείται). Για παράδειγμα, ενδιαφέρομαι για 2 motherboard LGA775. Αυτά που βρίσκω από ebay γενικά κοστίζουν αρκετά λόγω μεταφορικών. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα όπου μπορώ να βρω τέτοια πράγματα φθηνά (πχ για τα motherboard μπορώ να διαθέσω μέχρι 10-15 ευρώ);

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Cosmodata και 2-3 άλλα καταστήματα έχουν παλιά components, σε τιμές αρκετά ακριβότερες απο αυτές στο classifieds του site.

Δημοσ.

Με 10-15€ θα βρεις 775 μητρικες που δεν θα υποστηριζουν καν διπυρηνους συνηθως.Απο μαγαζι οι πιθανοτητες να βρεις ειναι ακομη λιγοτερες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα τα μαγαζιά στα Εξάρχεια στη Σόλωνος Στουρνάρη και δίπλα από το mgmanager θυμάμαι ήταν ένα μαγαζί με retro harware που είχα ψωνίσει από κει κάτι sdram (πάνε 3 χρόνια όμως από τότε).

Υπάρχουν όμως και αγγελίες που και που και μπορεί να βρεις κάτι. Εγώ βρήκα (μετά από 3 αποτυχημένες μητρικές) μια πλήρως λειτουργική G31 με 15€.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας,

Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο κατάστημα ή eshop (Ελλάδα ή εξωτερικό) όπου μπορώ να βρω με λίγα χρήματα παλιά εξαρτήματα υπολογιστών (που λειτουργούν εννοείται). Για παράδειγμα, ενδιαφέρομαι για 2 motherboard LGA775. Αυτά που βρίσκω από ebay γενικά κοστίζουν αρκετά λόγω μεταφορικών. Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα όπου μπορώ να βρω τέτοια πράγματα φθηνά (πχ για τα motherboard μπορώ να διαθέσω μέχρι 10-15 ευρώ);

Ευχαριστώ

εκτος απο καταστηματα, μπορεις να δεις τις αγγελιες εδω στο insomnia, αλλα ακομα- ακομα και να βαλεις και αγγελια ΖΗΤΗΣΗΣ, και να βρεις απο εδω καποια κομματια που σε ενδιαφερουν...! 

απλα κοιτα να ειναι απο καλους πωλητες....!!!  

• Like 1
Δημοσ.

Η cosmodata στο κέντρο έχει παλιά πράγματα και γενικά στην Στουρνάρη άμα πας μια βολτα κάτι θα βρεις με το ρίσκο να μην δουλεύουν και τόσο καλά, εφόσον τα περισσότερα είναι χρησιμοποιημένα.

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω μπορείς εδώ να βρεις κάτι αξιόλογο μεταχειρισμένο και σε χαμηλές τιμές με το ρίσκο πάντα του μεταχειρισμένου.

Εσένα είναι το θέμα σου ότι θες να βρεις κάτι φτηνό ή να βρεις κάτι παλίο με σκοπό να φτιάξεις ένα μηχανιματάκι xp πχ?

Αν φτιάξεις μια αγγελία ζήτησης για ένα συστηματάκι έτοιμο ή ανταλλακτικά παλιά σίγουρα θα βρεις και φτηνότερα από οποιοδήποτε μαγαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα τα μαγαζιά στα Εξάρχεια στη Σόλωνος και δίπλα από το mgmanager θυμάμαι ήταν ένα μαγαζί με retro harware που είχα ψωνίσει από κει κάτι sdram (πάνε 3 χρόνια όμως από τότε).

Υπάρχουν όμως και αγγελίες που και που και μπορεί να βρεις κάτι. Εγώ βρήκα (μετά από 3 αποτυχημένες μητρικές) μια πλήρως λειτουργική G31 με 15€.

Τον "Θωμά" λες (Τhomas Soft)? Υπάρχει ακόμα? Τελευταία φορά που κοίταξα (πριν πολύ καιρό) πουλούσε χμ, πως να το θέσω, 100% νόμιμο Software για Home Pc.
Δημοσ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω όλες τις επιλογές που μου προτάθηκαν. Θέλω να φτιάξω δύο παλιούς υπολογιστές που έχουν προβληματικά motherboard. Από αυτά που βλέπω, η καλύτερη επιλογή οικονομικά θα είναι μέσα από τις αγγελίες. Θα ξεκινήσω από εκεί λοιπόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...