Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα turbo X ειναι αποδεδειγμενα πιο μαπα και απο τα μαπα κινεζοφασον μην παμε εκει ;)

Καλά δεν πάμε εκεί... Εγώ πήρα F&U και απλά ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάτι.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όπως το είχα φανταστεί... LG είναι μάλλον οι f&u... Έβαλα από το xiaomi 4x τις υπέρυθρες και λειτουργεί μόνο όταν το βάζω LG. Για δοκιμάστε και εσείς.

Δεν το ελεγχεις ετσι. :)

Ψαξε βρες πως μπαινεις στο service menu / secret menu στις LG και αν μπεις και εσυ με την FU τοτε μπορεις να εχεις μια υποψια οτι ειναι LG ή κατι παρομοιο.

Πώς γίνεται μόνο τις υπέρυθρες; ας μιλήσει κάποιος πιο ειδικός.... Πολύ παλιά πριν 5 χρόνια είχα διαβάσει ότι είναι LG, αλλά δεν το έδωσα καν σημασία.
Τα ίδια είχα διαβάσει και για turbo X.

Υπαρχουν πολλες φτηνιαρικες κινεζικες εταιριες (και οχι μονο) που οι εντολες τηλεχειρισμου παρεμβαλουν/ταιριαζουν με επωνυμες συσκευες, τηλεορασεις και αλλα. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες συσκευες, αλλα οτι ειναι τοσο προχειροφτιαγμενες που δεν εχουν ψαξει οι σχεδιαστες τους, να βρουν κωδικοσειρες που δεν χρησιμοπουνται απο γνωστες συσκευες.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις πηγα και τη πηρα και εγω τη 39αρα.

Θα τη δοκιμασω μετα ,καθως ισα ισα μου τη συνδεσαν στο καταστημα να δω οτι ειναι ολα οκ.

Η 50αρα ειχε εξαντληθει παντως εκει.

Δημοσ.

Μολις πηγα και τη πηρα και εγω τη 39αρα.

Θα τη δοκιμασω μετα ,καθως ισα ισα μου τη συνδεσαν στο καταστημα να δω οτι ειναι ολα οκ.

Η 50αρα ειχε εξαντληθει παντως εκει.

Καλορίζικη, για δες μετά παίζει dts η δικιά σου;

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προτιμησα να παρω με 300 ευρω 40αρα Panasonic σφραγισμενη απο τις αγγελιες εδω μεσα που ειναι και 3D και 100Hz και εχει DVB-T2 παρα οτι σαβουρα ξεστοκαρουν.

Αυτη εδω με κανονικα αποδειξη στο ονομα μου και δυο χρονια εγγυηση.

https://www.skroutz.gr/s/6441003/Panasonic-TX-40CS630.html?keyphrase=40cs630

Μην μου πειτε 2015 μοντελο γιατι παταει κατω την 2017 μοντελο του νηματος και φυσικα εχει ΟΛΑ αυτα που δεν εχει η FU

Υποψιν οι FU στον browser δεν εχoyn Ελληνικο πληκτρολογιο σε περιπτωση που θελεις να γραψεις κατι στα Ελληνικα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προτιμησα να παρω με 300 ευρω 40αρα Panasonic σφραγισμενη απο τις αγγελιες εδω μεσα που ειναι και 3D και 100Hz και εχει DVB-T2 παρα οτι σαβουρα ξεστοκαρουν.

Μην μου πειτε 2015 μοντελο γιατι παταει κατω την 2017 μοντελο του νηματος και φυσικα εχει ΟΛΑ αυτα που δεν εχει η FU

Υποψιν οι FU στον browser δεν εχoyn Ελληνικο πληκτρολογιο σε περιπτωση που θελεις να γραψεις κατι στα Ελληνικα

Αυτό με τα ελληνικά δνε μπορεί κάποια λύση θα υπάρχει... Κατά τα άλλα πήρες καλό εργαλείο, καλορίζικη!!

Δημοσ.

Αυτό με τα ελληνικά δνε μπορεί κάποια λύση θα υπάρχει... Κατά τα άλλα πήρες καλό εργαλείο, καλορίζικη!!

Η FU που πηρε ο πεθερος μου ειναι πατατα μπροστα στην 40CS630 που πηρα για την κρεβατοκαμαρα και η 40CS630 ειναι πατατα μπροστα στην 5 ετων 50GT30 που εχω στο σαλονι. :-)

Δημοσ.

Η FU που πηρε ο πεθερος μου ειναι πατατα μπροστα στην 40CS630 που πηρα για την κρεβατοκαμαρα και η 40CS630 ειναι πατατα μπροστα στην 5 ετων 50GT30 που εχω στο σαλονι. :-)

Δεν έχω άποψη, εμένα η 32αρα FU που πήρα μου φαίνεται αεροπλάνο σε σύγκριση με την c530 Samsung που είχα (499 ευρώ το 2010).

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/12713171/Hitachi-32HB4T62.html#reviews

Κάποιος διάβαζε την συζήτηση εδώ και έκανε ανάλογη κριτική χαχα.

Είχα κάνει κράτηση την 39ρα και εγώ αλλά τελικά θα πάω στην 32'' Hitatchi με τα 248€ που ελπίζω να τα αξίζει  :unsure:

Εγώ στην 39άρα θα πήγαινα. Είναι τόσο ανώτερη η hitachi για να αξίζει να δώσεις παραπάνω για λιγότερες ίντσες; Λαχείο είναι όλες το τι θα σου βγουν έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη αξιζει 100%

(Και ειμαι κ φαν της panasonic)

Καλη επιλογη!

Δημοσ.

Ναι

Και σε ρυθμο ανανεωσης (οριακα απο 50 στα 60 ειναι αυτη) και πιο ομορφη και ειναι κ jvc

H jvc σαν μάρκα υφίσταται; Ή είναι και αυτή καμία φασόν; Κάποιος κάτοχος ίδιας ή παρόμοιας να πει κάποια γνώμη για την τηλεόραση και τον media player της;
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβή για 40" αυτή; Ή είναι τόσο καλή;

Εγω δεν την πηρα οσο εχει skroutz αλλα 300 ευρω οποτε μονο και μονο οτι ειναι 100Hz και εχει και DVB-T2 φτανει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...