andreasece Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα σήμερα και πήρα από τον Κωτσόβολο την 50άρα που είχα κρατήσει. Για να λέμε και τα καλά, χωρίς εγώ να ρωτήσω κάτι αφού είχαν απαντηθεί όλα εδώ μέσα, μόνος του ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχει τον δέκτη για το 265. Μπορεί να το έκανε με σκοπό να μου πουλήσει κάτι ακριβότερο, όμως επειδή ακούω ότι αρκετοί υπάλληλοι δεν ξέρουν τι πουλάνε το βρήκα θετικό που έψαξε τις λεπτομέρειες για να με ενημερώσει, γιατί θα μπορούσα κάλιστα να μην το ξέρω και να την πατήσω, αν μου χρειαζόταν.
life is music Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 φαινεται καλη η 50ρα αλλα δεν θα την αγοραζα γτ ειναι f&u χιλιες φορες να παρω μια σονυ η μια samsung που ειναι και πολυ καλες εταιριες
Damachi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 φαινεται καλη η 50ρα αλλα δεν θα την αγοραζα γτ ειναι f&u χιλιες φορες να παρω μια σονυ η μια samsung που ειναι και πολυ καλες εταιριες Ετσι μπραβo αντισταση και παλη με επιχειρηματα .Ακους εκει ονομα μαρκας f ...u Τα download sample για δοκιμη τα κατεβασατε εδω http://jell.yfish.us/ ; 1
m32s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει το θέμα με το προϊόν δεν είναι το ...αστείο όνομα (πόσο είχα γελάει όταν διάβασα που έγραψε κάποιος ότι βγαίνει το f u από τη γνωστή φράση βρισιά LOL) αλλά το ότι είναι ένα φασόν προϊόν αντί προϊόν επώνυμου κατασκευαστή. Υπάρχει διαφορά, είναι σα να αγοράσεις τηλεόραση φασόν από κινέζικο site και να σου προσθέσουν τη διετή ελληνική υποστήριξη. Με την έννοια αυτή δεν είναι κακό να διαχωρίζουμε τις περιπτώσεις: sony-samsung κλπ και φασόν από την άλλη. Ούτε θέλω να πιστεύω ότι πικάρει κανείς τους αγοραστές του fu ή θέλει να μειώσει το ίδιο το fu προϊόν. Καθένας έχει τα γούστα του και δε δίνει λογαριασμό κιόλας, αλίμονο. Τώρα το ότι ο εισαγωγέας προσπαθεί να καθιερώσει το φασόν ως επώνυμο, μπράβο του για την προσπάθεια να καθιερώσει την κατηγορία του μαϊμού επώνυμου (ναι αυτή η έκφραση το περιγράφει καλύτερα) πλάι στους αυθεντικά επώνυμους κατασκευαστές. και εύγε στους πελάτες του εισαγωγέα. Απλά αποδεικνύεται με τον κατακλυσμό του φασόν στις μέρες μας, πως υπάρχει χώρος για τα πάντα στην αγορά, αρκεί να αγοράζει κανείς με πλήρη επίγνωση. Το φασόν συνεπάγεται πολλά πράγματα, μπορεί συμπτωματικά να αποδειχθεί καλό ή κακό ή μέτριο, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι άλλη κατηγορία από το επώνυμο.
Damachi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αν σκεφτεις οτι πριν λιγο καιρο πηρα αυτη την "επωνυμη" http://www.e-shop.gr/tv-lg-49lh590v-49-led-smart-full-hd-p-PER.157991 399 που φαινεται σουπερ στα σχολια αλλα στην πραξη εχει το μαυρο χαλι στο bleeding και η "ποιοτητα" κατασκευσης ειναι φασόν απο κινα ..... Α κατι ακομα - στις πολυ φτηνες μπορει να ΤΡΙΖΕΙ το πλαστικο πλαισιο συνεχεια -προσεχτε το . (θυμαστε την 50αρα arielli )
m32s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ρωτάς κατά πόσον υπάρχουν στους επώνυμους κατασκευαστές προϊόντα χαμηλότερων προδιαγραφών ή ακόμα καλύτερα αν υπάρχουν κατασκευαστές επώνυμοι καλύτεροι από άλλους επώνυμους, θα σου πω σίγουρα. Δεν αλλάζει όμως κάτι σε αυτό που λέμε, ότι άλλη η περίπτωση του επώνυμου κατασκευαστή και άλλο του φασον. Αρκεί να αγοράζουμε με επίγνωση. Τη μόνη ένσταση θα την έχω εκεί που το φασόν τείνει να περάσει για κάτι που δεν είναι, δηλαδή για επώνυμο προϊόν και η επωνυμία του φασόν για κάτι που επίσης δεν είναι δηλαδή για κατασκευαστής. Σαν μέχρι πρότινος το Ζερβουδάκη ή το Ζευς του αλλουνού και πάει λέγοντας. ΥΓ: Μόδα από παλιά ακόμα και στα επώνυμα μεσα στη γκάμα να συναντάς φασόν, θέλει προσοχή είναι η αλήθεια.
Dantε Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ενταξει το ειπαμε. Ειναι κινεζικες του κιλου,τι να κανουμε. Ο καθενας βαζει προτεραιοτητες. Πχ εγω τη θελω για χρηση 2 ωρες τη βδομαδα. Για ιδιες ιντσες ,αντιστοιχη επωνυμη,κανει 100++ ευρω παραπανω.Δε γουσταρω να τα δωσω. Αν χαλασει,χαλασε. 2
teoqq Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (Εγω ημουν και για τα yellows. Να εισαι καλα. ) Αν δεν εισαι κοντα τους, μαζι με μεταφορικα δεν λεει, ας κανει υπομονη θα την βρει σε καλυτερη τιμη, ειναι νεο μοντελο. 219+11=230 , αν βιαζεται παει καλυτερα σε αυτη που εχει ΚΑΙ δορυφορικο δεκτη στα 245-248 και με μηδεν μεταφορικα https://www.skroutz.gr/s/12611015/Hitachi-32HB5W66I.html , αν δεν βιαζεται περιμενει για αυτη που εδωσες για οταν μπει στα 199 ξανα σε αυτους που την βρηκες ή σε αλλους ακομα καλυτερα για να μην εχει μεταφορικα. https://www.skroutz.gr/s/12713171/Hitachi-32HB4T62.html#reviews Κάποιος διάβαζε την συζήτηση εδώ και έκανε ανάλογη κριτική χαχα. Είχα κάνει κράτηση την 39ρα και εγώ αλλά τελικά θα πάω στην 32'' Hitatchi με τα 248€ που ελπίζω να τα αξίζει
G.makrihairis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλει ο ανηψιός μου μια τηλεόραση για το δωματιο για απλή χρήση αλλα οι συγκεκριμένες είναι μεγάλες μιας και το δωμάτιο μικρό.....βρήκα επίσης στον Κώτσο αυτές: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/159195-f&u-fl32409 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/176620-united-un3248le-32 Aξίζουν ή τσάμπα χρηματα? Έχουν DVB-T2 και ποιά απο τις 2 είναι καλύτερη?
m32s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί δικαιολογείσαι; Εγώ κι εσύ ξέρουμε πολύ καλά γιατι τις πήραμε. Άσε τους εξυπνάκηδες να δίνουν 1000€ για τηλεόραση που θέλει η γιαγιά να βλέπει μπρούσκο. Γιατί χαρακτηρίζεις; Σε είπε κανένας βλάκα και απαντάς λέγοντας εξυπνάκηδες. Αν δεν κάνω λάθος, παραπάνω δικά μου λόγια ήταν πως η αγορά έχει για όλα τα γούστα. Ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει. 1
vairass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως το είχα φανταστεί... LG είναι μάλλον οι f&u... Έβαλα από το xiaomi 4x τις υπέρυθρες και λειτουργεί μόνο όταν το βάζω LG. Για δοκιμάστε και εσείς.
andreasece Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί απλά να χρησιμοποιεί μόνο το κύκλωμα των υπερύθρων των LG. Γιατί αν είναι LG και το πανελ τότε μιλάμε για καλή αγορά.
vairass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί απλά να χρησιμοποιεί μόνο το κύκλωμα των υπερύθρων των LG. Γιατί αν είναι LG και το πανελ τότε μιλάμε για καλή αγορά. Πώς γίνεται μόνο τις υπέρυθρες; ας μιλήσει κάποιος πιο ειδικός.... Πολύ παλιά πριν 5 χρόνια είχα διαβάσει ότι είναι LG, αλλά δεν το έδωσα καν σημασία. Τα ίδια είχα διαβάσει και για turbo X.
Damachi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 τα turbo X ειναι αποδεδειγμενα πιο μαπα και απο τα μαπα κινεζοφασον μην παμε εκει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα