zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Για τον ήχο δυναμώστε τον από το μενού αν δεν το έχετε κάνει, βελτιώνεται κάπως. 1
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Για τον ήχο δυναμώστε τον από το μενού αν δεν το έχετε κάνει, βελτιώνεται κάπως. Από το μενού; είδα έχει μόνο για τα ακουστικά, κάτι άλλο δεν... Βασικά στο τέλος θα βάλω ακουστικά αφού δεν ακούω τίποτα
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Από το μενού; είδα έχει μόνο για τα ακουστικά, κάτι άλλο δεν... Βασικά στο τέλος θα βάλω ακουστικά αφού δεν ακούω τίποτα Στις ρυθμίσεις του ήχου δεν έχει να πειράξεις ένταση, μπάσα κλπ; Τα έχει στη μέση, ανέβασέ τα από κει. 1
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Στις ρυθμίσεις του ήχου δεν έχει να πειράξεις ένταση, μπάσα κλπ; Τα έχει στη μέση, ανέβασέ τα από κει. Μμμμ ναι σωστά δεν το έκανα καν, αύριο θα το κοιτάξω, σωστός!! 1
manthos_27 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά πήρα την 39αρα τίμια για τα λεφτα της και ο ήχος εμενα μια χαρά μου φανηκε απλώς αντιμετώπισα πρόβλημα με τις βίδες κατω και στα 2 ποδαράκια δεν κουμπωνουν καλά ως το τέρμα ας με βοηθήσει καποιος! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
vairass Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά πήρα την 39αρα τίμια για τα λεφτα της και ο ήχος εμενα μια χαρά μου φανηκε απλώς αντιμετώπισα πρόβλημα με τις βίδες κατω και στα 2 ποδαράκια δεν κουμπωνουν καλά ως το τέρμα ας με βοηθήσει καποιος! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κουμπώνουν απλά θέλει πίεση έτσι νόμιζα και εγώ. Δεν πιστεύω να έβαλες τις μικρές κάτω;
kmarios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 κάποιος που να έχει την 39'' μπορεί να μας πει εάν παίζει απο usb hevc 10 bit ?
dchatz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά πήρα την 39αρα τίμια για τα λεφτα της και ο ήχος εμενα μια χαρά μου φανηκε απλώς αντιμετώπισα πρόβλημα με τις βίδες κατω και στα 2 ποδαράκια δεν κουμπωνουν καλά ως το τέρμα ας με βοηθήσει καποιος! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Θέλουν λίγο δύναμη αυτές. Μεγαλύτερο κατσαβίδι για καλύτερο κράτημα και θα μπουν. Και εγώ στην αρχή όταν πήγα να τις βιδώσω απο ενα σημείο και μετά δε γινοταν, βρηκα κατσαβίδι με μεγαλύτερη λαβή και έγινε η δουλειά. κάποιος που να έχει την 39'' μπορεί να μας πει εάν παίζει απο usb hevc 10 bit ? αν μου βρεις ενα παράδειγμα video να το κατεβάσω και να το βάλω θα σου πω. Αν θες στείλε link με μήνυμα. Αρκεί να μην είναι τιποτε 4GB. Κάνα μικρό να κατεβει στα γρήγορα.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτω από 4γίγα δεν πιστεύω να βρεις.Όχι ότι θα το παίξει
manthos_27 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις η αλήθεια ειναι πως πηγα να τις βιδωσω με μικρο κατσαβίδι επειδει δεν ειχα μεγαλύτερο!
m32s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 μαλλον θα ακυρωσω την φουναι 50αρα να παω σε κατι καλυτερο Η μάρκα FUNAI είναι άλλη μάρκα από την F&U του θέματος. Καμία σχέση οι δύο επωνυμίες FUNAI=κατασκευαστής (Κινέζος) και επωνυμία, με τεχνογνωσία, σχετική παγκόσμια εμβέλεια και συνεργασίες F&U=ελληνική επωνυμία ελληνικής εισαγωγικής ΥΓ: Όχι δεν το λέω για να χαλαστεί κάποιος με την F&U, για την παρανόηση πρόκειται. Το επισημαίνω για την ιστορία και επειδή μπορεί αργότερα το θέμα να ξαναδιαβαστεί.
Giorgos241 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνωμη, για PC Monitor κανει η 50ρα αν την βαλεις σε καταλληλη αποσταση? Light Gaming και γραψιμο θα κανω βασικα με πολλες γραμμες, λετε να βολεψει ή πεταμενα τα λεφτα?
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 gaming ναι, για τα υπολοιπα οχι, θα ειναι απαλευτη...
neilone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αποφάσισα τελικά την 39ρα να τσιμπήσω, προτείνει κανείς (επειδή δεν έχω αγορά στο παρελθόν) να την πάρω από ΜΜ ή Κωτσοβολο; Υπάρχει περίπτωση να πάρω 2 κομμάτια και για έναν φίλο που ήταν έτοιμος να πάρει την συγκεκριμένη https://www.skroutz.gr/s/12713171/Hitachi-32HB4T62.html λόγω SMART/WIFI αξίζει ή να πάει και αυτός για την 39΄'' Σας ευχαριστώ
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Aν εχεις καρτα πειραιως με ενεργοποιημενα yellows, παρτην απο MM, θα κερδισεις σχεδον 5 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα