Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 39αρα λεει Hevc ξεκαθαρα. Παρελαβα μια. Δεν προλαβα να την αναψω. Προσοχη εχει δυο ποδια στις ακρες και οχι ενα στη μεση. Μπορει καποιον να τον νοιαζει. Επισης μου εκσνε εντυπωση οτι ειναι παναλαφρη. Καλο για στηριξεις σε τοιχους. Τι σημαινει αυτο στην ποιοτητα κατασκευης δε ξερω.

Και εγω που πήρα την 32' είναι πούπουλο... 5.5 κιλά, λες να έχουμε θέμα;

Δημοσ.

Ναι αλλα  οτι τι συνδεσε σε vga 720p resolution και ουαου δε λεει και πολλα  :P  ...

μονο τσεχικo review βρηκα

Poor image quality 
Unbalanced backlighting at the top corners 
Preset picture modes have a special color rendering, you need to play with contrast, brightness, and the like

Σε τιμη για χωριο σιγουρα - και να στη κλεψουν δε θα στεναχωρηθεις πολυ :lol: αλλα σκεψου σε 2 χρονια να πρεπει να αλλαζεις παλι  και τι γκρινια θα ακουσεις - οποτε πας για τη μικρη ..... η για την αλλη στο mediamarkt.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι λίγο offtopic αλλά ψάχνω μια TV για καινούργιο σπίτι για χρήση σχετικά απλή.

Πιο συγκεκριμένα να αράζει η κοπέλα την ώρα που κάνω δουλειά στο PC, να βλέπουμε ταινίες και ίσως μπει κάποια στιγμή ένα PS4 για χαλαρό gaming τύπου PES,NBA.

Δεν έχω ιδέα από TV, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια 32ρα LG στο σπίτι 5ετών (και όλα μου φαίνονται ωραία) και επειδή δεν κολλάω στο θέμα μάρκας, αυτή η 39ρα F&U αξίζει; Η να πάρω μια μικρότερη αλλά γνωστής φίρμας (αν βρω σε αυτά τα λεφτά και το πολύ μέχρι 300)

σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Τη 39αρα θα παω σημερα να τη δω και να τη συγκρινω με αλλες που θα εχει εκει και κατα πασα πιθανοτητα θα γινει και παραγγελια.

Δημοσ.

Παρέλαβα χθες την Hitachi για συγγενή. Έχει ακριβώς ίδιο πάνελ και ποιότητα κατασκευής με την f&u. Για κάποιον χωρίς απαιτήσεις σε τηλεοπτικό σήμα είναι ικανοποιητική. Σε HD υλικό από στικακι δεν ενθουσιαστηκα με την λεπτομέρεια στην εικόνα. Την πήρα 350€ από electronet. Από ότι γράφουν έχει T2 αποδικοποιητη.

Δημοσ.

μαλλον θα ακυρωσω την φουναι 50αρα να παω σε κατι καλυτερο

εχω βρει αυτη αξιζει η μεταβαση?

https://www.skroutz.gr/s/9903036/Hitachi-48HB6W62.html

αν μπορεσει να μου απαντησει καποιος να ακυρωσω την φουναι

ευχαριστω παιδια

ρωτά εδώ http://www.insomnia.gr/forum/64-τηλεoράσεις/

Δημοσ.

Μπορεί να είναι λίγο offtopic αλλά ψάχνω μια TV για καινούργιο σπίτι για χρήση σχετικά απλή.

Πιο συγκεκριμένα να αράζει η κοπέλα την ώρα που κάνω δουλειά στο PC, να βλέπουμε ταινίες και ίσως μπει κάποια στιγμή ένα PS4 για χαλαρό gaming τύπου PES,NBA.

Δεν έχω ιδέα από TV, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια 32ρα LG στο σπίτι 5ετών (και όλα μου φαίνονται ωραία) και επειδή δεν κολλάω στο θέμα μάρκας, αυτή η 39ρα F&U αξίζει; Η να πάρω μια μικρότερη αλλά γνωστής φίρμας (αν βρω σε αυτά τα λεφτά και το πολύ μέχρι 300)

σας ευχαριστώ

Αν σε παίρνει ο χώρος (δεν θέλει και τρελό χώρο) δες την 50άρα. Θα σας φανεί σούπερ μετά την 32άρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Μην ρωτάτε αν είναι απλά DVBT2 αλλά αν είναι HEVC/H265! Παίζουν και DVBT2 με H264 - πιο παλιές εκδόσεις - και ΟΤΑΝ θα γίνει η αλλαγή κάποτε και στην Ελλάδα θα πάμε στάνταρ σε HEVC/H265 οπότε θα είναι άχρηστες.

Το όλο τζέρτζελο έγινε επειδή μαλώνουν για τις άδειες οι σταθμοί με την κυβέρνηση και ακούστηκε σαν επιχειρηματολογία ότι μπορούν στο φάσμα με Τ2 να υποστηριχθούν ακόμα περισσότερα κανάλια (είμαστε υποχρεωμένοι να μεταβούμε και εμείς εκεί κάποτε).

Δυστυχώς στα καταστήματα οι πωλητές κατά κύριο λόγο δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε, ίσως γιατί δεν έχουν και σωστή ενημέρωση από τους εισαγωγείς... και επειδή επίσημα δεν υπάρχει και κάποια ενημέρωση από πουθενά για το τι θα ισχύσει.

Η ΕΕ λέει μέχρι το 2020 (υπάρχει δεδομένη ψηφιακή μετάβαση όπως υπήρξε και στο πρώτο βήμα που κάναμε άσχετα ότι καταλήξαμε να το κάνουμε με 2+ χρόνια καθυστέρηση), αλλά επειδή είναι πολλά τα λεφτά για να αλλαχτούν παντού όλα (θέλει πανελλαδικά αλλαγές) από την Digea είτε από τον οποιονδήποτε άλλο τυχόν το αναλάβει είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει παράταση. Επίσημα η Digea δεν έχει ιδέα πότε και τι θα γίνει πάντως. Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη Γερμανία και Ιταλία έχουν κάνει μετάβαση σε Τ2, ενώ σε άλλες χώρες υπάρχουν κάποια διάσπαρτα κανάλια που εκπέμπουν σε αυτό (ή ΚΑΙ σε αυτό  - δεν γνωρίζω) πρότυπο. 

Παρέλαβα χθες την Hitachi για συγγενή. Έχει ακριβώς ίδιο πάνελ και ποιότητα κατασκευής με την f&u. Για κάποιον χωρίς απαιτήσεις σε τηλεοπτικό σήμα είναι ικανοποιητική. Σε HD υλικό από στικακι δεν ενθουσιαστηκα με την λεπτομέρεια στην εικόνα. Την πήρα 350€ από electronet. Από ότι γράφουν έχει T2 αποδικοποιητη.

https://www.adslgr.com/forum/threads/988065-H-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B5-DVB-T2-HEVC-(%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82)?highlight=DVB-T2

Δεν κοιταμε μονο για το σκετο DVBT2 λεμε...

Δημοσ.

Εντυπώσεις μετά από μισή ώρα τεσταρίσματος. (39αρα)

Εικόνα αποδεκτή, ήχος μέτριος, λήψη κεραίας χωρίς κανένα θεμα.

Μου έκανε εντύπωση που σε TVBOX (NEXBOX A95X) χειριζόμουν το TVBOX με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης.

Από USB επαιξε 720p mkv, mp4, srt υπότιτλους, είχε λειτουργία διόρθωσης χρόνου υποτίτλων και επιλογής μεγέθους τους.

Ενα στικάκι 64GB δεν το διάβαζε, δεν ξερω γιατί, αλλα στικακια 8αρια ntfs τα διάβασε μια χαρα.

Δεν ειχα στικάκι USB3 για να δω αν το διαβάζει.

Αυτά.

Επιπλέον, τωρα που το θυμήθηκα, όταν βλέπεις ταινία από USB και θες να τη βάλεις κάπου στη μέση που την αφησες από χθες π.χ., εχει λειτουργία μέχρι Χ8. Δεν έχει να πηδάς π.χ. πεντάλεπτα. Πρέπει να γράψεις με τα κουμπια το χρονικό σημείο που θες για να πάει. Αυτό μου φάνηκε δυσχρηστο. Σε άλλη LG  που έχω πηδάει πεντάλεπτα αμα θες και πας στο σημείο που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Στον ήχο έχω και εγώ θέμα με την 32 άρα ίδιας χρονιάς μοντέλο, δεν ακούς τίποτα.

Παίζει να βάλω εξωτερικά ηχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...