Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την 50άρα άνετα την έπαιρνα. Έχω πάρει μια 40" για τους γονείς (229€ είχει κι αυτή) και είναι μια χαρά!

Για τον αν υποστηρίζει τα νέα πρότυπα κλπ, λεπτομέρειες. Όταν έρθει ο καιρός παίρνεις ένα δέκτη με 30-40€ και είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Την 50άρα άνετα την έπαιρνα. Έχω πάρει μια 40" για τους γονείς (229€ είχει κι αυτή) και είναι μια χαρά!

Για τον αν υποστηρίζει τα νέα πρότυπα κλπ, λεπτομέρειες. Όταν έρθει ο καιρός παίρνεις ένα δέκτη με 30-40€ και είσαι οκ.

Άναψε το δέκτη, άναψε και την τηλεόραση, κλπ κλπ... Σε λίγο καιρό παίρνεις καινούργια TV και η παλιά Panasonic με τη βάση διαμάντι πάει στην αποθήκη... Παθών.

• Like 1
Δημοσ.

Άναψε το δέκτη, άναψε και την τηλεόραση, κλπ κλπ... Σε λίγο καιρό παίρνεις καινούργια TV και η παλιά Panasonic με τη βάση διαμάντι πάει στην αποθήκη... Παθών.

Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Δεν θα απέρριπτα μια τηλεόραση σε καλή τιμή για αυτό το λόγο δηλαδή. Σίγουρα καλύτερα ο ενσωματωμένος αλλά όχι απαραίτητος. Όπως το βλέπει κανείς :)

• Like 2
Δημοσ.

Αν αφορά εμένα ναι δν είναι πρόβλημα άλλωστε πάνω στην τηλεόραση έχω κονσόλες και TV box αλλά στο πατέρα μου που είναι 70 χρόνων και έκανε κάνα μήνα να μάθει το ΟΤΕ TV θα ήταν πρόβλημα ένα πρόσθετο τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

Ισχυει εαν ειναι να μπλεξουμε με αλλα καλωδια και χειριστηρια καηκαμε... πρεπει να διευκρινηστει εαν εχει Τ2 καπως...

Δημοσ.

Δεν βολευει καθολου να εχεις 2 και 3 τηλεοκοντρολ και αναψε δεκτη αναψε τηλεοραση και ολοκληρη διαδικασια.

Αν εχει Τ2 αξιζει η αγορα της 50αρας μαι θα προχωρησω στην αγορα της.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βολευει καθολου να εχεις 2 και 3 τηλεοκοντρολ και αναψε δεκτη αναψε τηλεοραση και ολοκληρη διαδικασια.

Αν εχει Τ2 αξιζει η αγορα της 50αρας μαι θα προχωρησω στην αγορα της.

Αν έχεις nova - ote έχεις ήδη πάνω από ένα, για ένα ακόμα δεν χάλασε ο κόσμος! :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις nova - ote έχεις ήδη πάνω από ένα, για ένα ακόμα δεν χάλασε ο κόσμος! :D

Γ εμενα ναι οκ

Για τους γονεις η θειους ομως που φωναζουν ηδη με 2 τηλεκοντρολ αλλο ενα ειναι βασανο ;)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν γίνεται μοντέλο 2017 να μην έχει DVB-T2.

Όσο για την ποιότητα εικόνας. Μιλάμε για την φθηνότερη τηλεόραση αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ. χαμηλά ο πήχης :P

Κι ομως! Εγω πριν λιγες μερες που πηρα για τον πεθερο μου μια 32'' που ηθελε, περασα απο καταστημα γνωστο οπου ο υπευθυνος πωλητης της samsung (μιας και ηθελα να του παρω samsung) με βεβαιωσε οτι ακομα και το νεο μοντελο της (2017) ειναι "DVB-T2 ready" το οποιο σημαινει οτι θα παιζει το νεο προτυπο μονο με εξτρα στικακι! Αν ειναι δυνατον!

Πηρα μια φετινη LG στο τελος υποχρεωτικα που εχει Τ2!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω στειλει μειλ στον αντιπροσωπο και περιμενω... τηλεοραση που θα μαρκαλεψω μετα για να βλεπω τηλεοραση σε 2-3 χρόνια δεν την παιρνω, με δεδομένο οτι την κραταω 10 χρόνια...

Οποιος μπορει ας παρει ενα τηλεφωνο για ποιο αμεσα

Δημοσ.

Κι ομως! Εγω πριν λιγες μερες που πηρα για τον πεθερο μου μια 32'' που ηθελε, περασα απο καταστημα γνωστο οπου ο υπευθυνος πωλητης της samsung (μιας και ηθελα να του παρω samsung) με βεβαιωσε οτι ακομα και το νεο μοντελο της (2017) ειναι "DVB-T2 ready" το οποιο σημαινει οτι θα παιζει το νεο προτυπο μονο με εξτρα στικακι! Αν ειναι δυνατον!

Πηρα μια φετινη LG στο τελος υποχρεωτικα που εχει Τ2!

Γιαννη τι ειναι το εξτρα στικακι; Παντως οι ποιο παλιες με Ci καρτα αν ειχαν Mpeg2 εβαζες μια απο αυτες Neotion αν θυμαμαι καλα και εβλεπες φυσικα οχι τα HD

Πλεον σε αυτες δεν μπορει να βγει καρτα CI γιατι δεν ειναι απλα ενας μετατροπεας του Mpeg2 σε Mpeg4 αλλα κανονικο tv tuner

• Like 1
Δημοσ.

Εξτρα στικακια κ βλακειες.

Βγαλτε την εξαρχης να παιζει με το νεο προτυπο η να μην παιζει κ τελος. Τι Τ2 ready κ μ@λ@κιες.

Απατεωνιες γ να κερδιζουν καθε 3-4 χρονια απο στικακια κ δεκτες. Νεα πατεντα βρηκαν παλι.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Γιαννη τι ειναι το εξτρα στικακι; Παντως οι ποιο παλιες με Ci καρτα αν ειχαν Mpeg2 εβαζες μια απο αυτες Neotion αν θυμαμαι καλα και εβλεπες φυσικα οχι τα HD

Πλεον σε αυτες δεν μπορει να βγει καρτα CI γιατι δεν ειναι απλα ενας μετατροπεας του Mpeg2 σε Mpeg4 αλλα κανονικο tv tuner

Το "DVB-T2 ready" και μετα απο επιμονη μου "τι σημαινει ready" το "usb stick", μου το ειπε (δυο φορες) ο ανθρωπος της samsung που ηταν εκει με το μπλουζακι του κλπ, δεν ρωτησα τιποτα παραπανω γιατι δεν με ενδιεφερε κανενα ενδεχομενο ταλαιπωριας τετοιας, ο,τι και αν ηταν το μελλοντικο πειραγμα τους και ΑΝ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...