Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που υπαρχει στειλε λινκ αν μπορεις.

την ειχε το σαββατο στο καταστημα, σημερα ειδα οτι αλλαξε τιμη οποτε παπαλα απο κωτσο... Μονο η 43 υπαρχει πλεον σε αυτα τα λεφτα.

ΑΛΛΑΑΑΑ

ΕΑΝ εχεις καποιο φιλο ή συγγενη φοιτητη και με vodafone φοιτητικό μπορεις να την παρεις στα 299 απο το πρακτικερ που εχει 349 (-50€ δωροεπιταγη με ενα μυνημα).

Δημοσ.

την ειχε το σαββατο στο καταστημα, σημερα ειδα οτι αλλαξε τιμη οποτε παπαλα απο κωτσο... Μονο η 43 υπαρχει πλεον σε αυτα τα λεφτα.

ΑΛΛΑΑΑΑ

ΕΑΝ εχεις καποιο φιλο ή συγγενη φοιτητη και με vodafone φοιτητικό μπορεις να την παρεις στα 299 απο το πρακτικερ που εχει 349 (-50€ δωροεπιταγη με ενα μυνημα).

Δεν ξέρω αν γίνεται γιατί η συγκεκριμένη είναι ήδη σε εκπτωτικη τιμή από 419 απ ότι λέει. Στους όρους της προσφοράς με τα 50€ έκπτωση αναφέρει ότι δεν συνδυάζεται με κάποια άλλη προωθητικη ενέργεια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται γιατί η συγκεκριμένη είναι ήδη σε εκπτωτικη τιμή από 419 απ ότι λέει. Στους όρους της προσφοράς με τα 50€ έκπτωση αναφέρει ότι δεν συνδυάζεται με κάποια άλλη προωθητικη ενέργεια.

χμμμ προχθες την τελαυταια προταση δεν την ειχε! Μια δοκιμη πάντως ιδως δώσει αποτελεσμα γιατι 2 γραμμες πιο πάνω λεει οτι ισχυει και μετα απο άλλη έκπτωση...

καλημερα παιδια

οποιος παρελαβε την 50αρα ας μας πει εντυπωσεις

μια σελιδα πριν εγραψα εγω

Δημοσ.

χμμμ προχθες την τελαυταια προταση δεν την ειχε! Μια δοκιμη πάντως ιδως δώσει αποτελεσμα γιατι 2 γραμμες πιο πάνω λεει οτι ισχυει και μετα απο άλλη έκπτωση...

μια σελιδα πριν εγραψα εγω

Συγκεκριμένα αυτό γράφει. Τώρα δεν ξέρω αν με τον όρο προωθητικες ενέργειες εννοεί γενικά τις εκπτωτικές τιμές ή κάτι πιο συγκεκριμένο.

Αυτό που γίνεται συνδυαστικα είναι με το κουπονι έκπτωσης 15% πάλι από το cu, που σου λέει ότι αν η τελική τιμή μαζί με το 15% είναι πάνω από 300€ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το κουπόνι των 50€.

Πάντως παλιότερα που είχα χρησιμοποιήσει το κουπόνι έκπτωσης από το cu (νομίζω ήταν 10% τότε), θυμάμαι ότι πέρασε κανονικά η έκπτωση στα προϊόντα που ήταν σε αρχική τιμή, ενώ κάποια προϊόντα που είχαν ήδη έκπτωση πέρασαν με την τιμή κανονικά της έκπτωσης του καταστήματος χωρίς κάτι έξτρα.

post-231197-0-63245000-1506422699_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον εντυπωσεις και απο μενα.(μιση ωριτσα περιπου σκαλισμα)

καρμπον μα τελειως καρμπον ιδια με την τομσον 55αρα μου

μεχρι και το λεντακι του power δεξια κατω ειναι ιδιο

πρωτες αντυπωσεις απο ηχο.

καλουτσικος αλλα απο μπασα μηδεν.

δεν  ξερω αν ρυθμιζεται αυτο.

εικονα ικανοποιητικη για απλα πραγματα.

στα ελληνικα καναλια παιζει μια χαρα ισως και καλυτερα απο samsung που εχω δει.

δοκιμασα ταινια 1080p και επαιζε μια χαρα απο στικακι και εικονα ικανοποιητικη

τα χρωματα αρκετα καλα αλλα με το μαυρο να υστερει

η τομσον μου εχει va panel και εχει πολυ καλο μαυρο

η f&u το μαυρο το δειχνει μελανί σκουρο,εχει μπλε(ιδιο ακριβως με turbo-x 50αρα poy exv dei)

bleeding δεν παρατηρησα καθολου δεν ειχε)

cloyding σχεδον μηδενικο.

σε game με ps4/one δεν την εχω δοκιμασει ακομα

για 299 που εδωσα ειναι μια χαρα αξιζει

ελπιζω να βοηθησα

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Δημοσ.

ομολογουμενως το μαυρο της θα μπορουσε να ειναι καλύτερο... στην lg που ειχα η εικονα στα τηλεοπτικά ήταν αντικειμενικά καλύτερη αν και λιγοτερες ίντσες και hd ready και απλή lcd...

Σε κάθε περιπτωση για 300€ αυτό το κτήνος ειναι vfm ασυζητητί...

• Like 1
Δημοσ.

οντως πολυ ελαφρια. στα θετικα για εμενα η εξοδος ακουστικών και η πανέμορφη γυαλινη βάση.

Τα χρώματα ισως με καποια ρυθμιση να στρωνουν καπως, το εψαξε κανεις; οχι οτι με ενοχλει αλλα γιατι όχι...;

Δημοσ.

Καλησπερα, επειδη δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο μπορει καποιος να κανει μια καταταξη ποια απο τα μοντελα σε προσφορα (Κοτσω/μεντια) ειναι προτιμοτερα? Θα μπει σε εξοχικο σπιτι, δεν γνωριζω ακομη αν χωραει πανω απο 40". Απο αποψη vfm και εγγυησης. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...