Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Το θεμα δεν λεγεται vestel, να προχωρησουμε λιγο για τις τηλεορασεις του θεματος; Ανοιξτε νεο θεμα στην ενοτητα τηλεορασεων για ερωτησεις για τις vestel αν πρωτα δεν βγαλει τιποτα μια αναζητηση εκει. 1
G.makrihairis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μεταξυ των 2 αυτων που δινεις, την φτηνοτερη που ειναι 2017 μοντελο και εχει hevc απο ο,τι φαινεται τουλαχιστον απο το http://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/files/UN3248LE%20im.pdf η αλλη ειναι 2015 και δεν εχει. Πηγαινε να την δεις και απο κοντα να παιζει. Νά΄σαι καλά!Μάλλον αυτή θα πάρω.....
postfire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια εχω κανει ονλινε παραγγελια την 50αρα 21/9/17 - 13:37 και στην κατασταση λεει εχει αποσταλει εμενα ουτε καν μυνημα δεν εχει ερθει τιποτα τι γινετε γνωριζει κανεις?
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια εχω κανει ονλινε παραγγελια την 50αρα 21/9/17 - 13:37 και στην κατασταση λεει εχει αποσταλει εμενα ουτε καν μυνημα δεν εχει ερθει τιποτα τι γινετε γνωριζει κανεις? Εχεις βαλει παραλαβη απο καταστημα ή αποστολη σπιτι;
G.makrihairis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια εχω κανει ονλινε παραγγελια την 50αρα 21/9/17 - 13:37 και στην κατασταση λεει εχει αποσταλει εμενα ουτε καν μυνημα δεν εχει ερθει τιποτα τι γινετε γνωριζει κανεις? Το ίδιο λέει και σε μενα,αλλά εγω παραλαβη απο καταστημα. Πήρα τηλ στον κωτσο και μου είπαν να μην υο λάβω υπόψιν!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 αποστολη σπιτι - αντικαταβολη Θα σε παρουν τηλεφωνο πριν ερθουν, απο την προηγουμενη το βραδυ. Μην κοιτας τι γραφει και ποτε το γραφει, εχουν δικη τους μεταφορικη. Ετσι εγινε τουλαχιστον σε μενα στις 2 παραγγελιες που εχω με παραδοση σπιτι τα τελευταια χρονια. Το ίδιο λέει και σε μενα,αλλά εγω παραλαβη απο καταστημα. Πήρα τηλ στον κωτσο και μου είπαν να μην υο λάβω υπόψιν!!! Εσενα αν σου λεει "εχει παραληφθει" σημαινει οτι ειναι ετοιμο να πας να παραλαβεις. Οταν παραγγελνεις στον Κωτσοβολο για παραλαβη απο καταστημα, υπαρχει ΠΑΝΤΑ το προιον εκει και δεν χρειαζεται να περιμενεις να το στειλουν απο κεντρικα ή απο αλλο καταστημα οπως στους αλλους και να τρως μερες αναμονης. Πας μια ωρα μετα την παραγγελια, το παιρνεις, πληρωνεις, φευγεις! 1
postfire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σε παρουν τηλεφωνο πριν ερθουν, απο την προηγουμενη το βραδυ. Μην κοιτας τι γραφει και ποτε το γραφει, εχουν δικη τους μεταφορικη. Ετσι εγινε τουλαχιστον σε μενα στις 2 παραγγελιες που εχω με παραδοση σπιτι τα τελευταια χρονια. Εσενα αν σου λεει "εχει παραληφθει" σημαινει οτι ειναι ετοιμο να πας να παραλαβεις. Οταν παραγγελνεις στον Κωτσοβολο για παραλαβη απο καταστημα, υπαρχει ΠΑΝΤΑ το προιον εκει και δεν χρειαζεται να περιμενεις να το στειλουν απο κεντρικα ή απο αλλο καταστημα οπως στους αλλους και να τρως μερες αναμονης. Πας μια ωρα μετα την παραγγελια, το παιρνεις, πληρωνεις, φευγεις! ευχαριστω μαν
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εαν ενδιαφερεται καποιος απο Αθήνα να πάρει την 50αρα (ή καποιο άλλος ειδος στα 300+€) σήμερα απο κωτσο σε λιγο μειωμένη τιμή ας μου στείλει ενα ΠΜ...
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 ειχαν ανεβασει την τιμη... την ξαναεριξαν, wtf... το ξανααλλαζω!
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον καποιοι ακυρωσαν την παραγγελια τους γ αυτο.
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μαλλον καποιοι ακυρωσαν την παραγγελια τους γ αυτο. Γενικα υπηρχαν κομματια παντως σε όλα τα καταστηματα και στην αποθηκη το συστημα τους εδειχνε καμια 80 κομματια το σαββατο. Πιθανως να εγινε απο λάθος η αυξηση τιμής ή να επεκτειναν την προσφορά γιατι ο υπαλληλος μου ειπε οτι ήταν εως την κυριακή. Λογικά σε κανενα διωρο θα παω να την παρω και ας μην εχει δέκτη Τ2... Εως το 2020 μπορει να την εχω αλλαξει κιολάς. Την πηρα, για τα λεφτα της καλη. Στα τηλεοπτικα ειναι λιγο απογοητευση αλλα δε φταίει η τηλεοραση αλλα η εικόνα που εκπέμπουν. Εβαλα και επαιξα και Mkv και ηταν τελεια και ο ηχος κλπ και οι υποτιτλοι (ισως τους ηθελα λιγο μεγαλυτερους, απο καπου θα μεγαλώνουν θεωρω-δε το εψαξα). Απο Iptv που εχω full hd σημα η εικόνα μια χαρα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2017 από paylidis
batman26 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 δεν μπορουσα να ηταν τουλαχιστον και smart tv?με συνδρομη που εχω netflix πιστευω θα αξιζε πολυ.
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει στα ιδια λεφτα/χαρακτηριστικά η 48αρα σε smart
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα