Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, έχω εδώ και χρόνια το iPad Mini 2 16GB στην 10.3.3 και επειδή η 11η έκδοση το γονατίζει θα πρέπει να μείνει outdated, φυσικά με ενοχλεί και ο χώρος.. σκέφτηκα λοιπόν να το πουλήσω και να πάω σε Samsung Galaxy Tab A 10,1" 2016 που είναι μεγάλο, τρέχει nougat και παίρνει και microsd.. αξίζει η μετάβαση; Το έχει κανείς πως πάει από απόδοση και μπαταρία;
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχω εδώ και χρόνια το iPad Mini 2 16GB στην 10.3.3 και επειδή η 11η έκδοση το γονατίζει θα πρέπει να μείνει outdated, φυσικά με ενοχλεί και ο χώρος.. σκέφτηκα λοιπόν να το πουλήσω και να πάω σε Samsung Galaxy Tab A 10,1" 2016 που είναι μεγάλο, τρέχει nougat και παίρνει και microsd.. αξίζει η μετάβαση; Το έχει κανείς πως πάει από απόδοση και μπαταρία; Mε γεια: New Amazon Fire HD 10 στα 179€: https://www.amazon.de/dp/B01M3015CT/ref=gw_tabl_sz_lau_pmp?pf_rd_p=69c28754-eec1-46f0-9156-544993005b3c&pf_rd_r=SCTZF3Q08C426FT8RT4V Ειναι 32GB(ή 64GB με 30€ παραπανω), παιρνει microsd, εχει την καλυτερη οθονη και ηχεια σε αυτην την κατηγορια τιμης, οτι πρεπει για multimedia που το θελεις. Τρεχει βεβαια Fire OS αντι για κανονικο android, αλλα μικρο το προβλημα θεωρω για την χρηση που το θελεις. Αλλωστε μπορεις να βαλεις οποια εφαρμογη android θελεις με sideload, απλα δηλαδη κατεβαζοντας την απο το ιντερνετ αντι απο το amazon store. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2017 από haHa
x_vagos_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Mε γεια: New Amazon Fire HD 10: https://www.amazon.de/dp/B01M3015CT/ref=gw_tabl_sz_lau_pmp?pf_rd_p=69c28754-eec1-46f0-9156-544993005b3c&pf_rd_r=SCTZF3Q08C426FT8RT4V "This item does not ship to Greece"?
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 "This item does not ship to Greece"? Γερμανία κατοικώ.
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 "This item does not ship to Greece"? Γερμανία κατοικώ. Ακριβως, εξου και το λινκ απο το γερμανικο amazon. 1
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Mε γεια: New Amazon Fire HD 10: https://www.amazon.de/dp/B01M3015CT/ref=gw_tabl_sz_lau_pmp?pf_rd_p=69c28754-eec1-46f0-9156-544993005b3c&pf_rd_r=SCTZF3Q08C426FT8RT4V Ειναι 32GB, παιρνει microsd, εχει την καλυτερη οθονη και ηχεια σε αυτην την κατηγορια τιμης, οτι πρεπει για multimedia που το θελεις. Τρεχει βεβαια Fire OS αντι για κανονικο android, αλλα μικρο το προβλημα θεωρω για την χρηση που το θελεις. Αλλωστε μπορεις να βαλεις οποια εφαρμογη android θελεις με sideload, απλα δηλαδη κατεβαζοντας την απο το ιντερνετ αντι απο το amazon store. Έπειδή έχω κάνει στον πατέρα μου το Fire 7 δώρο (τό είχα πάρει 34€ σε προσφορά ) δεν μπορώ να λειτουργήσω FireOS είναι Bloated μέχρι αηδίας. Επίσης το Tab A 2016 έχει και αυτό την ίδια ανάλυση και παίρνει MicroSD..
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έπειδή έχω κάνει στον πατέρα μου το Fire 7 δώρο (τό είχα πάρει 34€ σε προσφορά ) δεν μπορώ να λειτουργήσω FireOS είναι Bloated μέχρι αηδίας. Επίσης το Tab A 2016 έχει και αυτό την ίδια ανάλυση και παίρνει MicroSD.. Δεκτο, αν και πιστευω σε μια καλυτερη και μεγαλυτερη συσκευη θα τα καταφερνες πιο ευκολα. Προσωπικα , επειδη στα tablet χρησιμοποιω ελαχιστες εφαρμογες(browser, email, photo viewing, movies, skype), βολευομαι ουσιαστικα με σχεδον οποιοδηποτε λειτουργικο. Το fire hd 10 εχει λιγο καλυτερη οθονη(δεν ειναι μονο η αναλυση) και καλυτερα ηχεια. Στα 210€ ερχεται με 64gb και δεν ασχολεισαι με microsd. Εχει ομως το βραχνα του fire os. Οσον αφορα το Tab A 2016: Το εχω λειτουργησει, ειναι μια χαρα για browsing και multimedia σε αυτην την κατηγορια τιμης(γυρω στα 200€). Απο μπαταρια ειχε μια χαρα standby αυτονομια, αλλα δεν θυμαμαι ποσο κραταγε με ανοιχτη οθονη. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2017 από haHa
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεκτο, αν και πιστευω σε μια καλυτερη και μεγαλυτερη συσκευη θα τα καταφερνες πιο ευκολα. Οσον αφορα το Tab A 2016: Το εχω λειτουργησει, ειναι μια χαρα για browsing και multimedia σε αυτην την κατηγορια τιμης(γυρω στα 200€). Απο μπαταρια ειχε μια χαρα standby αυτονομια, αλλα δεν θυμαμαι ποσο κραταγε με ανοιχτη οθονη. Το θέμα με το Fire OS είναι ότι έχει πολλές μα πάρα πολλές εφαρμογές της Amazon και ενώ έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά έχεις τις διαφημίσεις παντού. Γενικώς δεν είμαι Fan της πολιτικής τους αν και είμαι χρήστης Prime. Τώρα για το Tab A μιας και έχουν παρόμοια Spec μερικά Reviews έγραψαν ότι κατά την αναπαραγωγή ταινιών η μπαταρία κρατάει μέχρι και 13 ώρες ενώ με γενική χρήση φτάνει τις 7-8 ώρες. Δεν είναι άσχημο πιστεύω, στην τελική πόσες ώρες θα βλέπεις ταινίες on the go κάποια στιγμή θα φτάσεις και θα το φορτίσεις. Γενικώς πιστεύω αξίζει η αλλαγή από το Mini 2 μιας και είναι υπερβολικά περιορισμένο και outdated. Φυσικά έχει καλύτερο ppi αλλά μικρότερη οθόνη και πλέον δείχνει τα χρόνια του όταν το χρησιμοποιείς, με 1GB RAM πρέπει να κλείνω συνέχεια εφαρμογές, αυτό που κορόιδευα στο παρελθόν στα Android και πλέον δεν έχουν αυτό το πρόβλημα από την Marshmallow και μετά. Edit: κάτι ακόμα που με ενόχλησε στο FireOS ήταν ότι δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω VPN εφαρμογές από το PlayStore δίχως να το κλείνει από μόνο του. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2017 από Neg
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το θέμα με το Fire OS είναι ότι έχει πολλές μα πάρα πολλές εφαρμογές της Amazon και ενώ έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά έχεις τις διαφημίσεις παντού. Γενικώς δεν είμαι Fan της πολιτικής τους αν και είμαι χρήστης Prime. Τώρα για το Tab A μιας και έχουν παρόμοια Spec μερικά Reviews έγραψαν ότι κατά την αναπαραγωγή ταινιών η μπαταρία κρατάει μέχρι και 13 ώρες ενώ με γενική χρήση φτάνει τις 7-8 ώρες. Δεν είναι άσχημο πιστεύω, στην τελική πόσες ώρες θα βλέπεις ταινίες on the go κάποια στιγμή θα φτάσεις και θα το φορτίσεις. Γενικώς πιστεύω αξίζει η αλλαγή από το Mini 2 μιας και είναι υπερβολικά περιορισμένο και outdated. Φυσικά έχει καλύτερο ppi αλλά μικρότερη οθόνη και πλέον δείχνει τα χρόνια του όταν το χρησιμοποιείς, με 1GB RAM πρέπει να κλείνω συνέχεια εφαρμογές, αυτό που κορόιδευα στο παρελθόν στα Android και πλέον δεν έχουν αυτό το πρόβλημα από την Marshmallow και μετά. Για την χρηση που το θελεις, μια χαρα θεωρω πως ειναι και η αναλυση του tab a. Υστερει σε σχεση με τα ipad ή τα galaxy tab s, αλλα για ταινιες κλπ ειναι μια χαρα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2017 από haHa 1
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Για την χρηση που το θελεις, μια χαρα θεωρω πως ειναι και η αναλυση του tab a. Υστερει σε σχεση με τα ipad ή τα galaxy tab s, αλλα για ταινιες κλπ ειναι μια χαρα. Οκ, ευχαριστώ, τελικά θα κάνω την μετάβαση μετά από τόσα χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα