Προς το περιεχόμενο

Αυριο το ΠΑΙΡΝΩ XBOX!!!!!

Orliaklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετα απο αναζητηση το αποφασισα ειναι αυτο που θα καλυψει ολες τις απαιτησεις μου και κυριως το DIV-X player που ζητουσα!!!!Ενας γνωστος μου ομως μου ειπε αν ειναι δυνατον να επιλεξω το καποια κονσολα που να εχει το Samsung DVD-ROM γιατι αυτες διαβαζουν ολα τα CD-R ισχυει;Εγω βρηκα το limited edition με το HALO και ενα ραλλακι,Αυτο εχει το SAMSUNG ξερει κανεις;Τι τσιπακι να βαλω θελω να μπορω να κανω τα παντα και μαλιστα σκεφτομαι να βαλω κατευθειαν HDD?Αυτα αν καποιος εχει να μου δωσει και καμια αλλη συμβουλη της τελευταιας στιγμης....Ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι, ισχύει!!!Αν δεν έχει το SAMSUNG DVD-ROM δε θα μπορείς να βάζεις CD με DivX και να τα βλέπεις κατευθείαν!Θα πρέπει να τα περνάς στο σκληρό πρώτα και αυτό είναι σπάσιμο!

Αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα, βρες οπωσδήποτε το BURNOUT 2!!!

Δημοσ.

kai na mhn exei to en logw dvd mporeis na grafeis ta ergakia sou se cdrw kai na ta vlepeis etsi,de to petas to rw pare 5 na kaneis th douleia sou!ante kai kaloriziko giati oti xreiasteis edw eimaste!egw ena x0ecuter exw kai eimai mia xara xronia twra.Ftou ftou mh to matiasw!

Δημοσ.
Ενας γνωστος μου ομως μου ειπε αν ειναι δυνατον να επιλεξω το καποια κονσολα που να εχει το Samsung DVD-ROM γιατι αυτες διαβαζουν ολα τα CD-R ισχυει;

Απο οτι ξερω ισχυει αλλα δεν γινεται να ξερεις τι drive εχει μεσα και ειναι σφραγισμενα με ζελατινα τα xbox.Εγω επεσα σε Philips.... :roll: :roll: :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...