Προς το περιεχόμενο

Samsung PLS monitor: flickering πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση οτι ήταν exclusive στη σειρά f350 , αλλα παει και σε αλλα μάλλον. 
https://youtu.be/cAcAYAAY3H8

Εχω το ls24f350 . Mονο με dynamic contrast στρώνει κάπως και είναι πιο ανεπαίσθητο αλλα εξακολουθεί να υπάρχει. Εμφανίζεται σε video/gaming , εκει που κάθεσαι στο desktop αν κουνήσεις κανα παράθυρο όπως στο video.

Δεν τα φταίει η amd πάντως(αν έχει παρακολουθήσει κανεις ολόκληρο το Link.png Site: video )  καθαρά samy. Το δοκίμασα με r7 370 και με intel igp και επιμένει. Δεν έχω δοκιμάσει κάρτα με freesync.

Παραδόξως ίδιο μοντέλο(ls24f350fhuxen) φίλου με rx 460 δεν φαίνεται να έχει θέμα είτε με freesync είτε χωρίς.

Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω πριν κυνηγήσω για αντικατάσταση ;
-Εχω παίξει με φωτεινότητα/contrast/gamma/color/drivers(samsung/windows) .

-Σε eye saver mode ειναι οκ , αλλα δε το λες λυση. 

Δημοσ.

εγω σημερα πειρα αυτο το μονιτορ . δεν μου κανει τπτ τετοιο !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update: Μετα απο επικοινωνια με samsung εφυγε για service one και αλλάχτηκε πανελ τελικά. 

τι χρονολογία κατασκευής ήτανε κοίτα να dis περιμένω τηλ από κωτσόβολο για αυτό το monitor να πάρο . και εγώ βλέπω  με αυτά που διαβάζω na  παρακαλάω να μου ρίξει άκυρο με την τιμή και να πάρο την  https://www.youtube.com/watch?v=50Zq298hOMs pou tin exei 1000

εγω σημερα πειρα αυτο το μονιτορ . δεν μου κανει τπτ τετοιο !

από που την μπίρες? τι χρονολογία είναι το δικό σου ?

Δημοσ.

kakos84

Δημοσιεύθηκε Χθες, 15:54

τι χρονολογία κατασκευής ήτανε κοίτα να dis περιμένω τηλ από κωτσόβολο για αυτό το monitor να πάρο

Αγόρασα Μάρτιο '17 απο e-shop.gr (LS24F350FHUXEN - ημ.κατασκευής:july 2016).

Απο το ίδιο κατάστημα κάποιες μέρες μετά αγόρασε το ίδιο μοντελο φίλος.

Αφου παρατήρησα οτι κάτι δε μ αρεσε και ψαχνόμουν να δω τι και πως, 

πήγα και δούλεψα και το δικό του το οποίο τελικώς δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα.

Με αποθάρρυναν τα σχόλια Link.png Site: εδω  για service που τελικα δεν τους έφτιαξε τίποτα (αλλαγη πλακέτας , αλλαγη πάνελ και τζιφος)  και καθυστέρησα αρκετά να αποφασίσω τι θα κάνω. Τελικά επικοινώνησα με samsung λόγω pick and return , και αν και κράταγα μικρό καλάθι τελικώς διορθώθηκε το θέμα με αλλαγή πανελ.

Φαντάζομαι το cf791 θες εσυ  για να είναι 34αρι asus η εναλλακτική σου.

Οπότε μόνο θεωρητικά μπορώ να σου απαντήσω αφού δεν το έχω . 

Έτυχε να πέσω στο video του gamer nexus για το cf791 και το απόσπασμα που ανέβασα

ήταν καλό demonstration του flickering που ειχα και εγω στο ls24f350.Δυστυχώς μικρό

απόσπασμα καθώς στο original γίνεται μια απλή αναφορα και αδιαφορεί για desktop/ video 

καταστάσεις-λες και δεν ήταν κάτι σημαντικό-και πιάνετε να τεστάρει freesync .

Θα έλεγα μην μπλέξεις εφ'οσον γνωρίζεις οτι μπορεί να υπάρχει θέμα με flicker.

Στο amd+freesync εστιάζουν και τα σχόλια που έιδα στο reddit για το cf791.

Αλλα και εκεί να είσαι οκ (πχ έχεις nvidia) δεν είναι εγγυημένο οτι δεν θα έχεις

το κλασσικο flicker(yolo-εναλλαγή αντίθεσης),που  βλέπουμε πάνω(και είχα και εγώ

ανεξαρτήτως κάρτας γραφικών).

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα τι εγινε με την οθονη σου φιλε μου; ολα κομπλε τωρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...