Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν η αλλαγη αυτη απο Asus H97 pro gamer σε Asus Z97 pro gamer θα γινει ομαλα και χωρις να χρειαστει format ή περαιτερω αλλαγες.. Μου συστηνεται να προβω σε τετοια αλλαγη?? Για την διευκολυνση σας αναφερω οτι εχω i5 4460, 8gb ram HyperX dual στα 1600, GTX 750 Ti Strix OC και 3 SSD HyperX στα 240gb..

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να τρέξεις Sysprep, να κάνει reset SID, restore points/event logs/personalization/admin account, να σβηστούν drivers και γενικά να κάνει generalize την εγκατάσταση στο παλιό motherboard. Στο καινούργιο Θα χρειαστεί reactivation. Αν η εγκατάσταση είναι απο upgrade Win 7/Win 8.1 ή παλαιότερου build των Win 10 δεν γίνεται sysprep, θέλει πρώτα edit το registry. Αυτά αν θες να το κάνεις σωστά σύμφωνα με την Microsoft (οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό). Κάνε format καλύτερα.

Δημοσ.

Αρα ειναι εντελως διαφορετικο chipset.. Δυστυχως δεν γνωριζω τιποτα απο ολα αυτα.. Μαλιστα τα διαβαζω πρωτη φορα.. Θα προτειμησω να κανω κατι αλλο πχ υδροψυξη στον επεξεργαστη και ενα καλυτερο κουτι απ το 10ετιας της coolermaster που εχω.. Σε ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Είναι διαφορετικό chipset. Αν δεν ζητάς συγκεκριμένα επιπλέον features, δεν έχεις λόγο να πας εκεί. Ο δίσκος θα (κουτσο)παίξει αν απλά τον βάλεις σε άλλο mb, δεν είναι όμως ο ενδεδειγμένος τρόπος οπως σου εξήγησα.

Δημοσ.

Δεν εχει καμια ζημια το mb και μαλιστα τρεχει και δουλευει μια χαρα απλα ηθελα να διορθωσω το "λαθος" που δεν εδωσα 30 ευρω παραπανω πριν 2,5 χρονια.. Τεσπα.. Οπως ειπα θα κοιταξω να φτιαξω κατι αλλο..

Δημοσ.

Μαλλον λαθος θα κανεις αν αγορασεις τωρα Ζ97.Αν σε καλυπτει μην ασχολησε.Οπως ειπες εχεις αλλες επιλογες να επενδυσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...