Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Η συλλογή smartphone με κόστος κάτω από τα €150 και τα οποία διαθέτουν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και ποιότητα κατασκευής, γίνεται καθημερινά και μεγαλύτερη, με το ηλεκτρονικό κατάστημα TOMTOP να έχει αυτή την εβδομάδα τρεις τέτοιες προτάσεις

HOMTOM S8

PZ0118B-EU-1-7d17-VRy6.jpg

Η πρώτη είναι το S8 της HOMTOM, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άλλη εβδομάδα, με την εμφάνιση του να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Galaxy S8. Με αναλογία 18:9 και οθόνη 5,7 ιντσών με μικρά περιθώρια, το HOMTOM S8 ξεχωρίζει ακόμα για τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στο εσωτερικό του και τα 4GB μνήμη. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 64GB ενώ έκπληξη αποτελεί και η παρουσία διπλής κάμερας στο πίσω μέρος με δύο αισθητήρες των 16 και 5MP αντίστοιχα, που χαρίζουν εξαιρετικές λήψεις.

Κάτω ακριβώς από τις δύο κάμερες υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η εμπρόσθια κάμερα των 13MP, η μπαταρία των 3400mAh και η υποστήριξη των περισσοτέρων LTE 4G δικτύων στον κόσμο.

Η τιμή του HOMTOM S8 έχει οριστεί στα €142.

OUKITEL K6000 Plus

PZ0028GY-EU-1-d7c0-FNbX.jpg

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέσω της γερμανικής αποθήκης, το ηλετρονικό κατάστημα TOMTOP διαθέτει δύο γνωστές συσκευές της κινεζικής Oukitel με σημαντική έκπτωση. Η πρώτη είναι το μοντέλο K6000 Plus το οποίο έρχεται με μεταλλική κατασκευή, οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD αλλά και οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz. Η μνήμη που συνοδεύει τον επεξεργαστή φτάνει τα 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος τα 64GB.

Ξεχωρίζει ακόμα για τη μεγάλη μπαταρία των 6080mAh, η οποία υποστηρίζει ακόμα γρήγορη φόρτιση. Είναι δυνατή η εγκατάσταση 2 sim καρτών ενώ η τιμή του είναι μόλις €148.

Oukitel K10000 Pro

PZ0059B-EU-1-e90d-M0Q3.jpg

Αν η απόλυτη προτεραιότητά σας είναι η μεγάλη αυτονομία στο smartphone σας, η Oukitel προτείνει το K10000 Pro με μπαταρία ρεκόρ στα 10.000mAh. Η συγκεκριμένη μπαταρία χαρίζει άνετη αυτονομία 2 ημερών ενώ με βάση την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, μπορεί να φορτίσει πλήρως σε 2 ώρες και 20 λεπτά.

Η ποιότητα κατασκευής συνδυάζει μέταλλο με πλαστικό ενώ η οθόνη είναι στις 5,5 ίντσες με Full HD αάλυση, 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει Android 7.0 και είναι ήδη διαθέσιμο με τιμή €150.

FeiyuTech SPG c

D4766-1-2568-Vnug.jpg

Τέλος η TOMTOP διαθέτει όχι μόνο για τα παραπάνω smartphones αλλά για όλα, το νέο Stabilized Gimbanl της FeiyuTech με την ονομασία SPG. Με τιμή μόλις €99 με τη χρήση του κουπονιού LSRFY30, το FeiyuTech SPG μπορεί  να δεχθεί τα περισσότερα smartphones της αγοράς, χαρίζοντας απόλυτα σταθερά πλάνα χωρίς κόπο. Ζυγίζει μόλις 416 γραμμάρια, με την αυτονομία του να είναι ικανοποιητική. 

post-39041-0-87040900-1505863214_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου καλημέρα,φίλε μου να ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζεις?εάν παραγγείλω από το HOMTOM οποιδήποτε Κινέζικο Smartfone από αυτά που πουλάει έρχονται από Γερμανία γιατί είδα κάτι επιλογές στην παραγγελία ΚΙΝΑ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα!

Αν διαλέξεις ευρωπαϊκή αποθήκη έρχονται από Ευρώπη ναι. Πιο γρήγορα, σίγουρα χωρίς τελωνείο αλλά και λίγο πιο ακριβά. Αν παραγγείλεις από Κίνα είναι λίγο πιο φτηνά αλλά και πολύ πιθανό το τελωνείο. Έχει αναφερθεί όμως ένας τρόπος (priority κάτι) με τον οποίο υποτίθεται ότι γλιτώνεις το τελωνείο. Δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Αν διαλέξεις ευρωπαϊκή αποθήκη έρχονται από Ευρώπη ναι. Πιο γρήγορα, σίγουρα χωρίς τελωνείο αλλά και λίγο πιο ακριβά. Αν παραγγείλεις από Κίνα είναι λίγο πιο φτηνά αλλά και πολύ πιθανό το τελωνείο. Έχει αναφερθεί όμως ένας τρόπος (priority κάτι) με τον οποίο υποτίθεται ότι γλιτώνεις το τελωνείο. Δεν το έχω δοκιμάσει.

Καλησπέρα,

με priority direct mail, δεν εχεις φοβο τελωνειου. 3 φορες εχω ψωνισει ετσι απο Κινα και το ειχα στε χερια μου σε 12 μερες και ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΕΝΙΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι priority line (gearbest) και priority direct mail (banggood) έρχονται χωρίς τελωνείο εγγυημένα.

Μάλιστα από gearbest priority line έρχεται σπίτι σου με ACS ;)

Έχω πάρει laptop κινητό κτλ...

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σας,θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του σαιτ κ. zio10,κ. paoaris και κ. thanos75x για τις απαντήσεις τους,επίσης παιδιά θέλω να μου πείτε εάν γνωρίζετε στο Αliexpress η στο Tomtop που είναι αυτή η επιλογή (priority line, priority direct) γιατί δεν μπορώ να τις βρω πουθενά. Εγώ προσωπικά παιδιά ψωνίζω από Ebay και Αliexpress και ειδικά από το Aliexpess και δεν είχα ποτέ πρόβλημα τελωνείου στο ταχυδρομείο με την παραλαβή των προϊόντων που παράγγελνα, τον δε Αύγουστο τώρα το 2017 στις αρχές του μήνα παρέλαβα από Aliepress ένα κινητό με 4 κάρτες sim για έναν φίλο που το ήθελε για την δουλειά του αξίας 25 ευρώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην παραλαβή, τώρα θα μου πείτε ότι είχε μόνο 25 ευρώ αλλά το δεματάκι δεν είχε ανοιχθεί για να ξέρει ο τελώνης εάν είχε μέσα κινητό αξίας 25 ευρώ η 1025 ευρώ και ήρθε πλήρες στο κουτί του. 

• Like 1
Δημοσ.

Το homtom πολύ ωραίο, αλλά γιατί να είναι σαν το s8 ρε γμτ δεν καταλαβαίνω.

ΑΝΑΛΥΣΗ SAMSUNG S8: 1440 x 2960 pixels

HOMTOM: 720X1440

Δημοσ.

gearbest  -> priority line = 20 ευρω μεταφορικα εξοδα, χωρις τελωνειο
                -> registered air mail = δωρεαν μεταφορικα, αλλα πληρωνεις τελωνειο. 
τα λεω σωστα?

Δημοσ.

gearbest  -> priority line = 20 ευρω μεταφορικα εξοδα, χωρις τελωνειο

-> registered air mail = δωρεαν μεταφορικα, αλλα πληρωνεις τελωνειο. 

τα λεω σωστα?

Καλησπέρα σωστά τα λές. Δεν είναι ομως στάνταρ τα 20 ευρω μεταφορικά για priority line. Εγω έχω πληρώσει για smartwatch 4,50 euro με priority line

Δημοσ.

ΑΝΑΛΥΣΗ SAMSUNG S8: 1440 x 2960 pixels

HOMTOM: 720X1440

Εξωτερικά εννοούσα, ξέρω ότι δεν είναι τα ίδια σε χαρακτηριστικά :)

Εμένα πάντως και η ανάλυση του ht μια χαρά με ικανοποιεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το homtom πολύ ωραίο, αλλά γιατί να είναι σαν το s8 ρε γμτ δεν καταλαβαίνω.

Καλά.... πέρασε και δέν σκούμπισε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...