janus5555 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σας, αποφάσισα να αλλάξω την παλιά πια, μπαταρία στο τηλέφωνο γιατί δεν κρατούσε πια τόοσο πολύ (αν δεν είναι χαλασμένο μη το φτιάχνεις!). Δυσκολεύτηκα να βγάλω την παλιά εξαιτίας της κόλλας που έχουν βάλει αλλά οκ, τα κατάφερα, έβαλα την καινούρια μπαταρία. Αν και ήμουν αρκετά προσεκτικός και έχω κάνει παρόμοιες εγχειρήσεις ουκ ολίγες φορές, έχουμε και λέμε: - δεν λειτουργεί το ηχείο - δεν λειτουργεί η θύρα των ακουστικών - έχω γραμμές στην οθόνη Δοκίμασα να κουνήσω το ηχείο μπας και δεν έκανε καλή επαφή, τπτ. Δοκίμασα αρκετές φορές να βγάλω/καθαρίσω με οινόπνευμα/ξαναβάλω τα βήσματα της οθόνης, τπτ. Έχετε καμιά ιδέα; Και ανταλλακτικά να παραγγείλω δεν ξέρω με τί να ξεκινήσω! Δε παίζει να διέλυσα σε μια εγχείρηση και το ηχείο και την οθόνη..
txcellas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως δεν εβαλες καποιο απο τα καρφακια; Τσεκαρε στο youtube. Oσες φορες ειχα θεμα βοηθηθηκα απειρα. Καποιος θα ειχε στον κοσμο το ιδιο προβλημα και ισως να το ανεβασε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα