vagos12343 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Προσφατα αποφασησα να ρουταρω το κινητο μου lenovo a7000 ακολουθησα καποια βηματα χρησιμοποιώντας το twrp recovery ολα δουλευαν σωστα μεχρι που καπoια στιγμη προσπαθησα να κατεβασω μια custom rom και εκει πια το κινητο μου τα επεξε τελειος.Παει να κανει κανoνικο boot ομως καποια στιγμη σταματαει και μετα κανει απο μονο του reboot.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ανοιξω το twrp recovery ίσως θα μποροσα να κανω κατι με αυτο ευχαρισω παρα πολύ αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα ειμουν ευγνωμων.
billiboo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 οταν λες ολα δουλευαν σωστα τι εννοεις? εκανες αρχικα rout και μολις εβαλες την costum rom κολησε?
dancer_69 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς προσπάθησες να κατεβάσεις custom rom? Για να έχεις bootloop σημαίνει ότι φλασαρες τη ρομ στη συσκευή σου. Πάντως στο needrom έχει αρκετές ρομ για τη συσκευή αυτή, custom αλλά και κάποιες επίσημες εκδόσεις απ' ότι είδα. https://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/a7000/
saruman123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Προσφατα αποφασησα να ρουταρω το κινητο μου lenovo a7000 ακολουθησα καποια βηματα χρησιμοποιώντας το twrp recovery ολα δουλευαν σωστα μεχρι που καπoια στιγμη προσπαθησα να κατεβασω μια custom rom και εκει πια το κινητο μου τα επεξε τελειος.Παει να κανει κανoνικο boot ομως καποια στιγμη σταματαει και μετα κανει απο μονο του reboot.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ανοιξω το twrp recovery ίσως θα μποροσα να κανω κατι με αυτο ευχαρισω παρα πολύ αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα ειμουν ευγνωμων.Δεν μπήκε καλά η rom , ή ήταν Fake .Μπες σε recovery και κάνε μια εκκαθάριση, προσοχή όχι το σύστημα που λέει. Αν δεν κάνεις κάτι αν μπορείς ξανά φλασαρε την επίσημη. Οδηγό θα βρεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/600551-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-flashingmediatek/?fromsearch=1 τις roms στις δίνει ο @dancer_69 με το link.
vagos12343 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καταφερα να βαλω μια rom 4.4 aosp λεγοταν ομως παρατηρησα ενα bug στην αναπαραγωγη βιντεο ας πουμε οταν παω να δω ενα βιντεο απο την συλλογη μου βγαζει μαυρη οθονη ενω ακούγεται ο ηχος το ιδιο στο youtube ευχαριστω επισης που με βοηθησαε αλλιως το κινητο μου θα ηταν αχρηστο τωρα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καταφερα να βαλω μια rom 4.4 aosp λεγοταν ομως παρατηρησα ενα bug στην αναπαραγωγη βιντεο ας πουμε οταν παω να δω ενα βιντεο απο την συλλογη μου βγαζει μαυρη οθονη ενω ακούγεται ο ηχος το ιδιο στο youtube ευχαριστω επισης που με βοηθησαε αλλιως το κινητο μου θα ηταν αχρηστο τωρα. Κάνε εκκαθάριση στην εφαρμογή ή κατέβασε κανένα vlc ή κάποιο άλλο
vagos12343 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δουλεψε το vlc ομως για youtube τι μπορω να κανω?
vagos12343 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ν ακουγεται ο ηχος ομως δεν μορω να δω τιποτα ,μαυρο ειναι το βιντεο και στο chrome γινεται(οταν παω στο youtube apo to site)αλλα εκει σταματαει κατευθειαν και βγαζει κατι νουμερα
vasilissouvlaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ν ακουγεται ο ηχος ομως δεν μορω να δω τιποτα ,μαυρο ειναι το βιντεο και στο chrome γινεται(οταν παω στο youtube apo to site)αλλα εκει σταματαει κατευθειαν και βγαζει κατι νουμερα Ξανακατευασε την εφαρμογή του youtube.
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδέχεται πάλι να έχει bug η rom ... Καμία αξιόλογη δεν έχει? Custom έβαλες να υποθέσω.... Κατέβασε καμία τις προκοπής από το XDA https://forum.xda-developers.com/lenovo-a7000
dancer_69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 H μαύρη οθόνη σημαίνει ότι λείπει κάποιος video codec. Πιθανότατα δε θα περιλαμβάνονται κάποιοι(αφού η ρομ είναι AOSP). Το vlc τα παίζει επειδή η εφαρμογή η ίδια ενσωματώνει αρκετούς.
vagos12343 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον δοκιμασα αρκετες ρομ και βρηκα μια που δουλευε αρκετα καλα ομως το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν δουλευει η εφαρμογη καμερα ενω σε third party εφαρμογες δουλευει μονο η εσωτερικη αμα μπορουσατε να με βοηθησετε και σε αυτο ειμουν ευγνομων.Παρολα αυτα αμα δεν καταφερω πια και να φτιαξω την καμερα θα παω στην αρχικη ρομ(που ειχε αρχικα το κινητο) αφου περισσοτερους μπελαδες μου εφεραν οι καινουργιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα