Προς το περιεχόμενο

External Graphics Development Kit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω θα κλάψω ,

Κοίταγα τις αλλαγές για το High Sierra και έπεσα πάνω σε αυτό :

https://developer.apple.com/development-kit/external-graphics/

Το έχουμε συζητήσει εδω μέσα και μου ξέφυγε?

Να βάλω αγγελία να σπρώξω το pc?

Ο μόνος λόγος που το έχω είναι το gaming, θα μπορούμε άραγε να παίζουμε και games? 

Ναι ξέρω το κόστος είναι αρκετό αλλά αν υπολογίσεις ότι 420 έχει μόνο η κάρτα, τα δίνω και πουλάω το pc μου.

Για πείτε ρε παιδιά αν γνωρίζετε κάτι :)

Δημοσ.

Απο ότι διαβάζω τώρα που το ψάχνω,  το θέμα  τελικά είναι η υποστήριξη απο High Sierra , οπότε θα παίζουν και άλλα external eGpu cases όπως αυτό 

https://www.akitio.com/expansion/node

edit : Αυτό βλέπω να βγαίνει ποιο ακριβό :D και είδα σε review ότι αυτό που προτείνει η Apple είναι αθόρυβο σε σχέση με το Akitio

Δημοσ.

Εξ όσων γνωρίζω, δεν θα απολαύσεις την κάρτα όσο με το TB3. Ότι γίνεται, γίνεται.

προφανώς έχεις μικρότερο bandwidth αλλά εξαρτάται πάντα απο το τι θες να κάνεις.

Δημοσ.

Ναι, το θέμα είναι αν αξίζει να τα σκάσεις για την κάρτα με TB2. Ίσως για gaming να είναι οκ.

Εμένα το μυαλό μου πάει αυτομάτως σε επεξεργασία video 4k στα 500Mb-2Gb.  :) (Περιμένω μπας και βάλει 32 RAM στο MacBook)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιά ήταν πολυ πιο ακριβό το εγχείρημα. Γενικά τα κουτάκια με TB2 έτσουζε η τιμη τους. Πλέον τα TB3 κουτιά ειναι πολυ πιο φτηνά, οποτε το στήνεις κάλλιστα με TB3 και μπορεις να το χρησιμοποιήσεις και σε TB2 mac με τον TB3 σε TB2 adapter της Apple και επίσης το εχεις και μελλοντικά οταν πας σε TB3 mac. Με ενα σμπάρο...

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 2
Δημοσ.

Αν δεν είναι bottleneck τα 20 Gb για το gaming τότε μια χαρά βολεύομαι. Δεν ξέρω τα 40 Gb της thunderbolt 3 μπορεί να τα χρειάζεται για το VR developing.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλα βίντεο YouTube με TB2 external GPU, ρίξε μια ματιά.

Τα έχω δεί, αλλά δεν υπήρχε native υποστήριξη απο το OS γι αυτό και δεν ασχολήθηκα .

Σε άλλους έπαιξε , σε άλλους όχι , άλλοι είχαν κολλήματα που το είχα ψάξει και σε forums κτλ.

Τώρα που θα το υποστηρίζει το λειτουργικό θα το δοκιμάσω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...