Virus200 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Η αληθεια ειναι οτι το περιεργο ειναι οτι οταν ειχε ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ για την συνδεση κατω στο κουτι συγχρονιζε στα 30 και μ ειχε πει να σκεφτω να ζητησω το 30αρι πακετο και οταν ανεβηκαμε πανω στην πριζα μου το router συγχρονιζε στα 40. Παντως ποτε δεν εχω πιασει τοσα. Το ρουτερ μπορει να συγχρονιζει στα 40,37,38 αλλα εγω σχεδον παντα σε speedtest συγχρονιζω στα 33-36
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 5 minutes ago, Virus200 said: Η αληθεια ειναι οτι το περιεργο ειναι οτι οταν ειχε ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ για την συνδεση κατω στο κουτι συγχρονιζε στα 30 και μ ειχε πει να σκεφτω να ζητησω το 30αρι πακετο και οταν ανεβηκαμε πανω στην πριζα μου το router συγχρονιζε στα 40. Παντως ποτε δεν εχω πιασει τοσα. Το ρουτερ μπορει να συγχρονιζει στα 40,37,38 αλλα εγω σχεδον παντα σε speedtest συγχρονιζω στα 33-36 με ασυρματο ειναι λογικο.επισης και 50 να συγχρονιζες στο speedtest θα δεις 46-47.δεν ειναι παραξενο.απλα ενα speedtest ειναι.τα καλα τεστ ειναιαπο καποιον Ftp με μαζικα downlaods. κατω μπορει να συγχρονισε 30 για διαφορους λογους.απο την συσκευη που δοκιμασε ο οτε πχ argus μεχρι να ετυχε να συγχρονισει χαμηλα,μπορει ακομα και να μην εκανε καλη επαφη το καλωδιο που εβαλε.
Virus200 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, poulinos είπε με ασυρματο ειναι λογικο.επισης και 50 να συγχρονιζες στο speedtest θα δεις 46-47.δεν ειναι παραξενο.απλα ενα speedtest ειναι.τα καλα τεστ ειναιαπο καποιον Ftp με μαζικα downlaods. κατω μπορει να συγχρονισε 30 για διαφορους λογους.απο την συσκευη που δοκιμασε ο οτε πχ argus μεχρι να ετυχε να συγχρονισει χαμηλα,μπορει ακομα και να μην εκανε καλη επαφη το καλωδιο που εβαλε. Καλη καρδια υπομονη μεχρι να αλλαξω σπιτι οταν θα τελειωσει το συμβολαιο. Να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη βεβαια με το θεμα αλλα δεν ξερω που να το ανοιξω. Το download μου παιζει οπως ειπαμε στα 33-36 το upload μου ομως ειναι παντα σταθερο στα 4.5-4.7. Δοκιμασα χτες να κανω stream στο twitch λιγο battlefield 1 και απο εκει που επαιζα με σε ολους τους σερβερ με 40-45 ping επαιζα με 130-180. δεν θα επρεπε να ειναι καλυτερο με τετοιο upload? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Virus200
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 18 hours ago, Virus200 said: Καλη καρδια υπομονη μεχρι να αλλαξω σπιτι οταν θα τελειωσει το συμβολαιο. Να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη βεβαια με το θεμα αλλα δεν ξερω που να το ανοιξω. Το download μου παιζει οπως ειπαμε στα 33-36 το upload μου ομως ειναι παντα σταθερο στα 4.5-4.7. Δοκιμασα χτες να κανω stream στο twitch λιγο battlefield 1 και απο εκει που επαιζα με σε ολους τους σερβερ με 40-45 ping επαιζα με 130-180. δεν θα επρεπε να ειναι καλυτερο με τετοιο upload? αν πιταρεις το Upload τοτε να ξερεις οτι θα αρχισει να σου ανεβαινει το ping στο download.γιατι στο παιχνιδι δεν εχεις μονο Download εχεις και Upload.αν το πιταρεις λογω του twitch τοτε θα καθυστερησει το Upload σου στο παιχνιδι οποτε θα σου ανεβασει και το Ping.αλλιως μετα θελει qos ή περιορισμο στο Upload στο twitch.Καλο ειναι βεβαια να εισαι παντα με καλωδιο γιανα παιρνεις τα μεγιστα.οταν εσυ λαμβανεις κατι επισης στελνεις πισω επιβεβαιωση οτι το ελαβες.αν καθυστερησει να παει η επιβεβαιωση θα καθυστερησει και το επομενο πακετο αρα ανεβαζεις Ping.με απλα χαζα λογια. το Upload ειναι πιο ευκολο να πιασει τα 5 απο το να πιασει το download τα 50
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Κάτοχος "50 ρας" vdsl ote εδώ και 5 μήνες, και έχω να πω ότι όσοι μένουν εκτός εμβέλειας για να πιάνουν τα 50 τον ήπιανε... ευτυχώς πιάνω το 5 ρι στο Up κανονικά... down γύρω στα 25 όταν έχει κέφια το bandwidth του οτέ. Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 4997/24981 kbps Attainable Rate(Up/Down) 8760/23301 kbps Noise Margin(Up/Down) 16/7.7 dB Line Attenuation(Up/Down) 10.6/20.6 dB Output Power(Up/Down) 6.4/9.9 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 9/131 Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms INP(Up/Down) 0/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 7/1552 FEC Errors(Up/Down) 186/583760
malias4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Κάτοχος "50 ρας" vdsl ote εδώ και 5 μήνες, και έχω να πω ότι όσοι μένουν εκτός εμβέλειας για να πιάνουν τα 50 τον ήπιανε... ευτυχώς πιάνω το 5 ρι στο Up κανονικά... down γύρω στα 25 όταν έχει κέφια το bandwidth του οτέ. Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 4997/24981 kbps Attainable Rate(Up/Down) 8760/23301 kbps Noise Margin(Up/Down) 16/7.7 dB Line Attenuation(Up/Down) 10.6/20.6 dB Output Power(Up/Down) 6.4/9.9 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 9/131 Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms INP(Up/Down) 0/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 7/1552 FEC Errors(Up/Down) 186/583760 Φιλε μου οταν λες εκτος εμβελειας ποση αποσταση ενοεις; Εχω κανει αιτηση για 50αρα οτε κ σημερα μου ηρθε το ρουτερ. Απλα περιμενω ποτε θα ενεργοποιηθει. Ειναι τωρα 2 εβδομαδες κ ακομα τιποτα. Εσενα ποσο καιρο εκανε μετα που σου ηρθε το ρουτερ να γινει η ενεργοποιηση; Τωρα πιανω με dsl γυρω στα 20mbps , οποτε τι να περιμενω; Ειχες εσυ πριν την vdsl adsl ? Κ αν ναι ποσο επιανες πανω κατω ; Γιατι με τρομαξες λιγο γιατι συγχρονιζεις πολυ χαμηλα εσυ 😪 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από malias4
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, malias4 είπε Φιλε μου οταν λες εκτος εμβελειας ποση αποσταση ενοεις; Εχω κανει αιτηση για 50αρα οτε κ σημερα μου ηρθε το ρουτερ. Απλα περιμενω ποτε θα ενεργοποιηθει. Ειναι τωρα 2 εβδομαδες κ ακομα τιποτα. Εσενα ποσο καιρο εκανε μετα που σου ηρθε το ρουτερ να γινει η ενεργοποιηση; Τωρα πιανω με dsl γυρω στα 20mbps , οποτε τι να περιμενω; Ειχες εσυ πριν την vdsl adsl ? Κ αν ναι ποσο επιανες πανω κατω ; Γιατι με τρομαξες λιγο γιατι συγχρονιζεις πολυ χαμηλα εσυ 😪 είχα κανονικά πριν adsl, και περίμενα πολύ καιρό να μπει Καφάω για vdsl στην περιοχή μου, κανονικά πριν έπιανα 13-14 ΜΑΧ ταχύτητες και up με το ζώρι το 1.... απέχω πάνω κάτω από το κουτί 1 χλμ και κάτι... προσωπικά έχω κάνει παράπονα στον οτέ,ελέγξανε και μου είπαν το κλασικό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά μόνο να σου περάσουμε νέο καλώδιο στο σπίτι... που και εκεί δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάνω κάτι παραπάνω... για να ενεργοποιηθεί το vdsl, μου είχαν βγάλει την πίστη τα μουν@@@πανα... γιατί έσκασε στο καπάκι κατά την αίτηση βλάβη και για 15 ημέρες δεν είχα ΚΑΝ τηλέφωνω/ιντερνετ... ευτυχώς φυσικά και δεν είναι υπολογίστηκαν αυτές οι ημέρες στον συνολικό λογαριασμό... στο τέλος μ είπαν συγγνώμη κλπ.. και μου έδωσαν κάποια gb δώρο και και λεπτά προς κινητά... γνώμη μου, παρέθεσε και εσύ τα στοιχεία του ρουτερ σου να δούμε πάνω κάτω τη βγάζεις... επίσης σε οτε πήγες? αν ναι τι πληρώνεις εσύ τώρα με την 50 ρα? 1
malias4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε είχα κανονικά πριν adsl, και περίμενα πολύ καιρό να μπει Καφάω για vdsl στην περιοχή μου, κανονικά πριν έπιανα 13-14 ΜΑΧ ταχύτητες και up με το ζώρι το 1.... απέχω πάνω κάτω από το κουτί 1 χλμ και κάτι... προσωπικά έχω κάνει παράπονα στον οτέ,ελέγξανε και μου είπαν το κλασικό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά μόνο να σου περάσουμε νέο καλώδιο στο σπίτι... που και εκεί δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάνω κάτι παραπάνω... για να ενεργοποιηθεί το vdsl, μου είχαν βγάλει την πίστη τα μουν@@@πανα... γιατί έσκασε στο καπάκι κατά την αίτηση βλάβη και για 15 ημέρες δεν είχα ΚΑΝ τηλέφωνω/ιντερνετ... ευτυχώς φυσικά και δεν είναι υπολογίστηκαν αυτές οι ημέρες στον συνολικό λογαριασμό... στο τέλος μ είπαν συγγνώμη κλπ.. και μου έδωσαν κάποια gb δώρο και και λεπτά προς κινητά... γνώμη μου, παρέθεσε και εσύ τα στοιχεία του ρουτερ σου να δούμε πάνω κάτω τη βγάζεις... επίσης σε οτε πήγες? αν ναι τι πληρώνεις εσύ τώρα με την 50 ρα? Ναι σε οτε πηγα φιλε μου απο vodafone 24αρα . Οποτε μπορει να περιμενω πολλες μερες ακομα λες ; Το κακο ειναι οτι εχει ληξει το συμβολαιο της βοντα κ απο 20& που εδινα εχει παει 60€ γιατι γυρισε σε αοριστου χρονου οποτε βιαζομαι να συνδεθω να μην φαω αλλο ενα μηνα την 60αρα της βοντα. Τωρα εκανα 50αρα οτε με 31.90€ + 120' σε κινητα κτλ Εδω τα στοιχεια μου οπως ειμαι τωρα ακομα με την voda . Πως σου φαινετε θα πιανω κανενα 40αρι τουλαχιστον vdsl ?
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, malias4 είπε Ναι σε οτε πηγα φιλε μου απο vodafone 24αρα . Οποτε μπορει να περιμενω πολλες μερες ακομα λες ; Το κακο ειναι οτι εχει ληξει το συμβολαιο της βοντα κ απο 20& που εδινα εχει παει 60€ γιατι γυρισε σε αοριστου χρονου οποτε βιαζομαι να συνδεθω να μην φαω αλλο ενα μηνα την 60αρα της βοντα. Τωρα εκανα 50αρα οτε με 31.90€ + 120' σε κινητα κτλ Εδω τα στοιχεια μου οπως ειμαι τωρα ακομα με την voda . Πως σου φαινετε θα πιανω κανενα 40αρι τουλαχιστον vdsl ? τα 40 θα τα πιάνεις σίγουρα... τώρα το αν περιμένεις πολύ η όχι εξαρτάται... λόγο και της επιδημίας του ιού θα υπάρξει μια καθυστέρηση. εγώ πληρώνω με το ίδιο πακέτο που έχεις ίδια τιμή αρε οτε χαχαχα... υπομονή φίλε μου θέλει. Αν και να ξέρεις ό οτε αξίζεις γιατί είναι ο κύριος πάροχος που δίνει γραμμές και δίνει πρώτη προτεραιότητα στους πελάτες του. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Mikelpcpro_GR
malias4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε τα 40 θα τα πιάνεις σίγουρα... τώρα το αν περιμένεις πολύ η όχι εξαρτάται... λόγο και της επιδημίας του ιού θα υπάρξει μια καθυστέρηση. εγώ πληρώνω με το ίδιο πακέτο που έχεις ίδια τιμή αρε οτε χαχαχα... υπομονή φίλε μου θέλει. Αν και να ξέρεις ό οτε αξίζεις γιατί είναι ο κύριος πάροχος που δίνει γραμμές και δίνει πρώτη προτεραιότητα στους πελάτες του. Ναι τωρα εχουν κ αυτοι ζορι με την ολη κατασταση. ε πηγα οτε κ εγω γιατι νευριασα με το 60αρι της βοντα . Γιατι τους ειχα ρωτησει μολις τελιεωσει το συμβολαιο ποσα θα δινω κ μου ειπαν κανονικα οσο δινεις κ τωρα , ενα 20€ κ τσουπ εφαγα την ταπα 😜😜 Και δεν εχει κ εδω βοντα vdsl οποτε λεω ας κανω την μεταφορα. Στους παλιους πελατες απο οτι εχω καταλαβει ο οτε δεν κανει κ καλες εκπτωσεις ε; Μονο στους νεους 🙂
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, malias4 είπε Ναι τωρα εχουν κ αυτοι ζορι με την ολη κατασταση. ε πηγα οτε κ εγω γιατι νευριασα με το 60αρι της βοντα . Γιατι τους ειχα ρωτησει μολις τελιεωσει το συμβολαιο ποσα θα δινω κ μου ειπαν κανονικα οσο δινεις κ τωρα , ενα 20€ κ τσουπ εφαγα την ταπα 😜😜 Και δεν εχει κ εδω βοντα vdsl οποτε λεω ας κανω την μεταφορα. Στους παλιους πελατες απο οτι εχω καταλαβει ο οτε δεν κανει κ καλες εκπτωσεις ε; Μονο στους νεους 🙂 Ναι αυτό ισχύει... ήμουν 6 χρόνια forthnet πληρώντας 32 το μήνα, αλλά οι υπηρεσίες του μου φαίνεται, πολύ κάτω από τους ανταγωνιστές του... και είπα να πάω οτε οπύ είμαι τα τελευταία 2 χρόνια.ευχαριστημένος, ναι αν και πληρώνεις κάτι παραπάνω από τους άλλους... έτσι είναι αν θες να είσαι σε υποστήριξη κλπ. @poulinos Περιμένω και την δικιά σου γνώμη... αξίζει εγώ να φτιάξω την καλωδίωση μου? και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία μου πρόσθεσα, πόσο % αύξηση να δώ; thanks u for read this αν το δεις 1
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 On 03/04/2020 at 20:59, Mikelpcpro_GR said: Κάτοχος "50 ρας" vdsl ote εδώ και 5 μήνες, και έχω να πω ότι όσοι μένουν εκτός εμβέλειας για να πιάνουν τα 50 τον ήπιανε... ευτυχώς πιάνω το 5 ρι στο Up κανονικά... down γύρω στα 25 όταν έχει κέφια το bandwidth του οτέ. Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 4997/24981 kbps Attainable Rate(Up/Down) 8760/23301 kbps Noise Margin(Up/Down) 16/7.7 dB Line Attenuation(Up/Down) 10.6/20.6 dB Output Power(Up/Down) 6.4/9.9 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 9/131 Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms INP(Up/Down) 0/1 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 7/1552 FEC Errors(Up/Down) 186/583760 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ειναι must ειδικα για σενα που εισαι μακρυα.απλα το αναφερω αμα δεν το εχεις κανει. 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, poulinos είπε https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf ειναι must ειδικα για σενα που εισαι μακρυα.απλα το αναφερω αμα δεν το εχεις κανει. Σου έχω στείλει pm, για βοήθεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα