Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Να 'μαι και γω! Μετά από 12 μήνες αναμονής μέχρι να πάρει ρεύμα η καμπίνα που έχω 40-50 μέτρα από την πολυκατοικία... Από τη μέρα που έκανα τα συμβόλαια, πέρασαν σχεδόν 2.5 εβδομάδες (μεσολάβησε και το Πάσχα) μέχρι να ενεργοποιηθώ. Το αστείο είναι πως τη μέρα ενεργοποίησης, τους κάλεσα το πρωί να μου πουν σε τι σταδιο βρίσκεται η αίτηση και μου είπαν "μα δεν βλέπουμε διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή σας"... Και γυρίζοντας σπίτι, είδα το modem συγχρονισμένο στα 100! Θεαματική αλλαγή μιας και εως τώρα η περιοχή (κέντρο "Αλυσίδα") σήκωνε μόνο ADSL εως 10mbps με το ζόρι!
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 13 minutes ago, billdanos said: Να 'μαι και γω! Μετά από 12 μήνες αναμονής μέχρι να πάρει ρεύμα η καμπίνα που έχω 40-50 μέτρα από την πολυκατοικία... Από τη μέρα που έκανα τα συμβόλαια, πέρασαν σχεδόν 2.5 εβδομάδες (μεσολάβησε και το Πάσχα) μέχρι να ενεργοποιηθώ. Το αστείο είναι πως τη μέρα ενεργοποίησης, τους κάλεσα το πρωί να μου πουν σε τι σταδιο βρίσκεται η αίτηση και μου είπαν "μα δεν βλέπουμε διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή σας"... Και γυρίζοντας σπίτι, είδα το modem συγχρονισμένο στα 100! Θεαματική αλλαγή μιας και εως τώρα η περιοχή (κέντρο "Αλυσίδα") σήκωνε μόνο ADSL εως 10mbps με το ζόρι! γεια σας απο οτε ειμαστε.στο site δεν βλεπουμε διαθεσιμοτητα για vdsl. μα εχω vdsl. οκ ενημερωνω να σας γυρισουν σε adsl.δεν θα πρεπε να εχετε:P 1
skiabox Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Πως μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την ηλεκτροδότηση μιας καμπίνας;
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 τετοιες πληροφοριες το ποτε θα γινει ηλεκτροδοτηση κτλ μην περιμενεις να τις μαθεις.ναι μεν απο καποιο εργολαβο της δεη αλλα το ποτε δεν νομιζω να βρεις ατομο ευκολα να σου πει το ποτε εχει κανονιστει.επισης οτι θα παρει ρευμα η καμπινα δεν σημαινει οτι επομενη μερα θα δεις διαθεσιμοτητα.ειναι και η ινα να φτασει μεχρι εκει και ολη η παραμετροποιηση στην αλλη πλευρα που φτανει η ινα.οχι οτι ειναι τιποτα τρελο αλλα δεν ξερεις το ποτε θα το κανουν ή αν θα χρειαστει αλλος εξοπλισμος. 11 minutes ago, skiabox said: Πως μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την ηλεκτροδότηση μιας καμπίνας;
skiabox Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ που μένω είναι όλα έτοιμα μιας και έγινε ανακαίνιση όλος ο δρόμος από τον Δήμο (άσφαλτος, πεζοδρόμια, οπτικές ίνες). Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι οι καμπίνες vdsl που μπήκαν (από τον ΟΤΕ) δεν ήταν προγραμματισμένο να μπουν από τα εξελάκια της EETT. Δεν ήμουν στις λίστες δηλαδή. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από skiabox
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 minutes ago, skiabox said: Εδώ που μένω είναι όλα έτοιμα μιας και έγινε ανακαίνιση όλος ο δρόμος από τον Δήμο. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι οι καμπίνες vdsl που μπήκαν (από τον ΟΤΕ) δεν ήταν προγραμματισμένο να μπουν από τα εξελάκια της EETT. Δεν ήμουν στις λίστες δηλαδή. Μπορει απλα να μην εχουν ενημερωθει.σε καθε περιπτωση κανεις υπομονη να δεις διαθεσιμοτητα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 hour ago, skiabox said: Πως μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την ηλεκτροδότηση μιας καμπίνας; Ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ, Τοξότης (ακα Καλογρίτσας)...
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 minutes ago, ThReSh said: Ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ, Τοξότης (ακα Καλογρίτσας)... αν παρει εκει και πει ποτε θα δωσετε ρευμα δεν μπορω να φανταστω την συνεχεια.
skiabox Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Εχω στείλει email ήδη και ΔΕΔΔΗΕ και στον τοπικό εργολάβο που βάζει καμπίνες του ΟΤΕ στη Λάρισα (ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ).
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Και πες οτι σου λενε οτι θα βαλουμε ρευμα σε 20 μερες.αν δεν τελειωσει και οτι αλλοεχει να γινει δεν θα δωθει διαθεσιμοτητα.στο οτι αλλο εχει να γινει μπορει να ειναι το οτιδηποτε.οποτε οτι μπηκε ρευμα δεν λεει κατι.μπορει να εχει μπει ρευμα οπως εχει γινει σε kv της vodafone στην φρεαττυδα εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν δινει η voda διαθεσιμοτητα.οποτε διαθεσιμοτητα θα εχεις οταν θα το πει το Site και οχι οταν τελειωσει η δεη τα εργα.
Virus200 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 12/4/2018 στις 9:49 ΠΜ, billdanos είπε Να 'μαι και γω! Μετά από 12 μήνες αναμονής μέχρι να πάρει ρεύμα η καμπίνα που έχω 40-50 μέτρα από την πολυκατοικία... Από τη μέρα που έκανα τα συμβόλαια, πέρασαν σχεδόν 2.5 εβδομάδες (μεσολάβησε και το Πάσχα) μέχρι να ενεργοποιηθώ. Το αστείο είναι πως τη μέρα ενεργοποίησης, τους κάλεσα το πρωί να μου πουν σε τι σταδιο βρίσκεται η αίτηση και μου είπαν "μα δεν βλέπουμε διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή σας"... Και γυρίζοντας σπίτι, είδα το modem συγχρονισμένο στα 100! Θεαματική αλλαγή μιας και εως τώρα η περιοχή (κέντρο "Αλυσίδα") σήκωνε μόνο ADSL εως 10mbps με το ζόρι! Μπράβο φίλε μου να την χαίρεσαι την γραμμή κάλο κάψιμο. Και ήμαστε μαι εμείς στην αλυσίδα που συγχρονιζουμε στα 35 και λέμε ευχαριστώ που ανήκουμε σε καμπίνα που δεν θα αναβαθμιστεί
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 On 13/4/2018 at 4:33 ΜΜ, Virus200 said: Μπράβο φίλε μου να την χαίρεσαι την γραμμή κάλο κάψιμο. Και ήμαστε μαι εμείς στην αλυσίδα που συγχρονιζουμε στα 35 και λέμε ευχαριστώ που ανήκουμε σε καμπίνα που δεν θα αναβαθμιστεί Οσοι ειναι απο το αστικο κεντρο ειναι πλεον οι ατυχοι.ναι μεν οι πρωτοι που πηραν vdsl αλλα τωρα την εκατσαν.εκτος αν καποια στιγμη πουν οτι οκ αναβαθμιζονται και αυτες για να παρει ο κοσμος 100 και 200.αλλα ακομα και να γινει θα αργησει.επισης σωστη καλωδιωση για να παρει καποιος τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Virus200 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε Οσοι ειναι απο το αστικο κεντρο ειναι πλεον οι ατυχοι.ναι μεν οι πρωτοι που πηραν vdsl αλλα τωρα την εκατσαν.εκτος αν καποια στιγμη πουν οτι οκ αναβαθμιζονται και αυτες για να παρει ο κοσμος 100 και 200.αλλα ακομα και να γινει θα αργησει.επισης σωστη καλωδιωση για να παρει καποιος τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Ναι δυστυχως ειμαι πολυ κοντα στο ΑΚ και με το νομο που εχουν βγαλει για κατω απο 500μ νομιζω δεν θα παρω απο καμπινα. Ετσι την εχω την καλωδιωση αλλα δεν παει παραπανω το download φταει το ΑΚ φταει οτι ειναι παλια η πολυκατοικια δεν ξερω υπομονη μεχρι να παω σε αλλο σπιτι που θα κοιταξω να παιρνει απο καμπινα σε ευχαριστω πολυ παντως που μπηκες στην διαδικασια να μου δειξεις για την καλωδιωση
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 αν και κατω εχεις τα ιδια τοτε δεν φταιει κατι σε εσενα και ουτε μπορεις να κανεις πολλα.ειναι και τα καλωδια εδω και 100 χρονια. 6 minutes ago, Virus200 said: Ναι δυστυχως ειμαι πολυ κοντα στο ΑΚ και με το νομο που εχουν βγαλει για κατω απο 500μ νομιζω δεν θα παρω απο καμπινα. Ετσι την εχω την καλωδιωση αλλα δεν παει παραπανω το download φταει το ΑΚ φταει οτι ειναι παλια η πολυκατοικια δεν ξερω υπομονη μεχρι να παω σε αλλο σπιτι που θα κοιταξω να παιρνει απο καμπινα σε ευχαριστω πολυ παντως που μπηκες στην διαδικασια να μου δειξεις για την καλωδιωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα