Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα good.Αδειασε η μπαταρία και το φόρτισα ξανά ως το τέρμα κι όλα καλά.

Την άφησες να σβήσει τελείως δηλαδή ε? 

Οκ θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Πέρασα και το εγώ το official εχθές με restore. Παρατήρησα λίγο ότι τσιμπάει σε μερικά animations στο ipad pro 9.7 1st gen αν δεν κάνω λάθος μου ήπιε για κάποιον λόγο την μπαταρία στο standby (μένει να το εξακριβώσω) κατά τα άλλα καλοδεχούμενες οι αλλαγές. Είχα βάλει και το beta.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τραγική κατανάλωση μπαταρίας, με κλειστό wifi & bluetooth. Από τις 6 μέχρι τις 9:15 ήμουν σε επαγγελματικό ραντεβού με το τηλέφωνο στο αθόρυβο και δεν το ακούμπησα καν. Επίσης στις 17:45 βλέπετε το κινητό να φορτίζει (μέχρι τις 17:55), γιατί οδηγούσα και φόρτιζε με τον φορτιστή αυτοκινήτου... 

Όλα αυτά σε 7Plus.... ούτε θέλω να ξέρω τί γίνεται σε 7άρι κανονικό με τη μικρότερη μπαταρια....

JWsejktnRDqcnEXHMEovGQ.jpg

t6mOLrg5SMqFlo8Zni6wNw.jpg

Update.. ενώ σας γράφω στο laptop χωρίς να έχω ακουμπήσει κινητό, 12 λεπτά αργότερα έχω χάσει 4% μπαταρία...

Οκ, πλέον δεν ειναι αστείο...

h2-W12ocS9emR5ZDC_wrVg.jpg

Σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι φυσιολογική κατανάλωση. Στην πρώτη μου μέρα με το iOS 11 στο 7 plus δεν είδα πάνω από 3-4% διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας σε σχέση με πριν. Δες στα στατιστικά της κατανάλωσης τι είναι αυτό που καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.

Δημοσ.

Αυτο που αφαιρεσαν το air drop απο το control center  ειναι τελειως ακυρο ,δεν με βολευει καθολου εκανα συχνη χρηση .

Καλημέρα, δοκίμασε το παρατεταμένο πάτημα στα κουμπιά τού Control Centre. 

Δημοσ.

Εκεί που είναι τα δίκτυα θα σου βγάλει και το  Airdrop και το Hotspot. Στον φακό θα σου βγάλει dimmer, στο ρολόι ένα timer στην κάμερα 4 επιλογές κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που είναι τα δίκτυα θα σου βγάλει και το  Airdrop και το Hotspot. Στον φακό θα σου βγάλει dimmer, στο ρολόι ένα timer στην κάμερα 4 επιλογές κλπ.

Εδωσες λυση δεν το ειχα παρει γραμμη αυτο .Σε ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στη φωτεινότητα κρύβεται το Night Shift.

https://www.dropbox.com/s/ws2tojyx0qvzdas/File%2021-09-2017%2C%2009%2003%2046.mp4?dl=0

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Η μπαταρία έχει κολλήσει στο 100% εδώ και μισή ώρα ύστερα από βραδινή φόρτιση. Bug? SE 32GB

Κάθε πρωί ακούω ραδιόφωνο και διαβάζω mails και στα πρώτα 20-30 λεπτά είναι στο 100%. SE 64GB.

Δημοσ.

Η μπαταρία έχει κολλήσει στο 100% εδώ και μισή ώρα ύστερα από βραδινή φόρτιση. Bug? SE 32GB

Δεν είναι Bug το SE έχει πάρα πολύ καλή αυτονομία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...