Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδη δεν βγάζω άκρη τα live photos που εχει, τι το διαφορετικό εχουν? Ακουμπάω πάνω τους, αλλα δεν βλέπω κατι...

Ενώ βλέπεις τη φωτό κάνε swipe προς τα πάνω για να δεις το νέο μενού. :)

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ipad 9'7 2017 το ios11 πετάει!!! Άσε που το multitasking

με το νεο dock τα σπάει... και το multitasking με υπέρθεση ότι πρέπει για δουλειά ή social και ταυτόχρονα chat.

Το έβαλα και σε iphone SE. και κει καλό. φαίνεται ελαφρύτερο από το 10 οι εφαρμογές φαίνεται πως ανοίγουν καλύτερα ίσως γιατί υποστηρίζει μόνο x64 bit

εφαρμογές και το touch ID φαίνεται γρηγορότερο.

Γενικά, σε ipad 9'7 2017 και iphone SE πολύ καλό. σίγουρα πιο γρήγορο και πιο καλά animations.

Συγχαρητήρια στην apple.

Δημοσ.

Ipad Pro 12.9 ολα οκ.... Το drag & drop ειναι sooooo f.....ing smooth....  :-)

Το 7+ το απογευματακι οταν γυρισω για να του κανω ενα proper install... :-D

Soooo, μπηκε και στο 7+ , εγινε και update το watch series 2 στο Watch OS 4... και ολα ειναι αψογα.... 

Aπο αποψη ''fast'' δεν ειναι και καμια δραματικη αλλαγη βεβαια. :P

Δημοσ.

Ενώ βλέπεις τη φωτό κάνε swipe προς τα πάνω για να δεις το νέο μενού. :)

Βασικά αναφερομαι στις ταπεετσαρίες και στην ενότητα live. Αναφερει να πατησω στην οθονη για να δω κινηση, αλλα δεν

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα αυτά τα προβλήματα έχουν επιλυθεί, θα το δοκιμάσω σε ένα plus και στο mini 2 να σας μεταφέρω εντυπώσεις, πάντως το βήμα είναι αρκετά ουσιαστικό..

Δημοσ.
Απίστευτη αίσθηση smoothness στο 6S, το touch id ξεκλείδωμα ακαριαίο πλέον, οι εφαρμογές και τα μενού επίσης ανοίγουν γρηγορότερα και πολλά χρήσιμα features όπως do not disturb όταν είσαι στο αυτοκίνητο, και ένα το οποίο ήταν ευχάριστη έκπληξη για εμένα, το long exposure στις live photos. 

Αίσθηση ολοκαίνουργιας συσκευής πλέον και σίγουρα μεγαλύτερη διαφορά (κυρίως στο responsiveness) σε σχέση με την περσυνή μετάβαση απο 9 σε 10. Συσκευή του 2015 που τρέχει πιο γρήγορα απ' ότι με το λογισμικό που είχε δύο χρόνια πρίν, μόνο η Apple. Έτη φωτός μπροστά πλέον οι άνθρωποι, άπειρο respect.

Συμφωνώ απόλυτα καθώς κι εγώ το πέρασα σε 6s. Κατέβασα και κάποιες AR εφαρμογές κι έμεινα έκπληκτος!!! Συσκευή του 2015!!! Αλλά όχι χαζοί είμαστε που έχουμε iPhone!!!!

Δημοσ.

Χάθηκε το auto brightness ή κάνω λάθος;

Χαθηκε αλλα υπαρχει να το ενεργοποιησεις εννοειται. Απλα για δικους τις λογους η apple το εκρυψε. :P

Δημοσ.

Χαθηκε αλλα υπαρχει να το ενεργοποιησεις εννοειται. Απλα για δικους τις λογους η apple το εκρυψε. :P

Μπορεί να το απενεργοποιήσουμε κατά λάθος και να χαλάσει όλη η εμπειρία χρήσης  :-D  :cry:

Δημοσ.
Ο χρήστης koumos είπε:
7 πλας, το έβγαλα από το φορτιστή στις 8 το πρωί σήμερα. Είχε τελειώσει το update χθες στη 1 το βράδυ. 

Όλα ανοιχτά όπως πάντα.

4G σερφάρισμα, λίγο fb, λίγο insta, no app updates, no phone calls..χρήση ως συνήθως δηλαδή... 

39% μπαταρία τώρα 6 ώρες μετά ενώ συνήθως είμαι στο 70%.

Δώστε λίγες μέρες στη συσκευή να ολοκληρώσει τις διεργασίες που γίνονται στο background μετά την αναβάθμιση. Ένα σωρό πράγματα άλλαξαν, λογικό να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση μέχρι να καλιμπραριστεί πάλι.

Όλα good.Αδειασε η μπαταρία και το φόρτισα ξανά ως το τέρμα κι όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγική κατανάλωση μπαταρίας, με κλειστό wifi & bluetooth. Από τις 6 μέχρι τις 9:15 ήμουν σε επαγγελματικό ραντεβού με το τηλέφωνο στο αθόρυβο και δεν το ακούμπησα καν. Επίσης στις 17:45 βλέπετε το κινητό να φορτίζει (μέχρι τις 17:55), γιατί οδηγούσα και φόρτιζε με τον φορτιστή αυτοκινήτου... 

Όλα αυτά σε 7Plus.... ούτε θέλω να ξέρω τί γίνεται σε 7άρι κανονικό με τη μικρότερη μπαταρια....

JWsejktnRDqcnEXHMEovGQ.jpg

t6mOLrg5SMqFlo8Zni6wNw.jpg

Update.. ενώ σας γράφω στο laptop χωρίς να έχω ακουμπήσει κινητό, 12 λεπτά αργότερα έχω χάσει 4% μπαταρία...

Οκ, πλέον δεν ειναι αστείο...

h2-W12ocS9emR5ZDC_wrVg.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...