Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ταχύτατο σε iPhone 7 ,με το auto brightness δεν ξέρω τι έχει γίνει είναι σαν να υπάρχει αλλά χωρίς επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.μεχρι στιγμής έχω δει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας

Δημοσ.

Πότε δεν αναβαθμίζουμε day one. Κανόνας. Αφήνουμε να βγουν τα πρώτα bugs και αναβαθμίζουμε στο πρώτο major update.

Δημοσ.

Πότε δεν αναβαθμίζουμε day one. Κανόνας. Αφήνουμε να βγουν τα πρώτα bugs και αναβαθμίζουμε στο πρώτο major update.

Αυτό που λες ονομάζεται Beta και στην συγκεκριμένη έκδοση υπήρξαν 10 Beta σύνολο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γουστάρω να γίνομαι και beta tester. 

Αν δεν αναβαθμίσει κανείς μας πώς θα βρεθούν τα bugs οεο?

• Like 1
Δημοσ.

Ολα ωραια δεν μ'αρεσει στην μπαρα με τα notifications που την εκαναν σαν κλειδωμα οθονης, τι σαν δηλαδη, ακριβως σαν κλειδωμα...

Χαλασε η ομορφια της θολουρας που ειχε, τωρα με μπερδευει...

Δημοσ.

Το Ikea places δεν το βλέπω διαθέσιμο πάντως στο ελληνικό App Store. Υπάρχει μόνο στο αμερικάνικο

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Battery drain κι από εμένα σε 7plus.

Μέχρι τώρα δεν παρατήρησα καμία διαφορά στο δικό μου. Βγήκε από το φορτιστή στις 8 το πρωί και τώρα είναι στο 87%

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν παρατήρησα καμία διαφορά στο δικό μου. Βγήκε από το φορτιστή στις 8 το πρωί και τώρα είναι στο 87%

Με ολα ανοιχτα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Με ολα ανοιχτα?

Ναι πάντα είναι όλα ανοιχτά. Άκουσα και μισή ώρα μουσική στο δρόμο προς το γραφείο με τα airpods, και έκανε και 3-4  app updates. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...