imoras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Από ότι διάβασα παραπάνω έκανε αναβάθμιση σε όλες τις συσκευές ακόμα και στις παλαιότερες χωρίς να κολάει ή να ξενερώνει τον χρήστη. Αρχίζω και συμπαθώ όλο και πιο πολύ την Apple. 1
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Από ότι διάβασα παραπάνω έκανε αναβάθμιση σε όλες τις συσκευές ακόμα και στις παλαιότερες χωρίς να κολάει ή να ξενερώνει τον χρήστη. Αρχίζω και συμπαθώ όλο και πιο πολύ την Apple. Δές το Mini 2 και το Air... 1
DaemonLord92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δές το Mini 2 και το Air... Το air κολλουσε απο το 10 οταν το εβαλα στης αδερφης μου το μετανιωσα πικρα γτ απο τοτε με ζαλιζει οτι κολλαει!
wazomania Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ γρήγορο το κινητό μου προς το παρόν πετάει. iPhone 6
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το air κολλουσε απο το 10 οταν το εβαλα στης αδερφης μου το μετανιωσα πικρα γτ απο τοτε με ζαλιζει οτι κολλαει! Η 10.3.3 το στρώνει όμως λόγο του AFPS.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαι ο μόνος που το 7 πλας μου νομίζω ότι "βάρυνε" λίγο μετά το update? Σα να lagarei ένα κλικ.... Κανένα θέμα στο 7plus. Το αντίθετο θα έλεγα. Το μόνο που με "ενοχλεί" είναι ο σχεδιασμός του νέου dialer που είναι αδιάφορος...
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το 5S μου παρόλο που είναι παλιά συσκευή, πηγαίνει περίφημα, καθόλου lag. Άρα, όταν θέλουν ΓΙΝΕΤΑΙ. Το έβαλα σε 5s χθες. Αξίζει να το βάλει κάνεις. Έγινε αισθητά πιο γρήγορο στην απόκριση της συσκευής γενικά. Οι εφαρμογές πάλι κάνουν το ίδιο χρόνο να φωρτοσουν. Επίσης σημαντικό είναι πως To iPhone 5s γινεται πιο αργο με το iOS 11. iOS 11 on the iPhone 5S: Slower, but not quite slow Some of the iOS 11 apps don't fare too badly, in absolute terms. But there are some fairly significant regressions, particularly in Mail, Notes, and Maps; and boot time goes way up (though totally rebooting your phone is not something you're actually going to do all that often). These are, in the scheme of things, small differences, but seconds and fractions of seconds spent waiting on a phone over its lifetime do add up. The phone's single gigabyte of RAM is also starting to feel seriously restrictive, particularly in Safari, where tab reloading is a common phenomenon once you have more than two or three tabs in memory at a time. 3
DaemonLord92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Η 10.3.3 το στρώνει όμως λόγο του AFPS. Να σου πω αγνοω την τυχη του πλεον γιατι μενω μονος πλεον ;P Να σου πω, παρατηρω ενα πολυμικρο stutter στο animation οταν κανω 3d touch σε ενα εικονιδιο στο (6s plus). Ειμαι ο μονος που εχει αυτο το θεμα? Στο 7 plus δεν υπαρχει αυτο.
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να σου πω αγνοω την τυχη του πλεον γιατι μενω μονος πλεον ;P Να σου πω, παρατηρω ενα πολυμικρο stutter στο animation οταν κανω 3d touch σε ενα εικονιδιο στο (6s plus). Ειμαι ο μονος που εχει αυτο το θεμα? Στο 7 plus δεν υπαρχει αυτο. Στο 6S δεν έχω θέμα
Jophiel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δές το Mini 2 και το Air... Εντάξει... Μιλάμε για μοντέλα του 2013 με τον A7 και 1GB RAM και όλα αυτά σε οθόνες ηψηλής ανάλυσης σε σχέση με 5s...
armatron Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τελείως το wifi από το control center, το μόνο που κάνει είναι να σε αποσυνδέει από το δίκτυο σου. Ίσως φταίει η beta που χρησιμοποιώ, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; (iphone 5s) το ειδα χθες = Κανει μια προσωρινη αποκοπη απο δικτυο το πρωτο κλικ αλλα σε αφηνει συνδεδεμενο στις συσκευες σου κτλπ....
Nicktech Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Βλάχος... βΡαχος... Αστα αυτά απόλυτο δίκιο εχει... σε αυτά την Apple δεν μπορεις να την πεις κατι !
dareios21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κανένα θέμα στο 7plus. Το αντίθετο θα έλεγα. Το μόνο που με "ενοχλεί" είναι ο σχεδιασμός του νέου dialer που είναι αδιάφορος... συμφωνώ. ο προηγούμενος dialer ηταν μακραν καλυτερος... είναι λίγο σπαστικό αυτο το bold που παίζει παντου 1
boulevar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Θετικό το να μπορείς να ανοίγεις και να κλείνεις τα δεδομένα από το control center.Προφανως..
Paralizer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αναβάθμιση σε 6άρι. Άψογο μέχρι στιγμής. Απροβλημάτιστα όλα και αισθητά πιο ταχύτατο. Κύριο χαρακτηριστικό για μένα η απελευθέρωση 2,5gb από το κινητό μου!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα