Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έκανα κ εγώ εγκατάσταση στο 7 plus , όλα μια χαρά , για μπαταρία δεν έχω τσεκάρει ακόμη. Πρώτη μου εντύπωση έδωσε νέα εικόνα στο όλο περιβάλλον χρήσης ωραία εικονίδια πιο μίνιμαλ κ επίπεδα, ωραίο πληκτρολόγιο και καλοδεχούμενες οι ανανεώσεις στις εφαρμογές page, keynote κτλ. η μόνη παραφωνία είναι το apll store με μενού τύπου του Apple Music, δηλαδή δύσχρηστο και μπερδεμένο περιβάλλον , αυτά ... Αν κάποιος έχει κάνει εγκατάσταση σε iPad Air (1 generation ) ας μας πει εντυπώσεις είναι γρήγορο ή σέρνεται ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 5S μου παρόλο που είναι παλιά συσκευή, πηγαίνει περίφημα, καθόλου lag.

Άρα, όταν θέλουν ΓΙΝΕΤΑΙ.

(EDIT-Επισήμανση: δεν εννοώ βεβαίως οτι είναι πιο γρήγορο απ ότι με ios 10 :-))

Επεξ/σία από zedsdead
  • Like 3
Δημοσ.
Αν το χει καποιος σε 5s η σε ipad mini 2, ας γραψει μια γνωμη...

Το έβαλα σε 5s χθες. Αξίζει να το βάλει κάνεις. Έγινε αισθητά πιο γρήγορο στην απόκριση της συσκευής γενικά. Οι εφαρμογές πάλι κάνουν το ίδιο χρόνο να φωρτοσουν. Επίσης σημαντικό είναι πως

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω εγκαταστήσει σε iPhone 6S, iPhone SE και σε iPad Mini 2. Λοιπόν τα πρώτα δύο πηγαίνουν κυριολεκτικά σφαίρα, μάλιστα κάποια τεστ που είδα έχει αυξηθεί και η απόδοση τους. Τώρα στο iPad Mini 2 το οποίο έχει το ίδιο σχεδόν Hardware με το Air, γίνεται δυστυχώς πιο αργό, οπότε έκανα εκεί Downgrade στην 10.3.3. 

Πέρα από αυτό, το λειτουργικό σύστημα είναι άψογο, κάτι που ακόμα να συνηθίσω μετά από τόσους μήνες που το τρέχω, είναι το AppStore το οποίο δεν ξέρω, δεν μου γεμίζει το μάτι με τον καινούργιο σχεδιασμό. Θέμα συνήθειας είναι φυσικά.

Στον τομέα AR, μερικά Demos που δοκίμασα όσο το είχα σε Beta, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η ακρίβεια του ARKit, πολύ καλή υλοποίηση άμα σκεφτεί κανείς ότι δεν χρειάζεσαι έξτρα Hardware για να λειτουργήσει.

Καινούργιος έντονος σχεδιασμός overall, έχει κάτι το διαφορετικό, στην αρχή ήμουν σκεπτικός, αλλά τελικά το συνήθισα.

Έξτρα Feature το οποίο είναι ωραίο είναι η επεξεργασία των Live Photos, δηλαδή μπορεί κάποιος να επιλέξει από μία Live Photo πιο κομμάτι της φωτογραφίας θέλει ως KeyFrame, δηλαδή αν τράβηξες μία φωτογραφία και ήταν κουνημένη, μπορείς να πατήσεις επεξεργασία και να επιλέξεις κάποιο άλλο Frame που είναι καθαρό. 

Κάνοντας Swipe Up σε μία Live Photo μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικές Live Photos όπως πχ Endless Loop, Loop που κάνει Reverse στην αρχική θέση και Long Exposure όταν τραβάς φωτογραφίες από νερά όπως πχ κάποιον καταρράκτη για να λάβεις ένα ψευδοεπαγγελματικό εφέ.

Στο Apple Music μπορείς πλέον να έχεις κοινοποιημένες λίστες αναπαραγωγής για να μοιράζεσαι τα τραγούδια με τους φίλους σου, το ίδιο ουσιαστικά που προσφέρει και το spotify.

Η εφαρμογή της κάμερας έχει επίσης μικροαλλαγές, περισσότερα φίλτρα και η επιλογή των φίλτρων έχει καινούργιο UI.

Lockscreen, πατώντας το κουμπί για την Lockscreen η οθόνη ανάβει με ένα σταδιακό μαύρο Fade In ανάλογα με την φωτεινότητα της φωτογραφίας από το πιο σκοτεινό κομμάτι στο πιο φωτεινό.

Control Center, πλέον μπορείς να έχεις Screen Recording στο Control Center, Κουμπί ενεργοποίησης των δεδομένων και άλλα διάφορα καλούδια, από θέμα σχεδιασμού δεν είναι το αγαπημένο μου, αλλά το συνηθίζεις με την πάροδο του χρόνου.

Notification Center ή καλύτερα να πω Lockscreen αφού πλέον σε παραπέμπει στην Lockscreen αντί γα το παλιό Notification center.

Ανανεωμένα εικονίδια όπως το AppStore, Χάρτες, Επαφές, iTunes Store κλπ.

Screenshots, πλέον όταν βγάζεις μία Screenshot σου δίνει την επιλογή να την ανοίξεις επιτόπου, να την επεξεργαστείς και να την μοιραστείς. Κάτι παρόμοιο που έχουμε δει σε Jailbreak Tweaks στο παρελθόν.

Η αυτόματη φωτεινότητα έχει μεταφερθεί στις έξτρα λειτουργίες προσβασιμότητας. Αν και δεν ενοχλεί μιας και λειτουργεί άψογα η αυτόματη φωτεινότητα.

iMessage και εκεί έχουμε ανανεωμένο σχεδιασμό καθώς το Store και οι εφαρμογές έχουν μεταφερθεί σε μία οριζόντια μπάρα στο κάτω μέρος. (Προσωπικά το βρίσκω Bloated αλλά γούστα είναι αυτά)

Προβλήματα; Σε μερικές εφαρμογές όπως το Telegram Messenger ή άλλες Messaging εφαρμογές, το UI που πατάς για να πληκτρολογήσεις δεν έχει ενημερωθεί για το IOS 11, ως αποτέλεσμα όταν πατήσεις τα Emoji το καινούργιο UI είναι πιο ψηλό και κρύβει τα πάντα απο πίσω μαζί και το κουμπί αποστολής καθώς και το κείμενο που πληκτρολόγησες, Workaround? απλά αλλάζεις ξανά από τα Emoji στο πληκτρολόγιο και όλα είναι εντάξει.

Οι 32Bit εφαρμογές δεν λειτουργούν πλέον, αναμενόμενο καθώς η Apple είχε ενημερώσει τους Developer με την κυκλοφορία του 5S να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους, υπάρχουν ελάχιστες 32Bit και κυρίως είναι εφαρμογές που είναι νεκρές μιας και οι Developer τις έχουν εγκαταλείψει εδώ και χρόνια.

Στις σημειώσεις μπορείς πλέον να σκανάρεις έγραφα και να γράψεις πάνω τους

Τέλος το ARKit είναι συμβατό στα iPhone από το iPhone 6S/SE και μετά.

• Like 13
Δημοσ.

Ειναι λίγο @@αρια το ζήτημα της μη απενεργοποίησης του WiFi και Bluetooth κατευθείαν! Δηλαδη δεν εχει νόημα απλά η αποσύνδεση αν πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις για να τα απενεργοποίησω!

• Like 5
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που το 7 πλας μου νομίζω ότι "βάρυνε" λίγο μετά το update? Σα να lagarei ένα κλικ....

• Like 1
Δημοσ.

Το εκανα και εγω χτες σε 7 plus και ipad air 2 .

Στο ipad δειχνει πολυ smooth  που δεν το περιμενα λογω της παλαιοτητας του μοντελου .στο plus  παει σφαιρα ,πολλες οι αλλαγες και οι προσθηκες  .

Το πληκτρολογιο με χαλαει λιγο κυριως οταν κανεις swipe down για να βαλεις τους αλλους χαρακτηρες ,οταν πληκτρολογεις γρηγορα δεν ειναι πρακτικο καθως μερικες φορες δεν το παιρνει .

Και το θεμα με το wifi στο control  center .

Nομιζω πως ειναι ειναι το update  με τις περισσοτερες  αλλαγες στο ios τουλαχιστον απο οσο μπορω να θυμηθω .Για το ipad σιγουρα ειναι παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Στο SE δείχνει να έχει πιο γρήγορη απόκριση συγκριτικά με iOS 10... Θετικές οι αλλαγές που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...