Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιζα ότι το Augmented Reality θα ήταν μόνο στα καινούρια iPhone (8 & X).

Από ότι φαίνετε είναι του iOS 11. Nice.

Άρα το iPhone 8 με το 7 μόνο στο hardware αλλάζουν;

Εννοείτε και το γυαλλί για το wireless charging.

Δημοσ.

Κάτσε ρε Apple...μισο λεπτό.Ταυτόχρονη παγκόσμια αναβάθμιση σε όλα τα iPhone, όλα τα iPad και όλα τα Apple Watch ανεξαρτήτως χωρητικότητας, παρόχου, χώρας και χρώματος; ΕΛΕΟΣ δηλαδή...Δηλαδή η Samsung και η κάθε Samsung ΚΟΡΟΙΔΑ είναι που αναβαθμίζουν σήμερα τα πολωνικά, σε 10 μέρες τα γερμανικά, σε ένα μηνα τα αγγλικά, σε 45 μέρες τα dual sim, σε 2 μήνες τα Exynos και σε 3 μήνες τα 128gb Galaxy S8?

Το σωστό είναι οι αναβαθμίσεις να δίνονται σε δόσεις ανα χώρα, πάροχο, χωρητικότητα, έκδοση, επεξεργαστή και χρώμα....ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Βλάχος...

• Like 16
Δημοσ.

Απίστευτη αίσθηση smoothness στο 6S, το touch id ξεκλείδωμα ακαριαίο πλέον, οι εφαρμογές και τα μενού επίσης ανοίγουν γρηγορότερα και πολλά χρήσιμα features όπως do not disturb όταν είσαι στο αυτοκίνητο, και ένα το οποίο ήταν ευχάριστη έκπληξη για εμένα, το long exposure στις live photos. 

Αίσθηση ολοκαίνουργιας συσκευής πλέον και σίγουρα μεγαλύτερη διαφορά (κυρίως στο responsiveness) σε σχέση με την περσυνή μετάβαση απο 9 σε 10. Συσκευή του 2015 που τρέχει πιο γρήγορα απ' ότι με το λογισμικό που είχε δύο χρόνια πρίν, μόνο η Apple. Έτη φωτός μπροστά πλέον οι άνθρωποι, άπειρο respect.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά σε air 2 ωραίο αλλά νομιζω αργεί λίγο το ταμπλετ. Βεβαια θέλει βελτίωση αλλά οσοι έχετε από air 2 κ κάτω μην κάνετε. Προσωπική μου γνώμη.

Δεν ξέρω με clean install αν είναι καλύτερο. Ίσως το δοκιμάσω.

Δημοσ.

αναβαθμισα κι εγω πριν απο λιγο το SE 64Gb και το ξεκλειδωμα ειναι γρηγοροτερο ενω η περιηγηση στα μενου πιο smooth κατεβασα και 2 εφαρμογες AR να παιξω λιγακι το Holo και το Night Sky που τα σπαει!

επισης παρατηρω οτι το mail app ενημερωνεται πιο αμεσα στα unread emails οταν τα σβηνω απο αλλου πχ απτο desktop

• Like 1
Δημοσ.

iPhone 6s Plus και φυσάει. Σα να πήρα καινούργιο κινητό η φάση, αν και προσωπικά το App Store so far δεν μου αρέσει, προτιμούσα την προηγούμενη μορφή του.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τελείως το wifi από το control center, το μόνο που κάνει είναι να σε αποσυνδέει από το δίκτυο σου.

Ίσως φταίει η beta που χρησιμοποιώ, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;

(iphone 5s)

• Like 2
Δημοσ.

Σε 6s 32άρι είναι αισθητά πιο γρήγορο. Και δεν έχασα τίποτα, ούτε αρχεία ούτε εφαρμογές. Αλλά καλού κακού είχα backup.

Δημοσ.
Τι παίζει με το wifi απο το control center? Οποτε θέλει ανοίογει, όποτε θέλει κλείνει

Από το control center δεν κλείνει ποτέ. Απλά αποσυνδέεται. Για να κλείσει από το control πρέπει να βάλεις flight mode.

• Like 1
Δημοσ.

Το 6s plus πως το βλέπεις σε σχέση με το 10.3.3 είναι ποιο αργό ?

Δεν παίζει να μην είναι πιο αργό. Μιλάμε για την πρώτη έκδοση του iOS11 και την πιο ώριμη του iOS10. Δεν θα είναι τρομερές οι διάφορες, δηλαδή αν δεν μπουν συσκευές πλάι πλάι δύσκολα θα καταλάβεις κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...