Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκανα και εγω χτες  μετα το post του billdanos  στο  iphone αλλα δεν ειδα καμμια αισθητη διαφορα ,τι ακριβως διορθωνει ? Η' μονο bugs  και ασφαλεια?

Δημοσ.

Από εχθές το έχω κάνει κι εγώ αλλά δεν παρατήρησα τίποτα. Σίγουρα διορθώνει ένα bug που δεν μπορούσες να στείλεις e-mail από microsoft λογαριασμό (εγώ δεν είχα θέμα) και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις απευθείας από το τηλέφωνο μία εφαρμογή που κράσαρε τη συσκευή (δεν θυμάμαι το όνομα)..

• Super Moderators
Δημοσ.

Το εκανα και εγω χτες  μετα το post του billdanos  στο  iphone αλλα δεν ειδα καμμια αισθητη διαφορα ,τι ακριβως διορθωνει ? Η' μονο bugs  και ασφαλεια?

Έχει διορθώσεις σε bugs στις φωτό και στο springboard που είχε κάτι σκαλώματα σε κάποια animations. Θα βγει άλλο ένα σύντομα για ένα ακόμη bug που παρουσιάστηκε σε ορισμένα 8 στον ήχο κλήσης με ανοιχτή ακρόαση. 

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικα με το νεο συστημα  στις φωτο το HEIC    επειδη δημιουργει προβληματα οταν θες να διαμοιρασεις φωτος σε αλλες πλατφορμες μεσω τριτης εφαρμογης βλ.wetransfer  και ο αλλος για να το δει χρειαζεται converter apo HEIC σε  JPEG  .

Απλα να πω πως υπαρχει η δυνατοτητα μεσα απο τις ρυθμισεις στην καμερα  να τραβας JPEG αρκει να το επιλεξεις .

Δημοσ.

Οι χρήστες iOS δεν αλλάζουν συσκευές κάθε χρόνο και όποια bugs παρουσιάζονται με την έκδοση κάθε νέου λειτουργικού (το οποίο υποστηρίζει συσκευές μέχρι και 4 χρόνια πριν) διορθώνονται όταν βγει η .1 έκδοση. Χρόνια τώρα αυτό ισχύει. Περαστικά στους θεωρητικούς συνωμοσιολογους του φόρουμ:

Apple Doesn't Deliberately Slow Down Older Devices According to Benchmark Analysis

iphone5s-sling-shot-extreme-gpu-performa

iphone5s-sling-shot-extreme-cpu-performa

• Like 1
Δημοσ.

Οι χρήστες iOS δεν αλλάζουν συσκευές κάθε χρόνο και όποια bugs παρουσιάζονται με την έκδοση κάθε νέου λειτουργικού (το οποίο υποστηρίζει συσκευές μέχρι και 4 χρόνια πριν) διορθώνονται όταν βγει η .1 έκδοση. Χρόνια τώρα αυτό ισχύει. Περαστικά στους θεωρητικούς συνωμοσιολογους του φόρουμ:

Apple Doesn't Deliberately Slow Down Older Devices According to Benchmark Analysis

Δεν γνωρίζω τι λένε οι θεωρίες συνωμοσίας...εάν το κάνει επίτηδες ή όχι η apple..αυτό που ξέρω είναι ότι στην τελευταία αναβάθμιση το iphone 4 μου έγινε άχρηστο και όχι δεν έτρεξα κάποιο benchmark να δω το score και να το συγκρίνω με πριν αλλά το είδα μέσα από εφαρμογές ή ακόμα και από το πόσο δύσκολο ήταν να γράψω με το πληκτρολόγιο. Το ίδιο και στο 4s που είχα όπως το ίδιο και στο 5s όταν το πήγα στο ios 11 (το οποίο ξαναγύρισα στο ios 10 μετά). Και από ότι διαβάζω το ίδιο γίνεται τώρα και με συσκευές όπως το iphone 6, ipad air κτλ κτλ..

Είμαι τόσο άτυχος και συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό; Εσύ ποιες συσκευές έχεις ή είχες και δεν παρατήρησες καμιά πτώση στην απόδοση τους (πρακτικά άχρηστες έγιναν αλλά τέλος πάντων...)  στην τελευταία τους αναβάθμιση; Και μη μου πεις για benchmark scores και κουραφέξαλα..ποτέ δεν έτρεξα και ούτε σκοπεύω..δεν χρειαζόταν να τρέξω benchmark για να δω ότι από το lag δεν μπορούσα ούτε ένα μήνυμα να γράψω γιατί σερνόταν μέχρι και το πληκτρολόγιο.. 

Προσωπικά θα προτιμούσα μία έκδοση λογισμικού πετσοκομμένη και μόνο με διορθώσεις ασφάλειας παρά αυτό το χάλι στις παλιές συσκεύες. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς; Οκ μην με αναγκάζεις να αναβαθμίσω. Δώσε μου την επιλογή εάν θέλω να κάνω restore να μην κάνω υποχρεωτικά και αναβάθμιση.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είχα κάποιο θέμα με το 7 plus.

Το SE έχω αλλά αρκετοί γνωστοί με το 6S έχουν/είχαν τρελό θέμα (έχω να τους δω/μιλήσω από την 11.0.1 έκδοση).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...