Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασα το IOS11 σε iphone 5s και ipad mini 2... Υπερικανοποιημενος μεχρι τωρα... Και τα 2 ελααααααχιστα ποιο αργα εν συγκρισει μετο 10, αλλα αρκετα smooth κτλ.. Μια συγκεκριμενη εφαρμογη, που την δουλευω χεδον καθε μερα, λειτουργει εμφανως ποιο καλα...  Για την ωρα το ψαχνω!

Δημοσ.

iphone 6s plus: ΟΚ, πολύ smooth λειτουργία, καθόλου πιο βαρύ, η μπαταρία μέχρι στιγμής στα ίδια

ipad mini 3: ΟΚ, έχασε λίγη από τη σπιρτάδα του, αλλά υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές

Δημοσ.

Το πέρασα χτες σε iPhone 6 64GiB (upgrade, όχι clean install).

Θετικότατες εντυπώσεις. Η μπαταρία στα ίδια, απόκριση καλύτερη (μάλλον ευθύνεται το APFS γι' αυτό), το Touch ID πλέον πάει σφαίρα και τα περισσότερα από τα design tweaks ευπρόσδεκτα. Και -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- για το σήμα έχουμε ξανά ΜΠΑΡΕΣ αντί για... ΜΠΙΜΠΙΚΙΑ.

:P

• Like 1
Δημοσ.

Βοήθεια εάν κάποιος γνωρίζει! Όταν πατάω να ανοίξει ένα word αρχείο στο files τότε αυτό ανοίγει με την τελευταία εφαρμογή που χρησιμοποίησα όπως το pages ή το google drive με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αντίγραφο. Μπορώ να βλέπω τα αρχεία μου όπως παλιά που απλά τα έβλεπα μέσα από την εφαρμογή (icloud drive) και εάν ήθελα να τα επεξεργαστώ τα άνοιγα και σε άλλη εφαρμογή (δημιουργώντας αντίγραφο);

edit: Από ότι φαίνεται και άλλοι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα για το οποίο ευθύνεται τελικά το google drive https://productforums.google.com/forum/#!topic/drive/9ga_9uinxjs;context-place=forum/drive  

Δουλεύει σε κανένα σας κανονικά με εγκατεστημένο το google drive;

Δημοσ.

Μόλις το πέρασα σε se 32gb δουλευει αβίαστα και ταχύτατα.

Παρατηρώ μόνο μία αύξηση στην κατανάλωση αλλα θα περιμένω λίγο να σταθεροποιηθεί και θα το ξαναδω

Το παιχνίδι με το μπιλιάρδο..καλό , αλλά μην τρελαινόμαστε ..

Δημοσ.

Αρκετά μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση σε 6s κατά την γνώμη μου! Και ελπίζω να διορθωθεί το θέμα με το WiFi και Bluetooth

Δημοσ.

Αρκετά μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση σε 6s κατά την γνώμη μου! Και ελπίζω να διορθωθεί το θέμα με το WiFi και Bluetooth

και εγω τα ιδια βλεπω..

εκτος αυτου συναδελφος εχει το SE με TSMC τσιπακι και ios 10.3 και το φορτιζει καθε 2,5 μερες

Μμε αρκετα ελαφρια χρηση βεβαια, αλλα 91% μπαταρια μετα απο 10 ωρες στο γραφειο ειναι καπως απογοητευτικο να το βλεπεις, ενω εσυ το εβγαλες πριν απο 3 ωρες και εισαι πολυ πιο κατω..

Δημοσ.

και εγω τα ιδια βλεπω..

εκτος αυτου συναδελφος εχει το SE με TSMC τσιπακι και ios 10.3 και το φορτιζει καθε 2,5 μερες

Μμε αρκετα ελαφρια χρηση βεβαια, αλλα 91% μπαταρια μετα απο 10 ωρες στο γραφειο ειναι καπως απογοητευτικο να το βλεπεις, ενω εσυ το εβγαλες πριν απο 3 ωρες και εισαι πολυ πιο κατω..

Και εγώ με TSMC chip μπορώ να πω κάθε 2 μέρες με αρκετή χρήση.

Δημοσ.

Κι εγώ προς τα παρόν βλέπω χειρότερη κατανάλωση αλλά το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές μετά από αναβάθμιση και συνήθως στρώνει ύστερα από 2-3 μέρες.

Επίσης με έχει χαλάσει έτσι όπως έκαναν τα notifications. Πέρα από την εμφάνιση που για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν αποφάσισαν να φαίνεται σαν την lock screen τώρα πρέπει να κάνεις swipe up για να δεις παλαιότερες ειδοποιήσεις και όταν λέω παλιές δεν εννοώ χθεσινές αλλά και κάποιες που εμφανίστηκαν 2 ώρες πριν. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Αντιμετωπίζω και ένα bug που εμφανίζονται ειδοποιήσεις ενώ τις έχω διαγράψει.

Επίσης πέρα από το θέμα απο το wifi που δεν απενεργοποιείται δεν σε αποσυνδέει αυτόματα και όταν βάλεις την συσκευή σε air plane mode.

Δημοσ.

Επίσης πέρα από το θέμα απο το wifi που δεν απενεργοποιείται δεν σε αποσυνδέει αυτόματα και όταν βάλεις την συσκευή σε air plane mode.

Αυτο ειναι ενοχλητικο καθως εχουμε συνηθισει πολλα χρονια τωρα διαφορετικα .

Δημοσ.

Δεν βρίσκω αρνητικό το ότι δεν κλείνει οριστικά το wifi γιατί πιστεύω η κατανάλωση ενέργειας είναι αμελητέα απλά την πάτησα εχθές που το έβαλα airplane mode για να κοιμηθώ και άρχισα να ακούω ειδοποιήσεις γιατί δεν έκλεισε το wifi και δεν το πρόσεξα. Μικρό το κακό και περιμένω όμως. Ελπίζω πέρα από τα διάφορα bugs να φτιάξουν και λίγο εμφανισιακά τον dialer και τις πρόσφατες κλήσεις που το παραέκαναν με τα πάντα να είναι τεράστια και σε bold.

Δημοσ.

Και άλλο bug με notifications. Είχα τρεις αναπάντητες κλήσεις από το ίδιο άτομο. Όταν έσυρα την ειδοποίηση για να καλέσω πίσω τότε παρέμεινε η ειδοποίηση στη lock screen απλά μειώθηκε ο αριθμός που έδειχνε δίπλα από 3 σε 2. Τι να πω τόσες beta πως τους έχουν ξεφύγει τέτοια bugs...

Επίσης έμεινα από μπαταρία μόλις στις 5 το απόγευμα με κλειστά δεδομένα όλη μέρα για οικονομία, μάξιμουμ μισή ώρα τηλέφωνα και άλλη μισή wifi.. Εάν συνεχίσει έτσι και αύριο γυρνάω στην 10.3.3. Δεν γνωρίζω ώρες χρήσης γιατί έκανα restart το κινητό και χάθηκε ο μετρητής.

Δημοσ.

Εμένα και στη γυναίκα μου, δεν το κάνει, έχει γίνει report από αρκετούς και είναι known issue, οπότε θα φτιαχτεί άμεσα.

έμεινα από μπαταρία μόλις στις 5 το απόγευμα με κλειστά δεδομένα όλη μέρα για οικονομία, μάξιμουμ μισή ώρα τηλέφωνα και άλλη μισή wifi.. Εάν συνεχίσει έτσι και αύριο γυρνάω στην 10.3.3. Δεν γνωρίζω ώρες χρήσης γιατί έκανα restart το κινητό και χάθηκε ο μετρητής.

Έχεις μήπως Google Drive;

Εγώ που έχω, και το πέρασα στο Files για να μπορώ να τα διαχειρίζομαι από εκεί, μου έφαγε 40% της μπαταρίας σε 2 ώρες.

Το έβγαλα από τα Files και η κατανάλωση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Το άλλο που μου έκανε ήταν με το multitouch, ενώ δεν έχω το γενικό πρόβλημα. Μου έστειλαν φωτογραφία στον Fb Messenger και μόλις πήγα να κάνω zoom, έφαγα reboot...  :huh:

Δημοσ.

Εμένα και στη γυναίκα μου, δεν το κάνει, έχει γίνει report από αρκετούς και είναι known issue, οπότε θα φτιαχτεί άμεσα.

Έχεις μήπως Google Drive;

Εγώ που έχω, και το πέρασα στο Files για να μπορώ να τα διαχειρίζομαι από εκεί, μου έφαγε 40% της μπαταρίας σε 2 ώρες.

Το έβγαλα από τα Files και η κατανάλωση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Το άλλο που μου έκανε ήταν με το multitouch, ενώ δεν έχω το γενικό πρόβλημα. Μου έστειλαν φωτογραφία στον Fb Messenger και μόλις πήγα να κάνω zoom, έφαγα reboot...  :huh:

Νόμιζα ότι αυτό με το wifi ήταν επιλογή της apple και όχι bug οπότε άμα είναι να διορθωθεί σύντομα μια χαρά.

Το google drive το απεγκατέστησα διότι όταν προσπαθούσα εχθές να ανοίξω κάποιο αρχείο στο files με πετούσε στο google drive και μου ζητούσε να το αποθηκεύσω εκεί...άλλο bug κι αυτό..οπότε δεν ευθύνεται αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...