Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πιο θα είναι το επόμενο trend μετά την μεγάλη οθόνη χωρίς bezels. Λέτε να είναι οι εύκαμπτη οθόνη?

Αναδιπλουμενες οθόνες ετοιμάζει η samsung για του χρόνου. Σκέψου μια οθόνη 5.5" που όταν ανοίγει να γίνεται 10" tablet. Τώρα πως θα γίνει η υλοποίηση η samsung ξέρει που τις ετοιμάζει.

Δημοσ.

αυτή η μόδα που επέβελαν με το έτσι θέλω , να βάζουν περισσότερη μνήμη σε μεγαλύτερης χωρητικότητας μοντέλα είναι όχι μόνο γελοία αλλά και προκλητική. τουλάχιστον να είναι διπλόκαρτο και χωρίς να μπαίνει η δεύτερη κάρτα στην sd γιατί είναι άλλη μια κοροϊδία. κατά τα άλλα αναμενόμενα χαρακτηριστικά , για όποια εταιρεία θέλει να βρίσκεται μέσα στις εξελίξεις. το κορυφαίο έξυπνο τηλέφωνο (χωρίς πένα) από το android στρατόπεδο αυτή τη στιγμή μαζί . 

• Like 1
Δημοσ.

1000 ευρώ τηλέφωνα τι έχουν και κάνουν τόσο; με τέτοια ποσά παίρνεις σοβαρά λαπτοπ!!! ούτε στην οθόνη αλλάζουν κάτι ούτε στην ποιότητα υλικών αλλά ούτε και στο λειτουργικό σύστημα και σε αυτά που μπορεί να κάνει. έλεος δηλαδή!

• Like 1
Δημοσ.

1000 ευρώ τηλέφωνα τι έχουν και κάνουν τόσο; με τέτοια ποσά παίρνεις σοβαρά λαπτοπ!!! ούτε στην οθόνη αλλάζουν κάτι ούτε στην ποιότητα υλικών αλλά ούτε και στο λειτουργικό σύστημα και σε αυτά που μπορεί να κάνει. έλεος δηλαδή!

Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα του και θα καταλαβεις, δυστυχως εμεις οι καταναλωτες ζηταμε ολο και περισσοτερα απο τα κινητα μας, και ο μονος τροπος ειναι να ανεβει η τιμη στον θεο.

Παντως αυτο θα ειναι κινηταρα..

Δημοσ.

Ναι ολα καλα αλλα με την ρημαδα την ακτινοβολια δεν θα κανουν τιποτα; σε επιπεδα samsung και lg?

Ειναι ένα θέμα. 1.42 έχει στο κεφαλι το mate 9 όταν το s8 έχει 0.42. Το mate 9 έχει 0.4 στο σώμα και το s8 1.40 στο σώμα γιατί είναι τόσο ανεβασμένο φέτος δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

to s8+ exei 0.97 body europe και 1.00 usa 

head 0.27 usa 0.41 europe

επισης δηλαδη να καταλαβω 900 ευρω εως 1200 για μια αντιγραφη σ8? μου φαινεται αστειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...