Προς το περιεχόμενο

Router, Access Point ή Extender ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια συσκευή IPTV που επικοινωνεί με το Router ασύρματα στα 5GHz.

Δεν έχω όμως πολύ καλή ανάλυση και σκέφτομαι να πάρω μια εκ των παραπάνω συσκευών, να τη συνδέσω με την IPTV συσκευή και να επικοινωνεί με το Modem/Router μου σαν να είχα καλώδιο.

Χρειάζομαι απλά Router, Access Point ή Extender ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τιποτα απο ολα αυτα.ειτε θα ριξεις ethernet ειτε θα βαλεις Powerline.access point ειναι αυτο που εχεις στην ουσια.Repeater να μπει δεν εχει νοημα.router επισης δεν ειναι για αυτην την χρηση.
to powerline πρεπει να ειναι στον ιδιο πινακα βεβαια και σε τριφασικο θα εχει μειωμενη αποδοση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, τώρα έχω έναν αντάπτορα Ethernet to WiFi στη συσκευή IPTV ο οποίος παίζει και στα 5GHz και μοιάζει με Router μικρό, έχει και 2 κεραίες.

Για την ανάλυση δεν έφταιγε αυτό.

Το Powerline θα κάνει κάτι παραπάνω λες στις επιδόσεις ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συνηθως το Powerline μπορει να παιξει καλυτερα απο το wifi αλλα αυτο εξαρτατε.αν ειναι κοντα το wifi μπορει να ειναι και το ιδιο.αν παρεμβαλονται τοιχοι και δεν εχεις καλο σημα τοτε λογικα το Powerline θα παιξει καλυτερα.λεω λογικα διοτι μπορει και το Powerline να εχει θεματα αν πχ εχεις τριφασικο ρευμα οι πολλες ενεργοβορες συσκευες ή γενικα να πηγαινει κατι στραβα με την καλωδιωση του ρευματος.

θελει δοκιμες δηλαδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...