dimtsef Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη των ειδικών και κυρίως όσον έχουν ανάλογη εμπειρία πάνω στην αναζήτηση ενός μονιτορ για πολύωρη χρήση ! δεν με ενδιαφέρουν τα χρώματα οι αναλύσεις και τα παιχνίδια, να ειναι ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ σε 12+ ωρες χρησης στα MATIA! χρήση office, web creation
bazzil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 όλες πανω κάτω έχουν την ίδια καταπόνηση στα μάτια. Οι διαφορές τους είναι στο panel και στο πως απεικονίζουν τα χρώματα. Κατα τ' άλλα μπες σε ενα μαγαζί πχ πλαισιο, ΜΜ, Κοτσο κτλ δες μερικές οθόνες, όχι κάτω από 24'' και όποια σου κάθετε καλά στο μάτι την αγοράζεις. Για πιο ξεκούραστα θα σου πρότεινα να τοποθετήσεις φωτισμό στο πίσω μέρος της οθόνης ειδικότερα όταν το φως στο δωμάτιο δεν είναι αρκετό π.χ. συννεφιά, βράδυ κτλ. Δες εδώ για BIAS LIGHTING. Διάβασε και τα άλλα post. Πιστεύω θα σου φανούν χρήσιμα.
zNikosz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δές οθόνες που γράφουν οτι είναι Low Blue Light και Flicker Free. Είναι πιο ξεκούραστες για πολλές ώρες εργασίας. Τέτοια μοντέλα εχουν λίγο πολύ ολες οι μάρκες. Έχω δει σύγουρα σε Dell σειρά P και σε Benq. Στο site της Benq σου έχει επιλογή αν θες να είναι Low Blue Light και Flicker Free, και στα ξεχωρίσει αμέσως τα μοντέλα. Επίσης βοηθάει πολύ αυτο που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για τον οπίσθιο φωτισμό. Αν θες να δείς Demo ολη την σειρά της Dell πήγαινε στο The Mall στο Dell Exclusive Store τις έχουν όλες και παίζουν. 1
bazzil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Πέρα από το νυχτερινό φωτισμό των windows 10 υπάρχει και το flux. Μπορώ να πω πως είδα διαφορά σε πολύωρη χρήση όποιο απ τα δυο και να χρησιμοποιήσεις. Το BIAS LIGHTHNG όμως βοηθάει πάρα πολύ. Πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Στο άρθρο που σου έστειλα έχω και τα υλικά που χρησιμοποίησα. Εγω έχω απο δύο σε κάθε οθόνη 1
dimtsef Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστώ , όντως μεγάλο κομμάτι ο φωτισμός !
bazzil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστώ , όντως μεγάλο κομμάτι ο φωτισμός ! Πάρα πολύ. Αν τις έχεις σε τοίχο όπως εγώ, επιβάλετε να το κάνεις διαφορετικά θα νιώθεις πάντα τα μάτια σου κουρασμένα.
dimtsef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 λοιπόν σε συνδυασμό με φωτισμό BIAS με την βοήθεια ενός led φωτιστικού που είχα πάρει πριν καιρό από τα Lidl και καθόταν , μαζί με το πολύ καλό Flux ( έχω εντυπωσιαστεί) κατάφερα και αυτή τη στιγμή πραγματικά δουλεύω ξεκούραστα και άνετα !!! χωρίς επιπλέον φωτισμό στο δωμάτιο. βάζω και μερικές φωτος. Το monitor μου είναι της EIZO το S2031W είναι τουλάχιστον 11 ετών και τότε ήταν από τα καλύτερα ! 1
bazzil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 λοιπόν σε συνδυασμό με φωτισμό BIAS με την βοήθεια ενός led φωτιστικού που είχα πάρει πριν καιρό από τα Lidl και καθόταν , μαζί με το πολύ καλό Flux ( έχω εντυπωσιαστεί) κατάφερα και αυτή τη στιγμή πραγματικά δουλεύω ξεκούραστα και άνετα !!! χωρίς επιπλέον φωτισμό στο δωμάτιο. βάζω και μερικές φωτος. Το monitor μου είναι της EIZO το S2031W είναι τουλάχιστον 11 ετών και τότε ήταν από τα καλύτερα ! Ωραίος. Το BIAS και το flux σου λύνουν όλα τα προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα