ababapanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα. Τα σατιστηκα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω... Στο λαπτοπ ομως με wifi με το ρουτερ του ΟΤΕ με speedtest πιανω το μεγιστο download: 21mbps και upload: 3.87mbps To σημα του wifi ειναι φουλ και ειναι σχεδον στο ιδιο δωματιο με το laptop. Tι μπορει να παιζει? Με την τεχνικη υποστηριξη που μιλησα απο χθες αλλαξαμε και ρουτερ μηπως αυτο ειναι ελατωματικο αλλα και το καινουριο κανει τα ιδια , αλλαξαμε και τα καναλια του wifi στο router αλλα παλι τιποτα. Στον χωρο δεν υπαρχει καποια αλλη συσκευη παρα μονο ενα ασυρματο τηλεφωνο που και αυτο το εβγαλα απο την πριζα αλλα δεν αλλαξε κατι. Με καλωδιο πιανω 46Mbps /4.7mbps . Αυτη η τοσο μεγαλη η διαφορα με το wifi δεν μου φαινεται φυσιολογικη.... ΥΓ: και κατι τελευταιο με βαση τα σατιστηκα της γραμμης μπορει να σηκωσει περισσοτερο απο 50mbps μελοντικα?
panos30x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εισαι με wifi χανει λιγο..ηγραμη ειναι καλη..
nostos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια ειναι η maximum ταχυτητα που μπορει να δωσει το wifi του router? 300Mbps? Ποια ασυρματη καρτα δικτυου εχει το laptop και ποια ειναι η max ταχυτητα που υποστηριζει? Ποια ειναι η ταχυτητα (ονομαστικη) που βλεπεις να εχει συνδεθει το laptop με το router (στις ιδιοτητες καρτας δικτυου)? Γενικως δεν ειναι αφυσικο το να ειναι μικροτερο το πραγματικο rate απο το ονομαστικο ή το θεωρητικο max.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικότερα χωρίς aftermarket router ή AP, ταχύτητες της προκοπής σε WiFi δεν βλέπεις. Επίσης αν είναι παλιά η ασύρματη κάρτα δικτύου της συσκευής, πάλι θα έχεις πρόβλημα.
Damachi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο ειναι το ρουτερ του ΟΤΕ ; Πες στου οτετζηδες οτι δεν εισαι καλα να κοψουν κατι
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ειναι θεμα ρουτερ, ειναι θεμα λαπτοπ το λαπτοπ σου πιθανοτατα παει μεχρι 54MBps, που πρακτικα σημαινει 27 πανω και 27 κατω. οποτε... μιας και τα στατιστικα της γραμμης σου ειναι ΕΠΙΚΑ, ( πρωτη φορα βλεπω καποιον με καλυτερα απο τη δικη μου) θα σου προτεινα να γυρισεις σε fast path,να γλιτωσεις αυτα τα 10ms
divnt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Η γραμμή σου είναι πάρα πολύ καλή!! Φαντάζομαι πως παίρνεις απο καμπίνα, μήπως γνωρίζεις πόση απόσταση εχεις απο αυτή;
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 πιθανολογω πως ειναι ακριβως μπροστα στο σπιτι του. δεν εξηγειται αλλιως. εγω εχω attainable 113 και ειμαι το τριτο σπιτι απο τη γωνια που ειναι η καμπινα
ababapanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Από καμπίνα παίρνω . Η απόσταση από το σπίτι είναι περίπου στα 20-30 μετρα. Βασικά είναι η σύνδεση των γονιών μου. Εγώ στο δικό μου σπίτι περνώ από το κέντρο της περιοχής και όχι από καμπινα που ειναι σε απόσταση 30 μέτρα. Και παρόλο που έχω adsl και τερμάτιζει η vdsl δεν είναι ακόμα διαθεσιμη
JohnJohn3484 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα ενεργοποιήθηκε και σε μένα vdsl cosmote και απο σταθερό με usb wifi adapter, κινητο και tablet έχω απώλειες. Με ethernet όλα κομπλέ.
divnt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Απο την ημέρα που κάνατε την αίτηση, πόσες εργάσιμες ημέρες χρειάστηκαν για να αλλάξει η γραμμή σε VDSL;
paparen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα. Τα σατιστηκα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω... 1111.jpg Στο λαπτοπ ομως με wifi με το ρουτερ του ΟΤΕ με speedtest πιανω το μεγιστο download: 21mbps και upload: 3.87mbps To σημα του wifi ειναι φουλ και ειναι σχεδον στο ιδιο δωματιο με το laptop. Tι μπορει να παιζει? Με την τεχνικη υποστηριξη που μιλησα απο χθες αλλαξαμε και ρουτερ μηπως αυτο ειναι ελατωματικο αλλα και το καινουριο κανει τα ιδια , αλλαξαμε και τα καναλια του wifi στο router αλλα παλι τιποτα. Στον χωρο δεν υπαρχει καποια αλλη συσκευη παρα μονο ενα ασυρματο τηλεφωνο που και αυτο το εβγαλα απο την πριζα αλλα δεν αλλαξε κατι. Με καλωδιο πιανω 46Mbps /4.7mbps . Αυτη η τοσο μεγαλη η διαφορα με το wifi δεν μου φαινεται φυσιολογικη.... ΥΓ: και κατι τελευταιο με βαση τα σατιστηκα της γραμμης μπορει να σηκωσει περισσοτερο απο 50mbps μελοντικα? η γραμμη σου σηκωνει και μεγαλυτερες ταχυτητες, οπως μαρτυρουν τα attainable. Οποτε οταν με το καλο ερθει το vectoring θα μπορεις να δεις μεγαλυτερες ταχυτητες. Απο τη στιγμη που με καλωδιο βλεπεις ταχυτητες πολυ κοντα στην max,κατα 99% δεν ειναι προβλημα του εξοπλισμου. Τα modem/router που δινουν οι παροχοι ειναι το πολυ Ν150. Αν εχεις καποιο σχετικα καινουριο (2ετιας) κινητο ή ταμπλετ δες μηπως υποστηριζουν N150 και δεις μεγαλυτερες ταχυτητες (μεγιστη 72mbps, θα γραφει στην ταχυτητα συγχρονισμου στο interface του κινητου).
ababapanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Απο ΑΚ αν τελικα δεν δωσουν vectroning , μπορει η VDSL2 να σηκωσει 100mbps?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κατά 99% δεν θα δώσουν Vectoring από ΑΚ. Μπορεί αν είσαι πολύ κοντά, αλλά αμφιβάλω αν θα δώσουν τέτοιο πακέτο μέσω ΑΚ. πιθανολογω πως ειναι ακριβως μπροστα στο σπιτι του. δεν εξηγειται αλλιως. εγω εχω attainable 113 και ειμαι το τριτο σπιτι απο τη γωνια που ειναι η καμπινα Μπορεί να σου κόβει κι η καλωδίωση του σπιτιού από το attainable.
paparen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κατά 99% δεν θα δώσουν Vectoring από ΑΚ. Μπορεί αν είσαι πολύ κοντά, αλλά αμφιβάλω αν θα δώσουν τέτοιο πακέτο μέσω ΑΚ. Μπορεί να σου κόβει κι η καλωδίωση του σπιτιού από το attainable. Ισχυει αυτο οντως; Ειχα την εντυπωση οτι το attainable rate συμπεριλαμβανει ολους τους παραγοντες και οτι απλα ο provider μας "κλειδωνει" χαμηλοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα